Πώς να εκμεταλλευτείτε προσφορές στοιχηματικών

Hary
10 Σεπτεμβρίου, 2023
918 Προβολές
προσφορές στοιχηματικών

Οι στοιχηματικές εταιρείες στην χώρα μας προσπαθούν να δελεάσουν τους παίκτες με προσφορές στοιχηματικών όπως μπόνους εγγραφής, μπόνους χωρίς κατάθεση και πολλές άλλες προσφορές. Αυτές οι προσφορές και τα μπόνους είναι πολύ σημαντικά κριτήρια για να επιλέξετε την στοιχηματική εταιρεία που θα εμπιστευτείτε. Κάτι τέτοιο συμβαίνει γιατί τα μπόνους μπορούν να σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση για να στοιχηματίσετε χωρίς να χρησιμοποιήσετε τα δικά σας χρήματα και να αυξήσουν τις πιθανότητες σας για νίκη.

Όταν όμως οι επιλογές είναι τόσες πολλές, ποια αξίζει να προτιμήσουμε; Πάμε να δούμε αναλυτικά πως να εκμεταλλευτείτε τις πιο συμφέρουσες προσφορές και τα καλύτερα μπόνους σε στοιχηματικά site στην Ελλάδα.

Σημαντικοί παράγοντες όταν ψάχνετε για προσφορές στοιχηματικών στην Ελλάδα:

Όταν εκμεταλλευόσαστε σωστά τα μπόνους, μπορείτε να αυξήσετε κατακόρυφα τα κέρδη σας ή να μειώσετε τον αντίκτυπο μιας ήττας. Υπάρχουν ακόμα και εταιρείες στοιχήματος με μπόνους χωρίς κατάθεση. Όταν όμως βλέπετε αυτές τις προσφορές, πως μπορείτε να τις κρίνετε ώστε να διαλέξετε την κατάλληλη για εσάς; Αυτά είναι τα σημαντικά κριτήρια για αναζήτηση προσφορών και μπόνους:

  • Απαιτήσεις στοιχηματισμού. Οι όροι και οι προϋποθέσεις σε κάθε εταιρεία και για κάθε προσφορά ποικίλουν. Άρα πρέπει να εξετάσουμε τι απαιτήσεις πρέπει να πληρείτε ανάλογα με τις στοιχηματικές εταιρείες, ώστε να αποφύγετε δυσάρεστες εκπλήξεις και παραλάβετε σίγουρα το μπόνους τους.
  • Ημερομηνία λήξης. Οι στοιχηματικές εταιρείες ορίζουν ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μέσα στο οποίο έχετε το δικαίωμα να κάνετε χρήση του μπόνους εγγραφής. Το διάστημα αυτό ποικίλει σε κάθε εταιρεία.
  • Ποικιλία. Εδώ θα δούμε την ποικιλία που παρέχει κάθε εταιρεία στα μπόνους και τις προσφορές. Πόσο και πως μπορούν να ενισχύσουν οι προσφορές αυτές το κουπόνι στοιχήματος σας.
  • Ασφάλεια. Είναι πολύ σημαντικό να επιλέγετε μια αξιόπιστη εταιρεία που εξασφαλίζει ότι θα σας καταβάλλει τα μπόνους που δικαιούστε.

Εταιρείες όπως η Novibet έχουν εκδώσει άδεια από την Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων, ώστε να είναι 100% νόμιμες.

