Πώς να διαχειρίζεστε τις απώλειες στα στοιχήματα

Hary
7 Αυγούστου, 2023
779 Προβολές

Οι απώλειες στα στοιχήματα δημιουργούν σίγουρα άσχημα συναισθήματα. Εάν έχετε παίξει για αρκετό καιρό, είναι δύσκολο να μην έχετε κάποιες απώλειες στοιχημάτων. Οι απώλειες είναι όλες μέρος του παιχνιδιού, γι’ αυτό συνηθίστε το, ειδικά εάν είστε νέοι στο στοίχημα.

Οι απώλειες μπορούν να επηρεάσουν τους παίκτες θετικά ή αρνητικά. Κάποιοι μπορεί να παρασυρθούν στο να τοποθετήσουν περισσότερα στοιχήματα σε μια προσπάθεια να αντισταθμίσουν τις απώλειες τους. Άλλοι παίκτες μελετούν τις απώλειες τους και μαθαίνουν από τα λάθη τους ώστε να γίνουν καλύτεροι. Ας δούμε μερικές στρατηγικές και έξυπνες συμβουλές για να αντιμετωπίσετε σωστά τις απώλειες σας.

Αλλάξτε άμεσα περιβάλλον

Είναι σημαντικό να κάνετε άμεσα ένα διάλειμμα από τα στοιχήματα μετά από μια μεγάλη απώλεια. Κάντε οτιδήποτε δεν σχετίζεται με το στοίχημα. Το χειρότερο πράγμα που θα μπορούσατε να κάνετε είναι να καθίσετε εκεί κοιτάζοντας τον υπολογιστή ή το τηλέφωνό σας. Βγείτε έξω από το σπίτι και πάρτε λίγο καθαρό αέρα. Κάτι τέτοιο θα σας βοηθήσει να νιώσετε αμέσως καλύτερα.

Το να απομακρύνετε το μυαλό σας από το στοίχημα είναι πιο εύκολο όταν δεν βρίσκεστε στο ίδιο περιβάλλον όπου χάσατε το στοίχημα. Κάντε μια βόλτα στη φύση ή βγείτε έξω με έναν φίλο. Υπάρχουν πολλοί αντιπερισπασμοί για να κρατήσετε το μυαλό σας μακριά από το παιχνίδι. Έτσι θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και αργότερα να εκτιμήσετε καλύτερα την κατάσταση για να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις για ασφαλές στοίχημα.

Κάντε ένα διάλειμμα από το στοίχημα

Πολλές φορές δεν αρκεί να απομακρυνθείτε μόνο για λίγες ώρες. Αν όταν επιστρέψετε, διαπιστώσετε ότι τα συναισθήματα για την απώλεια σας είναι το ίδιο έντονα, ίσως χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο διάλειμμα. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να κάνετε ένα εκτεταμένο διάλειμμα και όχι απλώς να πάτε μια βόλτα. Η ανάκτηση από μια μεγάλη απώλεια τζόγου απαιτεί συχνά ένα μεγάλο διάλειμμα μακριά από το παιχνίδι. Ο στόχος και εδώ είναι να μην σκέφτεστε το στοίχημα, ώστε να μπορείτε να επιστρέψετε με φρέσκο ​​μυαλό και προσέγγιση στο μέλλον.

Η διάρκεια του διαλείμματος θα εξαρτηθεί από το πόσο μεγάλη ήταν η απώλεια σας και πόσο σας έχει επηρεάσει. Εάν θεωρείτε ότι επηρεάζει τα έξοδα διαβίωσής σας, θα πρέπει να μείνετε μακριά για περισσότερο. Φροντίστε να έρθετε σε επαφή με την εξυπηρέτηση πελατών της στοιχηματικής εταιρείας ώστε να παγώσετε τον λογαριασμό σας για ένα χρονικό διάστημα. Αυτό θα σας βοηθήσει να το σκεφτείτε καλύτερα πριν πάρετε την απόφαση να επιστρέψετε.

