Κατάθεση χρημάτων και ανάληψη χρημάτων από λογαριασμό Bet365

Betgreek
3 Μαΐου, 2023
2273 Προβολές
Bet365-pay

Η Bet365, ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες της αγοράς στοιχημάτων, προσφέρει μεγάλη γκάμα δυνατοτήτων κατάθεσης. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι συναλλαγών και είναι δύσκολο να τις αναφέρω όλες. Συγκεκριμένα, αν κάποιος δεν χρησιμοποιεί πάνω από δύο μορφές καταθέσεων, είναι τυχερός που υπάρχουν τόσες πολλές. Κάθε παίκτης θα επιλέξει τη μέθοδο πληρωμής που είναι πιο κατάλληλη γι’ αυτόν. Εγώ προσωπικά κάνω καταθέσεις και αναλήψεις μόνο με κάρτα.

Γενικά, η μόνη διαφορά, από αυτά που έχω παρατηρήσει, μεταξύ των διαφόρων τρόπων πληρωμής έχει να κάνει με τα ελάχιστα και τα μέγιστα ποσά κατάθεσης. Επομένως, αυτό το στοιχείο πρέπει να λαμβάνεται υπόψη όταν επιλέγετε τη μέθοδο πληρωμής που θα χρησιμοποιήσετε. Η επιλογή της μεθόδου πληρωμής είναι επίσης πολύ σημαντική, επειδή τα χρήματα μπορούν να αποσυρθούν μόνο από τον ίδιο λογαριασμό και με τη χρήση της ίδιας μεθόδου που έγινε η κατάθεση. Δεν είναι δυνατή η ανάληψη χρημάτων με χρήση κάρτας ή ενός ηλεκτρονικού πορτοφολιού. Η οδηγία είναι απλή: μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων με τον τρόπο που πληρώσατε. Επομένως, αφιερώστε χρόνο για να επιλέξετε την κατάλληλη πληρωμή μέθοδος.

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Πληρωμές και αναλήψεις από Bet365: Ταυτοποίηση λογαριασμού

Εδώ είναι ένα άλλο ζήτημα. Πρέπει να έχετε ταυτοποιήσει τον λογαριασμό σας για να κάνετε ανάληψη χρημάτων. Έκανα ταυτοποίηση του λογαριασμού μου αμέσως μετά το άνοιγμά του. Στα φόρουμ στο διαδίκτυο υπάρχουν συχνά παράπονα ότι μια στοιχηματική εταιρεία δεν θέλει να επιτρέψει αναλήψεις χρηματικών ποσών. Η αλήθεια είναι ότι ο πράκτορας στοιχημάτων δεν μπορεί να επιτρέψει αναλήψεις από μη ταυτοποιημένο λογαριασμό. Ολες τις πληροφορίες σχετικά με την επαλήθευση του λογαριασμού μπορείτε να τις βρείτε εδώ: Είναι σημαντικό όλα τα στοιχεία στη φόρμα εγγραφής να είναι τα ίδια με τα στοιχεία που αποστέλλονται κατά την ταυτοποίηση.

Σε περίπτωση μη αντιστοιχίας, η ανάληψή σας θα μπλοκαριστεί. Θυμηθείτε να μην καταχωρήσετε ψεύτικα στοιχεία. Αυτός είναι απλά ένας τρόπος για να μην σας επιτραπεί η δυνατότητα αναλήψεων. Προσωπικά, δεν θυμάμαι καμία περίπτωση που κάποιος να ταυτοποίηση το λογαριασμό του, να συμμορφώθηκε με τους κανόνες και η ανάληψή του να μην έγινε. Αν κάποιος γράψει σε ένα φόρουμ ότι ο πάροχος παράνομα ακύρωσε την ανάληψή του, αυτό συνήθως δεν ισχύει στο 100%. Αυτά τα περιστατικά συνήθως προκύπτουν από καταχρήσεις εγγραφής ή προσφορών* 🙂

Πληρωμές Bet365 – Πίστωση χρημάτων

Όσον αφορά τις καταθέσεις και τις αναλήψεις, ο χρόνος που απαιτείται για την πίστωση των κεφαλαίων είναι επίσης σημαντικός. Αν πληρώσω χρήματα από την κάρτα μου, πιστώνονται αμέσως στον λογαριασμό μου. Με τη σειρά της, η ανάληψη δεν χρειάζεται περισσότερες από 2 εργάσιμες ημέρες. Ελέγξτε την περίοδο που ισχύει για τη μέθοδο που θα χρησιμοποιήσετε.

Πληρωμές Bet365 – Όρια

Εάν έχετε παρατηρήσει ότι ξοδεύετε στο τζόγο περισσότερα χρήματα από όσα θα έπρεπε, η Bet365 σας δίνει τη δυνατότητα να περιορίσετε τα ποσά και τη συχνότητα πληρωμών. Πρόκειται για ένα εξαιρετικό εργαλείο που σας προσφέρει καλύτερο έλεγχο στις καταθέσεις σας και τα στοιχήματά σας.

Συγγραφέας Betgreek