προσφορές στοιχηματικών

Δημοφιλή είδη μπόνους

Οι περισσότερες εταιρείες χρησιμοποιούν συγκεκριμένα είδη μπόνους για να δελεάσουν τους παίκτες.  Έτσι μπορούμε να συγκρίνουμε πιο εύκολα τις προσφορές μεταξύ των εταιρειών. Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή είδη μπόνους που θα βρείτε σε στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα:

  • Μπόνους καλωσορίσματος

Αυτό είναι το δημοφιλέστερο μπόνους που προσφέρουν όλες οι στοιχηματικές εταιρίες, αφού ο σκοπός τους είναι να προσελκύσουν νέους πελάτες. Το μπόνους καλωσορίσματος έχουν δικαίωμα να λάβουν μόνο οι χρήστες που κάνουν νέα εγγραφή. Θα πρέπει, όμως, να δώσετε σημασία στους προϋποθέσεις, καθώς ποικίλουν σε κάθε εταιρεία ανάλογα με τον χρόνο χρήσης αυτού του μπόνους και τους όρους στοιχηματισμού.

  • Μπόνους χωρίς κατάθεση

Τα μπόνους χωρίς κατάθεση είναι από τα αγαπημένα των παικτών. Αυτά σημαίνουν ότι χωρίς να κάνετε κάποια κατάθεση κεφαλαίου, μπορείτε να κάνετε χρήση του μπόνους. Επομένως, σας δίνουν την ευκαιρία να παίξετε χωρίς να διακινδυνεύετε τα δικά σας χρήματα.

  • Μπόνους κατάθεσης

Πρόκειται για τα μπόνους που κερδίζει ένας παίκτης με την κατάθεση χρημάτων στον λογαριασμό του. Αυτά τα μπόνους στην ουσία επιβραβεύουν τις καταθέσεις που κάνετε. Ταυτόχρονα, βέβαια, πολλαπλασιάζουν τις ευκαιρίες σας για στοιχηματισμό άρα και για μεγαλύτερα κέρδη. Και σε αυτήν την περίπτωση, κάθε εταιρεία έχει διαφορετικούς όρους όσον αφορά την ημερομηνία λήξης και τον τρόπο στοιχηματισμού.

  • Δωρεάν στοίχημα

Ένα δωρεάν στοίχημα είναι ένα στοίχημα για το οποίο δεν χρειάζεται να πληρώσετε. Η στοιχηματική εταιρεία πληρώνει για το ποντάρισμα, οπότε αν το στοίχημα σας χάσει, δεν έχετε χάσει από τα δικά σας χρήματα. Τα περισσότερα site πιστώνουν το δωρεάν στοίχημα σας ως «κουπόνι», το οποίο μπορείτε να επιλέξετε στο δελτίο στοιχήματος σας. Στα δωρεάν στοιχήματα συνήθως παίρνετε πίσω μόνο τα κέρδη, και όχι το ίδιο το δωρεάν στοίχημα. Μπορείτε συνήθως να αποσύρετε τα δωρεάν κέρδη στοιχημάτων χωρίς κανέναν περιορισμό.

Συμβουλές και στρατηγικές για προσφορές στο αθλητικό στοίχημα

Η επιλογή της στοιχηματικής εταιρείας που μας συμφέρει να προτιμήσουμε με γνώμονα τις προσφορές μπορεί να είναι δύσκολη, όταν βομβαρδιζόμαστε από τόσες προσφορές. Υπάρχουν όμως κάποιες συμβουλές και tips που μπορούμε να ακολουθήσουμε. Έτσι θα πάρουμε την σωστή απόφαση και θα εκμεταλλευτούμε με τον καλύτερο τρόπο όσα μας προσφέρουν οι εταιρείες. Αυτές είναι μερικές από τις καλύτερες συμβουλές:

Μείνετε ενημερωμένοι για τις προσφορές

Για να μην χάνετε τις προσφορές των site, φροντίστε να τις παρακολουθείτε συνεχώς. Αυτό είναι πολύ σημαντικό καθώς πολλές προσφορές είναι διαθέσιμες για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, ειδικά όταν αφορούν μια διοργάνωση ή την προώθηση μιας υπηρεσίας. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες διαθέτουν μια χωριστή ενότητα όπου θα βρείτε όλες τις τρέχουσες προσφορές του site. Επομένως, κάντε συνήθεια σας να τσεκάρετε συχνά αυτή την ενότητα. Επιπλέον, αν η εταιρεία προσφέρει εγγραφή σε ειδοποιήσεις που αφορούν προσφορές μέσω mail ή τηλεφωνικών μηνυμάτων, μην προσπεράσετε την ευκαιρία. Αυτός είναι ένας σίγουρος τρόπος για να ενημερώνεστε έγκαιρα για κάθε προσφορά.

