Κατανοώντας τα πολιτικά στοιχήματα

hary53@gmail.com
7 Ιουλίου, 2023
1022 Προβολές
πολιτικά στοιχήματα

Στα διαδικτυακά site κυριαρχούν τα αθλητικά στοιχήματα, μαζί με τα πολιτικά στοιχήματα. Αν ψάχνετε όμως κάτι διαφορετικό για να στοιχηματίσετε, τα στοιχήματα πολιτικών εκλογών ίσως είναι για εσάς. Πριν ακόμα δημιουργηθούν διαδικτυακά site, οι άνθρωποι αγαπούσαν να ποντάρουν σε πολιτικά γεγονότα. Πλέον, μπορείτε να βρείτε διαδικτυακά πολλές αγορές για στοιχήματα σε διάφορα διεθνή πολιτικά γεγονότα.

Τα πολιτικά στοιχήματα μπορούν να είναι το ίδιο συναρπαστικά με τα κλασικά αθλητικά στοιχήματα και να φέρουν μεγάλα κέρδη. Ας δούμε πιο αναλυτικά τι ισχύει στα στοιχήματα πολιτικών εκλογών.

Πώς να στοιχηματίσετε σε εκλογές

Τα πολιτικά στοιχήματα τοποθετούνται με παρόμοιο τρόπο με τα αθλητικά στοιχήματα. Απλά ανοίξτε λογαριασμό σε ένα στοιχηματικό site και επιλέξτε την ενότητα των ειδικών ή πολιτικών στοιχημάτων για να δείτε τα στοιχήματα που είναι διαθέσιμα. Υπάρχουν πολλοί διαφορετικοί τύποι στοιχημάτων σε μη αθλητικά γεγονότα που διατίθενται για στοιχήματα σε εκλογές. Ανάλογα με τον ιστότοπο, μπορεί να βρείτε από απλά στοιχήματα νικητή μέχρι συνδυαστικά στοιχήματα, ποσοστά κομμάτων, εκλογικές περιφέρειες και πολλά ακόμα.

Μια καλή συμβουλή είναι να προτιμάτε τα πολιτικά στοιχήματα που προσφέρουν cash out ώστε να μπορείτε να προλάβετε καταστάσεις που μπορεί να επηρεάσουν το εκλογικό αποτέλεσμα, όπως σκάνδαλα και άλλα. Καθώς τα πολιτικά στοιχήματα γνωρίζουν μεγάλη άνοδο τα τελευταία χρόνια, πολλές στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν την επιλογή εξαργύρωσης.

Δημοφιλείς προεκλογικές αγορές στα πολιτικά στοιχήματα

Ένα από τα πιο δημοφιλή πολιτικά στοιχήματα είναι αυτό για τις προεδρικές εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών. Πρόκειται για ένα γεγονός που παρακολουθείται από ολόκληρο τον κόσμο, επομένως είναι λογικό να προσφέρεται και ως στοίχημα από τα περισσότερα site. Το ενδιαφέρον για αυτές τις εκλογές είναι τόσο μεγάλο που πολλές στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν ήδη στοιχήματα για την επόμενη εκλογική αναμέτρηση στις ΗΠΑ. Οι πιθανότητες και οι αποδόσεις αλλάζουν κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας. Μάλιστα στις προηγούμενες Προεδρικές εκλογές τοποθετήθηκαν τα περισσότερα διαδικτυακά στοιχήματα από ποτέ.

Εξαιρετικά δημοφιλές είναι και το στοίχημα για τις εκλογές και τον πρωθυπουργό στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η διαφορά μεταξύ των εκλογών στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι ότι δεν υπάρχουν όρια θητείας για τον πρωθυπουργό. Μπορεί να παραμείνει στη θέση του για όσο διάστημα το κόμμα του βρίσκεται στην εξουσία στη Βουλή των Κοινοτήτων. Εάν το κόμμα χάσει την πλειοψηφία του, τότε μπορεί να τοποθετηθεί νέος πρωθυπουργός. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε παρόμοιες στοιχηματικές αγορές προσαρμοσμένες στο βρετανικό πολιτικό σύστημα.

