Πώς να εγγραφείτε στη στοιχηματική εταιρεία της Bet365;

Betgreek
3 Μαΐου, 2023
2209 Προβολές
Bet365-registration

Η Bet365 είναι μια από τις κορυφαίες διαδικτυακές εταιρείες στοιχημάτων στον κόσμο και, για μένα, το να έχω λογαριασμό στην Bet365 είναι πολύ σημαντικό. Παρακάτω περιγράφω την εμπειρία μου σχετικά με την εγγραφή και αναφέρω λεπτομέρειες που πρέπει να προσέξετε. Δείτε πώς μπορείτε να εγγραφείτε και να ανοίξετε λογαριασμό στην Bet365:

  • Αρχικά κάντε κλικ στο κουμπί «Εγγραφή» στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και συμπληρώστε μια φόρμα εγγραφής.
  • Έχετε υπόψη ότι η φόρμα εγγραφής πρέπει να συμπληρωθεί πολύ προσεκτικά. Κανένα λάθος δεν είναι αποδεκτό. Εάν κάνετε ένα
  • λάθος στα στοιχεία, δεν θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη χρημάτων στο μέλλον. Και αυτό είναι ένα βασικό πρόβλημα για εσάς, φυσικά.
  • Όταν συμπληρώσετε και αποδεχτείτε τη φόρμα εγγραφής, θα λάβετε ένα e-mail από τη Bet365 με πληροφορίες σχετικά με τη σωστή διαδικασία εγγραφής.
  • Τώρα μπορείτε να συνδεθείτε στον νέο σας λογαριασμό και να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση.

Η όλη διαδικασία της εγγραφής δε θα διαρκέσει περισσότερο από 5 λεπτά. Πλέον, ο λογαριασμός σας είναι έτοιμος για χρήση.

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επαλήθευση λογαριασμού Bet365: Διαδικασία KYC (Γνωρίστε τον Πελάτη σας)

Εάν στην αρχή αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον λογαριασμό σας στη Bet365, είναι πιθανό να έχετε κάνει λάθη κατά τη διαδικασία επαλήθευσης KYC (Know Your Customer). Για παράδειγμα, δεν μπορούσα να κάνω ανάληψη χρημάτων από τον λογαριασμό μου μέχρι να ολοκληρώσω την επαλήθευση των στοιχείων μου. Είναι πολύ πιθανό να ισχύει το ίδιο και για εσάς. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο να γίνει αυτό το συντομότερο δυνατό. Απαιτείται η ταυτοποίηση λόγω νομικών υποχρεώσεων και δεν πρέπει να θεωρείται ως εμπόδιο που επιβάλλεται από τη Bet365. Για το σκοπό αυτό, μου ζητήθηκε να στείλω αντίγραφο του εγγράφου ταυτότητάς μου. Μπορούσα να διαλέξω μεταξύ του διαβατηρίου και της αστυνομικής μου ταυτότητας. Επιπλέον, μπορεί να σας ζητηθεί να στείλετε ένα έγγραφο που να επιβεβαιώνει τον τόπο διαμονής σας. Αυτό μπορεί να είναι ένας λογαριασμός φυσικού αερίου ή ρεύματος ή μια κίνηση τραπεζικού λογαριασμού με τη διεύθυνσή σας. Μόνο με την αποστολή αυτών των εγγράφων, ο λογαριασμός μου ενεργοποιήθηκε πλήρως και μπορούσα να κάνω ανάληψη χρημάτων.

Επαλήθευση της Bet365: 4ψήφιος κωδικός ασφαλείας

Για λόγους ασφαλείας και για την πλήρη επαλήθευση ενός παίκτη εκχωρείται ένας τετραψήφιος κωδικός ασφαλείας σε κάθε χρήστη. Θα μπορέσετε να δημιουργήσετε κι εσείς τον δικό σας μετά την επιτυχή εγγραφή. Θα χρειαστεί να επικοινωνείτε με τη μονάδα εξυπηρέτησης πελατών για σκοπούς επαλήθευσης ταυτότητας. Εάν ξεχάσετε τον κωδικό ασφαλείας σας, μπορείτε να τον επαναφέρετε ερχόμενοι σε επαφή με την ομάδα υποστήριξης. Αν θυμάστε τον κωδικό, θα αποφύγετε αρκετά περιττά προβλήματα στο μέλλον.

Κωδικός πρόσβασης στο λογαριασμό Bet365: Τι πρέπει να κάνετε εάν ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασής σας

Μερικές φορές συμβαίνει να ξεχάσετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας. Μου συνέβη και εμένα μετά από διακοπές. Τι πρέπει να γίνει σε αυτή την περίπτωση; Χρειαζόμουν έναν τετραψήφιο κωδικό ασφαλείας για να επαναφέρω τον κωδικό πρόσβασής μου. Ο νέος κωδικός πρόσβασης αποστέλλεται στη διεύθυνση e-mail που καταχωρείται κατά την εγγραφή. Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασής σας και εξακολουθείτε να προσπαθείτε να συνδεθείτε, να θυμάστε ότι υπάρχουν μόνο 4 διαθέσιμες προσπάθειες. Στη συνέχεια, ο λογαριασμός θα κλειδωθεί και θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τη μονάδα εξυπηρέτησης πελατών για να μπορείτε να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση. Εάν έχετε προσπαθήσει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας δύο φορές (χωρίς επιτυχία), είναι καλύτερο και πιο πρακτικό να επικοινωνήσετε εκείνη τη στιγμή με την εξυπηρέτηση πελατών πριν δοκιμάσετε ξανά.

