Στοίχημα Τένις: Βασικός οδηγός για αρχάριους

Hary
9 Νοεμβρίου, 2023
573 Προβολές

Το στοίχημα τένις είναι πολύ αγαπητό, αφού πρόκειται για ένα από τα αθλήματα που κερδίζει όλο και περισσότερους οπαδούς σε όλο τον κόσμο. Τα στοιχήματα τένις είναι μια αναπτυσσόμενη αγορά με δελεαστικές αποδόσεις και ένας εξαιρετικός τρόπος για να αυξήσετε την ένταση και το ενδιαφέρον σε κάθε αγώνα. Στην Ελλάδα το τένις κερδίζει συνεχώς νέους οπαδούς μετά από τις μεγάλες επιτυχίες Ελλήνων αθλητών τα τελευταία χρόνια, όπως ο Στέφανος Τσιτσιπάς και η Μαρία Σάκκαρη.

Εάν είστε νέος στο άθλημα, μπορεί να είναι δύσκολο να κατανοήσετε διάφορες ειδικές αγορές στοιχήματος και να αναλύσετε με ακρίβεια τους αγώνες. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς να στοιχηματίζετε στο τένις και μάθετε διάφορες συμβουλές για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας για νίκη.

Πώς λειτουργεί το στοίχημα τένις

Το στοίχημα τένις είναι λίγο διαφορετικό από άλλα στοιχήματα όπως το ποδόσφαιρο καθώς δεν υπάρχει ισοπαλία. Κάθε πλευρά επικεντρώνεται στη νίκη του παιχνιδιού κερδίζοντας περισσότερους πόντους από αυτούς που κερδίζει ο αντίπαλος. Το βασικό στοίχημα σε έναν αγώνα τένις ανδρών ή γυναικών είναι το ποιος παίκτης πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον αγώνα. Άλλες επιλογές περιλαμβάνουν τον πρώτο παίκτη που θα πετύχει έναν δεδομένο αριθμό πόντων, περιθώρια και χάντικαπ.

Εάν η πρόβλεψη είναι σωστή, κερδίζετε το πιθανό ποσό κέρδους. Στις στοιχηματικές πλατφόρμες θα βρείτε παιχνίδια τένις οργανωμένα σύμφωνα με μεγάλα τουρνουά ή χώρες. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε το παιχνίδι και την αγορά. Έπειτα θα προσδιορίσετε το ποσό του στοιχήματος και τοποθετήσετε το στοίχημα σας.

Πώς να ξεκινήσετε στο στοίχημα τένις

Για να ξεκινήσετε το διαδικτυακό στοίχημα στο τένις, θα χρειαστείτε έναν λογαριασμό σε μια στοιχηματική εταιρεία. Οι περισσότερες εταιρείες πλέον προσφέρουν στοιχήματα στο τένις, οπότε φροντίστε να κάνετε κάποια έρευνα για να βρείτε μια εταιρεία που είναι αξιόπιστη και προσφέρει καλές αποδόσεις.

Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα μπορείτε να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε σε αγώνες τένις. Υπάρχουν διάφοροι τύποι στοιχημάτων που μπορείτε να τοποθετήσετε, όπως:

  • Νικητής αγώνα: Στοιχηματίζετε σε ποιον παίκτη πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον αγώνα.
  • Σετ: Στοιχηματίζετε σε ποιον παίκτη πιστεύετε ότι θα κερδίσει το πρώτο ή το δεύτερο σετ.
  • Games: Στοιχηματίζετε σε ποιον παίκτη πιστεύετε ότι θα κερδίσει περισσότερα games σε ένα σετ ή σε έναν αγώνα.
  • Handicap: Στοιχηματίζετε σε έναν παίκτη με δεδομένο πλεονέκτημα ή μειονέκτημα.

Μακροπρόθεσμα και Ειδικά στοιχήματα

Τα μακροπρόθεσμα στοιχήματα σημαίνει ότι θα χρειαστούν μεγάλο χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθούν. Αν λοιπόν στοιχηματίσετε στον νικητή ενός τουρνουά τότε το στοίχημα σας θα διευθετηθεί μετά το τελευταίο παιχνίδι του τουρνουά.

Άλλα ειδικά στοιχήματα δεν βασίζονται στο ότι ένας παίκτης κερδίζει ή χάνει σε έναν αγώνα αλλά στο ότι θα συμβεί ή όχι. Για παράδειγμα μπορείτε να στοιχηματίσετε στο σύνολο των παιχνιδιών που θα παιχτούν, τον γύρο στον οποίο θα αποκλειστεί ένας παίκτης ή αν θα υπάρξει τάι μπρέικ. Όλα αυτά είναι ειδικά στοιχήματα που μπορούν να τοποθετηθούν σε ένα αγώνα.

Over/Under στο στοίχημα τένις

Πρόκειται για ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα στο τένις. Βασικά έχετε δύο επιλογές: Ποντάρετε στον αριθμό των παιχνιδιών που παίχτηκαν σε έναν συγκεκριμένο αγώνα ή στον αριθμό των αγώνων που θα κερδίσει ένας παίκτης σε κάποιο τουρνουά. Ορισμένες εταιρείες στοιχημάτων σας επιτρέπουν επίσης να στοιχηματίζετε ότι οι βαθμολογίες δεν θα υπερβαίνουν τον καθορισμένο αριθμό.

