Πώς διαγράφω λογαριασμό Novibet;

Stelios
7 Ιουλίου, 2023
1819 Προβολές
Πώς διαγράφω λογαριασμό Novibet

Το υπεύθυνο παιχνίδι αποτελεί βασικό στοιχείο για μία ομαλή και ευχάριστη εμπειρία ιστοσελίδα της Novibet. Στο πλαίσιο του υπεύθυνου παιχνιδιού, η εταιρεία σας δίνει αρκετές διεξόδους, ώστε να παίζετε με ασφάλεια, χωρίς κίνδυνο εθισμού.

Το πώς διαγράφω λογαριασμό Novibet είναι ένας από αυτούς τους τρόπους που μπορούν να σας βοηθήσουν, αν κινδυνεύετε από εθισμό στο τζόγο. Ωστόσο, η διαγραφή του λογαριασμού σας στη Novibet αποτελεί έσχατη λύση. Μέχρι τότε, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να ελέγξετε το παιχνίδι σας, να περιορίσετε τις απώλειες και να μη ρισκάρετε χρήματα που δεν έχετε.

Διαγραφή λογαριασμού Stoiximan

Η διαγραφή του λογαριασμού σας στη Novibet μπορεί να γίνει εύκολα και γρήγορα, μέσα από το μενού του λογαριασμού σας. Αναζητήστε την ενότητα για το υπεύθυνο παιχνίδι και επιλέξτε το κλείσιμο του λογαριασμού σας για αόριστη διάρκεια. Τότε, ο λογαριασμός σας θα τεθεί σε φραγή και θα θεωρείται κλειστός από την εταιρεία.

Έτσι, δεν θα μπορείτε να συνδεθείτε και να παίξετε στο στοίχημα ή το καζίνο. Πρέπει να έχετε υπόψη ότι από τη στιγμή που κάνετε αποκλεισμό αόριστης διάρκειας, δεν μπορείτε να ανοίξετε ένα νέο λογαριασμό με εγγραφή στην Novibet. Τα στοιχεία σας είναι καταχωρημένα και θεωρείται ότι ήδη έχετε λογαριασμό στην εταιρεία.

Έτσι, σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε ξανά στο μέλλον, το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Novibet.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση
Εγγραφή

Αυτό που επιλέγουν οι περισσότεροι παίκτες τις πρώτες στιγμές που νιώθουν ότι αντιμετωπίζουν πρόβλημα με τον τζόγο είναι να κλείσουν προσωρινά το λογαριασμό τους.

Αυτό μπορεί να γίνει για μία ημέρα, εβδομάδα ή για ορισμένο χρονικό διάστημα της επιλογής σας. Σε αυτή την περίπτωση, δεν μπορείτε να παίξετε πριν ολοκληρωθεί το συγκεκριμένο διάστημα, αφού ο λογαριασμός είναι σε φραγή.

Τρόποι πρόληψης και υπεύθυνο παιχνίδι

Ο αποκλεισμός δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπίσετε ενδεχόμενο εθισμό σε τυχερά παιχνίδια. Υπάρχουν διάφορες διέξοδοι, ώστε να παίζετε υπεύθυνα και να απολαμβάνετε παράλληλα το παιχνίδι. Όπως και να έχει, ο παίκτης είναι κυρίως εαυτό του και μπορεί να θέσει όρια και προϋποθέσεις για το παιχνίδι του.

Όταν δείτε ότι δεν απολαμβάνετε το παιχνίδι όσο στο παρελθόν, ίσως είναι καλό να εξετάσετε πως μπορείτε να προλάβετε το ενδεχόμενο του εθισμού. Βεβαίως, πέρα από την πνευματική κατάσταση και πρόβλημα, η ζημιά στην τσέπη των παικτών είναι αρκετά σημαντική, οπότε και αυτή χρήζει αντιμετώπισης.

Χρηματικά όρια Stoiximan

Οι περιορισμοί στις συναλλαγές μπορούν να σας βοηθήσουν να γλιτώσετε χρήματα από απώλειες στην εταιρεία της Novibet. Συγκεκριμένα, μπορείτε να περιορίσετε τόσο τα ποσά που κάνετε κατάθεση στη Novibet, όσο και τις απώλειες στα παιχνίδια της εταιρείας. Αυτά τα ποσά μπορούν να οριστούν σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση, ώστε να έχετε τον ιδανικό έλεγχο του παιχνιδιού σας.