Προσέξτε την ελάχιστη απόδοση στις προσφορές στοιχηματικών

Συνήθως στις προσφορές δεν συμπεριλαμβάνονται όλα τα στοιχήματα, αλλά υπάρχει μια ελάχιστη απόδοση. Στις περισσότερες εταιρείες πρέπει να παίζετε σε αποδόσεις από 1.70 και πάνω για να διεκδικήσετε τα μπόνους. Μην ξεχνάτε, λοιπόν, ποτέ αυτούς τους όρους για να μην χάσετε το μπόνους σας.

Θυμηθείτε την ημερομηνία λήξης

Τα μπόνους εγγραφής των στοιχηματικών εταιρειών έχουν ημερομηνία λήξης, δηλαδή περιορισμό του χρονικού διαστήματος που μπορείτε να κάνετε χρήση τους. Στις περισσότερες εταιρείες ισχύει ο χρόνος των 30 ημερών από την εγγραφή σας και την λήψη του μπόνους καλωσορίσματος. Επιπλέον, και τα έκτακτα μπόνους που σχετίζονται με συγκεκριμένα αθλητικά γεγονότα έχουν χρονικούς περιορισμούς. Η καλύτερη συμβουλή, λοιπόν είναι να βάλετε μια υπενθύμιση ώστε να μην χάσετε το μπόνους σας με την πάροδο του χρόνου.

Μάθετε τις εξαιρέσεις

Προσέξτε τις αγορές ή τις λειτουργίες που εξαιρούνται από τις προσφορές. Πολλές εταιρείες δεν επιτρέπουν τα μπόνους να χρησιμοποιηθούν σε συγκεκριμένες αγορές, όπως τα ασιατικά χάντικαπ. Επίσης, οι προσφορές μπορεί να μην ισχύουν σε λειτουργίες, όπως το bet builder. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους και τις προϋποθέσεις των προσφορών ώστε να γνωρίζετε όλες τις εξαιρέσεις και να αποφύγετε τις εκπλήξεις.

Συχνές ερωτήσεις

  • Μπορώ να κάνω ανάληψη του μπόνους μου;

Συνήθως δεν μπορείτε να κάνετε ανάληψη ενός μπόνους αλλά μόνο να το χρησιμοποιήσετε για να στοιχηματίσετε ή να παίξετε. Μπορείτε βέβαια μετά να κάνετε ανάληψη των κερδών σας από αυτό.

  • Πως να μην χάσω το μπόνους μου;

Ο καλύτερος τρόπος να μην χάσετε το μπόνους που λάβατε από μια εταιρεία είναι να το χρησιμοποιήσετε σωστά και μέσα στα χρονικά του πλαίσια. Γι’αυτό το λόγο διαβάστε προσεκτικά τους όρους χρήσης και τις προϋποθέσεις.

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω τα μπόνους μου όπως θέλω;

Όχι. Η κάθε εταιρεία έχει τις δικές της εξαιρέσεις όσον αφορά το σε ποια στοιχήματα, αγορές ή παιχνίδια μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα μπόνους σας.

  • Μπορώ να χρησιμοποιήσω το μπόνους εγγραφής και σε αθλητικό στοίχημα και σε καζίνο;

Συνήθως δεν είναι δυνατός ο συνδυασμός. Στις περισσότερες εταιρείες θα πρέπει να διαλέξετε σε ποια ενότητα θα χρησιμοποιήσετε το μπόνους εγγραφής.

Συγγραφέας Hary