Τα πάντα για το στοίχημα Eurovision πρώτος ημιτελικός

hary53@gmail.com
4 Απριλίου, 2024
292 Προβολές
Eurovision πρώτος ημιτελικός

Η μεγάλη γιορτή της μουσικής έρχεται και μαζί της και πολλές ευκαιρίες για κέρδη στο στοίχημα. Εκτός από την αγωνία για την πρόκριση, το στοίχημα αποτελεί ένα συναρπαστικό κομμάτι της εμπειρίας. Σίγουρα η Eurovision είναι μια από τις αγαπημένες διοργανώσεις των Ελλήνων για στοίχημα εκτός αθλητικών γεγονότων. Ο Eurovision πρώτος ημιτελικός πλησιάζει, φέρνοντας μαζί του 16 χώρες που διεκδικούν την πρόκριση τους σε 10 θέσεις στον μεγάλο τελικό.

Τα προγνωστικά και οι δημοσκοπήσεις δίνουν και παίρνουν τις τελευταίες μέρες, με πολλές εκπλήξεις και ανατροπές. Η φετινή Eurovision λοιπόν έχει τεράστιο στοιχηματικό ενδιαφέρον. Για το λόγο αυτό, παρακάτω σας έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να στοιχηματίσετε στον πρώτο ημιτελικό του μεγαλύτερου μουσικού διαγωνισμού στον κόσμο.

Πώς να στοιχηματίσετε στην Eurovision:

  • Επιλέξτε μια αξιόπιστη στοιχηματική εταιρεία: Βεβαιωθείτε ότι η εταιρεία διαθέτει νόμιμη άδεια λειτουργίας και προσφέρει ποικιλία επιλογών για το στοίχημα της Eurovision. Για να επιλέξετε την κατάλληλη στοιχηματική εταιρεία για εσάς διαβάστε στο https://betgreek.gr/online-%cf%83%cf%84%ce%bf%ce%b9%cf%87%ce%b7%ce%bc%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%8c-site/ .
  • Κάντε την έρευνα σας για τις συμμετοχές: Ακούστε τα τραγούδια, δείτε τα videoclip, διαβάστε κριτικές και σχόλια για να σχηματίσετε άποψη για τις πιθανότητες κάθε χώρας. Συνήθως το ένστικτο των απλών θεατών είναι το καλύτερο, κυρίως για τα στοιχήματα που αφορούν το televoting.
  • Διαλέξτε το είδος στοιχήματος: Μπορείτε να ποντάρετε στον νικητή του ημιτελικού, στην πρόκριση ή μη μίας χώρας, στην κατάταξη μίας χώρας, σε ειδικά στοιχήματα (π.χ. χρώμα του ντυσίματος νικητή), και πολλά άλλα.
  • Διαχειριστείτε το bankroll σας: Ποντάρετε υπεύθυνα και μόνο όσα χρήματα μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε. Η Eurovision είναι μια στοιχηματική αγορά που δεν έχετε τη δυνατότητα να αποκτήσετε εμπειρία, καθώς πραγματοποιείται μια φορά το χρόνο. Μην παίρνετε μεγαλύτερα οικονομικά ρίσκα από όσο μπορείτε να αντέξετε.

Eurovision πρώτος ημιτελικός

Σειρά εμφάνισης Eurovision πρώτος ημιτελικός

Ο πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2024 θα διεξαχθεί στις 7 Μαΐου 2024. Φέτος τα τραγούδια θα ψηφίζονται κατά την εμφάνιση τους στη σκηνή, οπότε θα εμφανιστούν και οι χώρες που προκρίνονται αυτόματα (Big Five). Το κοινό και οι κριτικές επιτροπές θα έχουν και μεγαλύτερη πρόσβαση στις πρόβες πριν τις βραδιές εμφανίσεων. Ετοιμαστείτε λοιπόν για τρεις πολύ ανταγωνιστικές βραδιές με πλούσιο θέμα και πολλά διαφορετικά μουσικά ακούσματα. Αυτή είναι η σειρά εμφάνισης των χωρών μετά από την κλήρωση που έγινε:

  1. Κύπρος
  2. Σερβία
  3. Λιθουανία
  4. Ιρλανδία
  5. Ηνωμένο Βασίλειο (Big Five)
  6. Ουκρανία
  7. Πολωνία
  8. Κροατία
  9. Ισλανδία
  10. Γερμανία (Big Five)
  11. Σλοβενία
  12. Φινλανδία
  13. Μολδαβία
  14. Σουηδία (Περσινή νικήτρια)
  15. Αζερμπαϊτζάν
  16. Αυστραλία
  17. Πορτογαλία
  18. Λουξεμβούργο