Λογαριασμός Bet365: Προσωρινός αποκλεισμός ή πλήρες κλείσιμο

Η Bet365, όπως και η πλειονότητα των άλλων εταιρειών στοιχηματισμού, επιτρέπει στους πελάτες της να αποκλείουν προσωρινά ή και πλήρως το λογαριασμό τους. Εάν αισθάνεστε ότι έχετε πρόβλημα με τον τζόγο ή απλά θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα από τα τυχερά παιχνίδια, μπορείτε να μπλοκάρετε προσωρινά τον λογαριασμό σας. Εντός της καθορισμένης περιόδου δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις λειτουργίες της Bet365 και το δικαίωμα πλήρους εισόδου σας θα επαναληφθεί μετά τη λήξη του σχετικού χρονικού ορίου. Όποτε φεύγω για διακοπές, μπλοκάρω το λογαριασμό μου για ένα μήνα. Εάν πιστεύετε ότι έχετε πρόβλημα με τον τζόγο, μπορείτε να κλείσετε εντελώς τον λογαριασμό σας. Ωστόσο, πρέπει να έχετε υπόψη ότι το κλείσιμο του λογαριασμού είναι αμετάκλητο. Ο λογαριασμός δε θα μπορεί ποτέ να ενεργοποιηθεί ξανά και ούτε θα μπορείτε να ανοίξετε νέο λογαριασμό με εκ νέου εγγραφή στη Bet365. Τώρα, γνωρίζοντας τις εμπειρίες μου σχετικά με τον λογαριασμό Bet365, πρέπει απλώς να επιλέξετε έναν τρόπο πληρωμής και να κάνετε την πρώτη σας κατάθεση. Παραθέτω τις εμπειρίες μου σχετικά με τις καταθέσεις και της αναλήψεις στη Bet365 – διαβάστε περισσότερα.

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Επαλήθευση λογαριασμού Bet365: Διαδικασία KYC (Γνωρίστε τον Πελάτη σας)

Bet365 FAQ

 

  • Πώς στοιχηματίζω στη Bet365 διαδικτυακά;

    Απλώς πατήστε δεξιά από το λογότυπο της Bet365 στο επάνω μέρος της οθόνης του κινητού ή του tablet σας και πληκτρολογήστε τα στοιχεία του αγώνα, όπως ομάδες και παίκτες, τις αναμετρήσεις ή τις αγορές στις οποίες θέλετε να στοιχηματίσετε. Εναλλακτικά, μπορείτε να κάνετε αναζήτηση επιλέγοντας το Α-Ω στην επάνω αριστερή πλευρά της οθόνης.

  • Πόσος χρόνος χρειάζεται η ανάληψη από τη Bet365;

    Η Bet365 είναι ένας από τους μεγαλύτερους πράκτορες στοιχημάτων, με ευρεία πελατειακή βάση που χρειάζεται να κάνει αναλήψεις χρημάτων αρκετά τακτικά. Η πιο γρήγορη μέθοδος ανάληψης από τον πράκτορα στοιχημάτων είναι μέσω μιας χρεωστικής κάρτας και διεκπεραιώνεται σε μία έως τρεις ημέρες, αν και σε ορισμένους λογαριασμούς τα χρήματα μπορούν να πιστωθούν ακόμα και εντός δύο ωρών.

  • Πώς μπορώ να κάνω ανάληψη χρημάτων από την Bet365;

    Μπορείτε να κάνετε ανάληψη από την ενότητα “Ανάληψη μέσω Τράπεζας” στο μενού του λογαριασμού σας. Όπου είναι δυνατόν, όλες οι αναλήψεις διεκπεραιώνονται χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πληρωμής από την οποία κατατέθηκαν αρχικά τα χρήματα. Σας συμβουλεύουμε να επιβεβαιώσετε ότι ο τρόπος πληρωμής που έχετε καταχωρήσει είναι και ο τρόπος με τον οποίο θέλετε να κάνετε ανάληψη.

  • Ποια είναι τα έγγραφα που απαιτούνται για την Bet365;

    Για να επαληθεύσει η Bet365 την ταυτότητά σας, ενδέχεται να σας ζητήσει να προσκομίσετε ένα έγγραφο ταυτοπροσωπίας, όπως αντίγραφο διαβατηρίου, ταυτότητας, άδειας οδήγησης ή ένα έγγραφο που να επιβεβαιώνει τη διεύθυνση κατοικίας σας, όπως ένας λογαριασμό κοινής ωφέλειας.

  • Είναι δωρεάν η ζωντανή ροή της Bet365;

    Μπορείτε να έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία ζωντανής ροής live streaming μέσω του επιτραπέζιου υπολογιστή ή της κινητής συσκευής σας, ώστε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ομάδες οποιαδήποτε στιγμή και οπουδήποτε. Λάβετε υπόψη ότι η ζωντανή ροή της Bet365 πρακτικά δεν είναι δωρεάν. Πρέπει να έχετε χρήματα στον λογαριασμό σας ή να έχετε στοιχηματίσει τις τελευταίες 24 ώρες για να χρησιμοποιήσετε αυτήν την υπηρεσία.

Συγγραφέας Betgreek