απώλειες στα στοιχήματα

Διαγράψτε τις εφαρμογές στοιχηματικών εταιρειών

Στην εποχή μας οι περισσότεροι από εμάς έχουμε εφαρμογές στοιχηματικών εταιρειών κατεβασμένες στο κινητό μας. Είναι πολύ εύκολο να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή και να πατήσετε το κουμπί κατάθεσης. Όμως το να έχετε τόσο εύκολη πρόσβαση στο στοίχημα μετά από μια μεγάλη απώλεια δεν είναι πάντα καλό. Πολλοί άνθρωποι μπαίνουν στον πειρασμό να προσπαθήσουν να ανακτήσουν τις απώλειες τους κυνηγώντας τις νίκες χωρίς να σκέφτονται καθαρά. Μια μεγάλη απώλεια θα μπορούσε γρήγορα να μετατραπεί σε σερί πολλών απωλειών.

Αν αποφασίσετε να κάνετε ένα διάλειμμα για να διαχειριστείτε καλύτερα την απώλεια σας, τότε το καλύτερο είναι να διαγράψετε και την αντίστοιχη εφαρμογή από την κινητή σας συσκευή. Μην ανησυχείτε καθώς ο λογαριασμός σας δεν θα διαγραφεί αφαιρώντας την εφαρμογή από το τηλέφωνό σας. Έτσι μπορείτε να επιστρέψετε εύκολα, όταν είναι η κατάλληλη στιγμή. Εταιρείες όπως οι Stoiximan και η Bet365 προασπίζονται το υπεύθυνο παιχνίδι.

Τοποθετήστε μικρότερα στοιχήματα

Όταν επιστρέψετε στο στοίχημα, στοιχηματίστε με σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

Το κέρδος του στοιχήματος σας θα είναι μικρότερο μετά από μια μεγάλη απώλεια, επομένως θα πρέπει να προσαρμόσετε το μέγεθος του στοιχήματος σας. Το να παίξετε τα πάντα στον τραπεζικό σας λογαριασμό το πιο πιθανό είναι να σας οδηγήσει σε μια ακόμα μεγαλύτερη απώλεια. Είναι ένας γρήγορος τρόπος να καταστρέψετε το τον προϋπολογισμό σας. Οι απώλειες είναι αδύνατο να αποφευχθούν, ακόμη και για έμπειρους παίκτες, επομένως δεν μπορείτε να έχετε επιτυχία με αυτήν τη στρατηγική.

Είναι σημαντικό λοιπόν να είστε αυστηροί με τη στρατηγική διαχείρισης του προϋπολογισμού σας. Απαιτείται μια καλά πειθαρχημένη νοοτροπία για να έχετε επιτυχία ως παίκτης που αρχίζει και τελειώνει με τη διαχείριση των χρημάτων σας. Μελετήστε ήρεμα κάθε αγώνα και τοποθετήστε μικρά και με λιγότερο ρίσκο στοιχήματα. Με τον καιρό, θα μπορέσετε να ανακτήσετε τις απώλειες σας και να δημιουργήσετε μια καλύτερη στρατηγική διαχείρισης των κρίσεων.

Συμπέρασμα για την διαχείριση των απωλειών στο στοίχημα

Οι απώλειες στο στοίχημα μπορεί να είναι επίπονες αλλά ταυτόχρονα μπορούν να γίνουν ένα πολύτιμο μάθημα. Μακροπρόθεσμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια μεγάλη απώλεια τζόγου ως υπενθύμιση για να μην στοιχηματίσετε ότι δεν μπορείτε να αντέξετε οικονομικά. Εάν χρησιμοποιείτε μια μεγάλη απώλεια ως δίδαγμα, τότε θεωρήστε τη νίκη. Αν αισθάνεστε ότι η ήττα σε ένα στοίχημα σας επηρέασε πολύ ψυχολογικά, τότε κάντε ένα διάλειμμα μέχρι τα άσχημα συναισθήματα σας να καταλαγιάσουν. Όταν είστε έτοιμοι να επιστρέψετε στο παιχνίδι, στοιχηματίσετε ως έξυπνος παίκτης. Μην προσπαθήσετε να ανακτήσετε άμεσα τις απώλειες σας, αλλά τοποθετήστε τα στοιχήματα συγκρατημένα και με πειθαρχία.

Μελετήστε τα λάθη που σας οδήγησαν στην απώλεια, φροντίστε να μην τα επαναλάβετε και να είστε σίγουροι ότι αυτή η απώλεια τελικά θα σας κάνει ακόμα καλύτερο παίκτη.

Συγγραφέας Hary