Αρκετές επιλογές σε πολιτικά γεγονότα συναντάμε στη Novibet https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/novibet/.

Πολιτικό Δημοψήφισμα

Το πολιτικό στοίχημα δεν περιλαμβάνει μόνο την επιλογή ενός νικητή. Μερικές φορές οι εταιρείες προσφέρουν και στοιχήματα για τα αποτελέσματα των πολιτικών δημοψηφισμάτων κάποιων χωρών. Μάλιστα εδώ μπορεί να βρείτε στοιχήματα ποσοστών over/under.

Δημαρχιακές ή τοπικές Εκλογές

Άλλα πολιτικά στοιχήματα που προσφέρουν κάποιοι ιστότοποι αφορούν δημαρχιακές εκλογές για μεγάλες πόλεις σε όλο τον κόσμο. Υπάρχουν, βέβαια, και τα στοιχήματα που αφορούν εκλογές άλλων χωρών ή στοιχήματα για διάφορα πολιτικά αξιώματα όπως υπουργών. Αυτά τα στοιχήματα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς μπορεί να προσφέρουν πολλαπλές αγορές.

πολιτικά στοιχήματα

Τύποι από πολιτικά στοιχήματα

Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία στα πολιτικά στοιχήματα.  Οι πιο δημοφιλείς τύποι είναι:

  • Στοιχήματα για νικητή

Πρόκειται για το πιο κλασικό πολιτικό στοίχημα που αφορά το να προβλέψετε σωστά το νικητή μιας πολιτικής αναμέτρησης. Αυτό το στοίχημα μπορεί να σας ζητά να προβλέψετε το νικητή Πρωθυπουργό, Πρόεδρο ή οποιοδήποτε άλλο πολιτικό αξίωμα.

  • Μακροχρόνια στοιχήματα

Αυτά τα στοιχήματα τοποθετούνται στην αρχή μιας πολιτικής κούρσας, όταν οι αποδόσεις είναι πολύ καλές. Αυτό σημαίνει ότι αν μπορέσετε να προβλέψετε νωρίς το νικητή των εκλογών, θα έχετε μεγάλα κέρδη από προσεγμένα μακροχρόνια στοιχήματα.

  • Ιδιαίτερα πολιτικά στοιχήματα

Το πολιτικό στοίχημα έχει προχωρήσει πλέον σε πιο ιδιαίτερες αγορές. Έτσι μπορείτε πλέον να βρείτε διαδικτυακά στοιχήματα για το πόσο θα κρατήσει η θητεία ενός πολιτικού, πόσες φορές θα πάρει το λόγο σε μια συνεδρίαση της βουλής, τι χρώμα ρούχα θα φορέσει στην ορκωμοσία του και τόσα ακόμα.

  • Στοιχήματα Over/Under

Τα over/under πολιτικά στοιχήματα συνήθως έχουν να κάνουν με τα ποσοστά που θα λάβει ένα κόμμα σε μια αναμέτρηση ή τις ψήφους ενός υποψηφίου.

Συμπέρασμα για τα πολιτικά στοιχήματα

Η πολιτική και οι εκλογές είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά στοιχημάτων. Για να έχουν επιτυχία τα στοιχήματα σας στην πολιτική και τις εκλογές, φροντίστε να ενημερώνεστε από ειδήσεις και πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης. Έτσι θα γνωρίζετε τις τελευταίες τάσεις της κοινής γνώμης, τα σκάνδαλα και το τρέχον πολιτικό κλίμα. Παρακολουθήστε τις πολιτικές εξελίξεις και εξαργυρώστε το στοίχημα σας την καλύτερη στιγμή ή δείξτε υπομονή και κερδίστε από μακροχρόνια πολιτικά στοιχήματα.

Τα πολιτικά στοιχήματα είναι μια διαφορετική πρόταση για να στοιχηματίσετε διαδικτυακά και να κερδίσετε χρησιμοποιώντας τις πολιτικές σας γνώσεις.

Συγγραφέας hary53@gmail.com