Συνεπώς, μπορείτε να εξασφαλίσετε ότι δεν θα έχετε μεγάλες απώλειες, περισσότερες από αυτές που μπορεί να αντέξει το πορτοφόλι σας. Ακόμα και αν χάσετε τον έλεγχο και παρασυρθείτε από το παιχνίδι σας, δεν μπορείτε να αλλάξετε άμεσα τα όρια.

Θα πρέπει να περάσει αρκετός χρόνος, ώστε να εφαρμοστούν τα νέα όρια και να μπορείτε να κάνετε εκ νέου ή μεγαλύτερες συναλλαγές.

Χρονικά Όρια Stoiximan

Υπάρχει τρόπος να περιορίσετε το χρόνο που τυχερά παιχνίδια στη Novibet. Η εταιρεία έχει σχετικό εργαλείο για να ορίζετε προειδοποιήσεις σχετικά με τη σύνδεσή σας στη σελίδα.

Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να έχετε καλύτερη εικόνα σχετικά με το χρόνο που ξοδεύετε, και κατά συνέπεια τα χρήματα που χάνετε. Πρόκειται για μια λειτουργία υπενθύμισης που έχουν ένα άμεσο κουμπί για να κάνετε αποσύνδεση. Παράλληλα, υπάρχει δυνατότητα να δείτε και ιστορικό της δραστηριότητάς σας στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Πώς διαγράφω λογαριασμό Novibet

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Το τεστ αυτοαξιολόγησης στη Novibet

Το τεστ αυτοαξιολόγησης είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που διαθέτουν οι στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα. Ανάμεσα σε αυτές, φυσικά, το προσφέρει και η Novibet. 

Με αυτό μπορείτε να βρείτε το δείκτη σοβαρότητας προβληματικού παιχνιδιού. Πρόκειται για ένα στοιχείο, το οποίο προκύπτει μέσα από τις απαντήσεις που καλείστε να δώσετε στο τεστ αυτοαξιολόγησης. Οι ερωτήσεις σχετίζονται με την παικτική σας συμπεριφορά και την προσέγγιση στο παιχνίδι. Απαντώντας στις ερωτήσεις, μαζεύετε έναν αριθμό πόντων, ο οποίος και προσδιορίζει τον κίνδυνο που υπάρχει για εθισμό και σας προειδοποιεί για την περίπτωσή του.

Πρόκειται συνολικά για εννέα στοχευμένες ερωτήσεις που οδηγούν σε χρήσιμα συμπεράσματα. Επίσης, πρέπει να έχετε υπόψιν ότι το τεστ είναι ανώνυμο. Τέσσερα είναι τα βασικά στάδια που προκύπτουν σχετικά με την παικτική συμπεριφορά μετά το τεστ αυτοαξιολόγησης.

Μπορεί να πρόκειται για υπεύθυνη παικτική συμπεριφορά, για συμπεριφορά χαμηλού ή μέτριου κινδύνου, αλλά και για προβληματική συμπεριφορά. Αν το παιχνίδι σας δείχνει υπεύθυνο, τότε μπορείτε να συνεχίσετε με τον ίδιο τρόπο παιχνιδιού και να απολαμβάνετε το στοιχηματισμό.

Αν, ωστόσο, παρουσιάζετε κάποια από τις υπόλοιπες συμπεριφορές, καλό είναι να προσπαθήσετε να βάλετε όρια στο παιχνίδι σας. Αυτό πρέπει να γίνει πριν να είναι πολύ αργά. Γιατί το υγιές παιχνίδι είναι αυτό που θα σας διασκεδάσει.

Ταυτόχρονα, είναι πιο πιθανό να έχετε κέρδη αν παίζετε με σοφία. Εάν είστε εθισμένοι, είναι πολύ πιθανό να παρασυρθείτε και να χάσετε όλα τα κέρδη σας.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Συγγραφέας Stelios