Προγνωστικά και αποδόσεις Eurovision πρώτος ημιτελικός

Η Ελβετία σκαρφαλώνει στην κορυφή των στοιχηματικών αποδόσεων, με το “The Code” του Noah να εντυπωσιάζει στην πρώτη του ζωντανή εμφάνιση. Ο Baby Lasagna παραμένει φαβορί για την Κροατία, διατηρώντας την πρώτη θέση. Η Ιταλία ακολουθεί στην τρίτη θέση με την Angelina Mango και το “La Noia”. Από την άλλη μεριά, η Ουκρανία χάνει έδαφος, ενώ η Ολλανδία σκαρφαλώνει στην πρώτη πεντάδα. Την έκπληξη κάνει η Λετονία που παρουσιάζει αξιοσημείωτη άνοδο, ανεβαίνοντας 10 θέσεις. Αντίθετα, η Ισλανδία και η Αλβανία βλέπουν τις συμμετοχές τους να υποχωρούν.

Eurovision πρώτος ημιτελικόςΗ Ελλάδα τις τελευταίες μέρες πέφτει μια θέση στην όγδοη. Στις περισσότερες στοιχηματικές, οι αποδόσεις για νίκη της Ελλάδας όμως παραμένουν σταθερές. Όσον αφορά τους ημιτελικούς, η Ελλάδα προβλέπεται να περάσει άνετα, ενώ διεκδικεί την πρωτιά στον δεύτερο ημιτελικό όπου συμμετέχει αφού είναι δεύτερη στις αποδόσεις μετά την Ολλανδία. Η ζωντανή εκτέλεση του “Ζάρι” αναμένεται με ανυπομονησία, με στόχο την άνοδο στα προγνωστικά και τις προτιμήσεις του κοινού. Μάλιστα η Μαρίνα Σάττι ανακοίνωσε ότι σύντομα θα δούμε και μια άλλη εκτέλεση του τραγουδιού με διάφορα μουσικά όργανα και φωνές.

Αγορές στοιχημάτων:

Υπάρχουν κάποιες στοιχηματικές πλατφόρμες που προσφέρουν μόνο τις βασικές αγορές για την Eurovision. Αν ψάξετε όμως θα βρείτε και άλλες που προσφέρουν πολλές αγορές όπως:

  • Νικητής: Ποντάρετε στην χώρα που πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον ημιτελικό.
  • Πρόκριση: Ποντάρετε σε ποιες χώρες θα προκριθούν στον τελικό.
  • Τop 5: Ποντάρετε σε ποιες 5 χώρες θα τερματίσουν στις πρώτες 5 θέσεις.
  • Θέση: Ποντάρετε σε ποια θέση θα τερματίσει μια συγκεκριμένη χώρα.
  • Ειδικά στοιχήματα: Ποντάρετε σε διάφορα ειδικά γεγονότα, όπως π.χ. ποια χώρα θα λάβει τα περισσότερα 12άρια.
  • Σκανδιναβικές χώρες: Σε ποιες θέσεις θα τερματίσουν οι χώρες της Σκανδιναβίας φέτος.

Η Betshop είναι μια από τις πλατφόρμες που θα βρείτε όλο και περισσότερες αγορές για την Eurovision, όσο πλησιάζει ο διαγωνισμός.

Συμβουλές:

Μην βασίζεστε μόνο στις στοιχηματικές αποδόσεις για τα στοιχήματα της Eurovision. Η κριτική επιτροπή και το televoting μπορούν να φέρουν μεγάλες εκπλήξεις. Παρακολουθήστε τις πρόβες πριν τους ημιτελικούς, συνήθως εκεί ξεχωρίζουν τα φαβορί. Έτσι μπορείτε να πάρετε μια πρώτη γεύση από τις εμφανίσεις και να σχηματίσετε άποψη για τις πιθανότητες.

Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και μην φοβάστε να ποντάρετε σε μια χώρα που σας αρέσει, άσχετα από τις αποδόσεις. Πάνω απ’ όλα, όμως διασκεδάστε το! Η Eurovision συνδέει κουλτούρες, λαούς και πολιτισμούς σε μια υπέροχη μουσική γιορτή. Απολαύστε την κάθε της στιγμή και καλή επιτυχία στα στοιχήματα σας!

Συγγραφέας hary53@gmail.com