Πώς λειτουργούν τα ζωντανά στοιχήματα στο τένις

Γενικά έχετε την επιλογή να στοιχηματίσετε σε ένα παιχνίδι τένις πριν ξεκινήσει και κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Έτσι, άλλωστε γίνεται στα περισσότερα αθλητικά στοιχήματα. Το στοίχημα που τοποθετείται κατά τη διάρκεια του αγώνα ονομάζεται ζωντανό στοίχημα. Μόλις ξεκινήσει ο αγώνας, οι στοιχηματικές εταιρείες το μεταφέρουν στην ενότητα του ζωντανού στοιχήματος. Στην ενότητα αυτή θα πρέπει να επιλέξτε το παιχνίδι και μετά την προτιμώμενη αγορά.

Οι στοιχηματικές πλατφόρμες παρέχουν αποτελέσματα σε πραγματικό χρόνο και πληροφορίες για άλλα γεγονότα τη στιγμή που συμβαίνουν. Επιπλέον, μπορείτε να δείτε τις βαθμολογίες των παικτών σε πραγματικό χρόνο για κάθε παιχνίδι. Έτσι έχετε τη δυνατότητα να είστε πάντα ενημερωμένοι ώστε να παίρνετε τις καλύτερες αποφάσεις. Με τις γρήγορες εναλλαγές πόντων στο τένις, τα ζωντανά στοιχήματα προσφέρουν μερικές εξαιρετικά ενδιαφέρουσες ευκαιρίες για έμπειρους παίκτες.

Το στοιχηματικό κουπόνι της Stoiximan προσφέρει μεγάλη ποικιλία σε στοιχηματικές επιλογές στο τένις.

στοίχημα τένις

Συμβουλές και στρατηγικές για στοίχημα τένις

Οι πιθανότητες να κερδίσετε, όταν στοιχηματίζετε στο τένις εξαρτώνται σημαντικά από τη χρήση μιας καλής στρατηγικής στοιχηματισμού. Παρακάτω είναι μερικές συμβουλές για στοιχήματα τένις. Μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κάνετε τις σωστές προβλέψεις και να ενισχύσετε τα κέρδη σας:

  • Συγκρίνετε τις αποδόσεις: Είναι σημαντικό να συγκρίνετε τις αποδόσεις από διαφορετικές εταιρείες πριν στοιχηματίσετε. Όπως σε όλες τις περιπτώσεις στοιχήματος, έτσι και στο τένις, οι αποδόσεις από εταιρεία σε εταιρεία μπορεί να διαφέρουν αρκετά και να προσφέρουν μοναδικές ευκαιρίες.
  • Ακολουθήστε τα προγνωστικά: Υπάρχουν πολλοί ιστότοποι και ειδικοί που προσφέρουν προγνωστικά για αγώνες τένις. Ακολουθώντας τα προγνωστικά, μπορείτε να πάρετε μια ιδέα για το τι πιστεύουν οι άλλοι για τον αγώνα.
  • Μάθετε για τους παίκτες: Όσο περισσότερο γνωρίζετε για τους παίκτες, τόσο πιο ενημερωμένες θα είναι οι αποφάσεις σας. Μάθετε για τα δυνατά και τα αδύνατα σημεία των παικτών, για το αν είναι σε φόρμα τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, για τα στατιστικά τους κ.λ.π.
  • Μην στοιχηματίζετε σε αγώνες που δεν παρακολουθείτε: Είναι πάντα καλύτερο να στοιχηματίζετε σε αγώνες που παρακολουθείτε. Αυτό θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε καλύτερα τον αγώνα και να κάνετε πιο ενημερωμένες αποφάσεις.
  • Γνωρίστε την επιφάνεια παιχνιδιού: Η επιφάνεια παιχνιδιού είναι ο πιο σημαντικός παράγοντας χάντικαπ στο τένις. Λίγοι παίκτες έχουν καλή απόδοση σε όλους τους τύπους επιφανειών. Για παράδειγμα, το Wimbledon έχει ένα γρασίδι που ευνοεί τους παίκτες σερβίς. Από την άλλη πλευρά, το Roland-Garros είναι μια χωμάτινη επιφάνεια, η οποία επιβραδύνει τα μεγάλα σερβίς. Η γνώση του τρόπου με τον οποίο οι επιφάνειες παιχνιδιού με πηλό και γρασίδι επηρεάζουν τους παίκτες και τις πιθανότητες νίκης τους είναι πολύ σημαντική.

Δημοφιλή τουρνουά τένις για να στοιχηματίσετε

Το τένις είναι ένα άθλημα με πολλές διοργανώσεις σε ολόκληρο τον κόσμο, επομένως υπάρχουν πολλές επιλογές για στοιχήματα. Οι στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν στοιχήματα σε όλα τα μεγάλα τουρνουά. Μερικά από τα δημοφιλή τουρνουά τένις στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε είναι τα γεγονότα Grand Slam που περιλαμβάνουν το Australian Open, το Wimbledon, το US Open, το French Open, το Davis Cup, τους τελικούς WTA, τους Θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και τους τελικούς ATP. Άλλα δημοφιλή πρωταθλήματα περιλαμβάνουν το Miami Open και το BNP Paribas.

Συγγραφέας Hary