Πώς διαγράφω λογαριασμό Stoiximan;

Stelios
31 Ιανουαρίου, 2023
7460 Προβολές
Πώς διαγράφω λογαριασμό Stoiximan

Το πώς διαγράφω λογαριασμό Stoiximan είναι ένα ζήτημα που έχει απασχολήσει αρκετούς παίκτες στο αθλητικό στοίχημα και το καζίνο. Το υπεύθυνο παιχνίδι Stoiximan είναι θεμέλιο για την εταιρεία. Με τον τρόπο αυτό, τη διαγραφή του λογαριασμού, μπορεί να προστατευθεί κάποιος από τον εθισμό.

Ωστόσο, υπάρχουν και αρκετές ακόμη επιλογές πέρα από τη διαγραφή. Έτσι, ο σκοπός είναι να συνεχίσετε να παίζετε και να απολαμβάνετε τις υπηρεσίες της Stoiximan. Όλα αυτά, πάντως, με την προϋπόθεση να μην ξεφεύγετε από τον προϋπολογισμό σας και παρασύρεστε ξοδεύοντας παραπάνω χρήμα και χρόνο.

Super προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
Εγγραφή

Διαγραφή λογαριασμού Stoiximan

Αν δείτε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος και θέλετε να κάνετε διαγραφή λογαριασμού Stoiximan, θα βρείτε τη σχετική ενότητα στην καρτέλα του λογαριασμού σας: “Πατήστε στο εικονίδιο του υπολοίπου σας και μετά στο κουμπί “ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ”.

Στο μενού που θα εμφανιστεί, κάντε κλικ στο “Προφίλ” κι έπειτα στο “Προστασία Παίκτη”. Μελετήστε τους τρόπους που υπάρχουν για την προστασία σας από τον εθισμό. Αν η μόνη σας επιλογή είναι να σταματήσετε το παιχνίδι, πατήστε στο κουμπί “Αυτο-αποκλεισμός”. Μπορείτε να επιλέξετε την περίοδο που θέλετε. Από μερικούς μήνες, ακόμα και επ’ αόριστον. Ακόμη, μπορείτε να ενημερώσετε τη Stoiximan για τους λόγους που θέλετε να σταματήσετε. Πατήστε αποθήκευση για να ολοκληρωθεί η διαδικασία.

Πώς διαγράφω λογαριασμό Stoiximan

Κάντε ένα διάλειμμα Stoiximan

Πέρα από την οριστική διακοπή του παιχνιδιού στη Stoiximan, αρκετοί παίκτες επιλέγουν να κάνουν ένα διάλειμμα. Με τον τρόπο αυτό σταματάει η δραστηριότητά σας για 24 ώρες άμεσα. Θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να δείτε πιο σοβαρά το παιχνίδι σας.

Είναι ιδανική επιλογή αν παίζετε αρκετά παρορμητικά και υπάρχει κίνδυνος για μεγάλες απώλειες. Αν είστε, ωστόσο, αποφασισμένοι να σταματήσετε για μεγαλύτερο διάστημα, ο αυτοαποκλεισμός Stoiximan είναι η ιδανικότερη επιλογή.

Τρόποι πρόληψης και υπεύθυνο παιχνίδι

Δεν χρειάζεται να φτάσετε στο σημείο να κλείσετε το στοιχημαν λογαριασμό σας για να νιώσετε ότι παίζετε υπεύθυνα. Ο εθισμός στα τυχερά παιχνίδια είναι πολύ σημαντικό ζήτημα και είναι απαραίτητο να θεμελιώσετε το υπεύθυνο παιχνίδι από την πρώτη στιγμή που θα κάνετε τη Stoiximan εγγραφή σας.

Η εταιρεία, ακολουθώντας τους κανόνες και τις οδηγίες για το υπεύθυνο παιχνίδι που ορίζει η άδεια ΕΕΕΠ που έχει από την Επιτροπή Ελέγχου και Εποπτείας Παιγνίων έχει διάφορους τρόπους για να προστατέψετε το παιχνίδι σας.

21+ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Χρηματικά όρια Stoiximan

Μπορείτε να θέσετε χρηματικά όρια στο παιχνίδι σας, ώστε να μην κάνετε καταθέσεις μεγαλύτερες από το ποσό που επιθυμείτε. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δυνατότητα να θέσετε ένα μέγιστο ποσό για τις καταθέσεις σας. Αυτό μπορείτε να το κάνετε σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή και μηνιαία βάση.

Έτσι, μπορείτε να νιώθετε ασφαλής ότι δεν θα παρασυρθείτε και δεν θα ξεφύγετε από τον προϋπολογισμό σας την ώρα που παίζετε Stoiximan στοίχημα. Έτσι όπως έχουν διαμορφωθεί οι καταθέσεις, πρόκειται για ζήτημα δευτερολέπτων να μεταφέρετε χρήματα στον Stoiximan λογαριασμό σας.

Γι’ αυτό και πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί να μην ξεφύγετε. Πέρα από τα όρια για τη Stoiximan κατάθεση, υπάρχουν και τα όρια απωλειών. Είναι μία λειτουργία αρκετά χρήσιμη για τους παίκτες εκείνους που δεν παίζουν με όλο το ποσό που έχουν στην εταιρεία. Αντί να κάνουν συχνές αναλήψεις και καταθέσεις, πολλοί παίκτες επιλέγουν να έχουν μεγάλα ποσά στους λογαριασμούς τους και να τα διατηρούν εκεί.

Για να αποφύγετε να παίξετε (και να χάσετε) περισσότερα χρήματα από αυτά που αντέχει η τσέπη σας, υπάρχει η δυνατότητα να ορίσετε τα όρια απωλειών, επίσης σε ημερήσια, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση. Μπορείτε να βρείτε αυτές ενότητες στο “Προστασία παίκτη” στην καρτέλα του λογαριασμού σας.

Χρονικά Όρια Stoiximan

Ακόμα και να οι απώλειες στο παιχνίδι σας δεν είναι χρηματικές, ενδεχομένως να αντιμετωπίσετε προβλήματα εθισμού ως προς το ζήτημα του χρόνου που ξοδεύετε στην πλατφόρμα. Γιατί να μην παίζει κάποιος πολύ, από τη στιγμή που δε χάνει, θα πει κανείς.

Ωστόσο, είναι σημαντικό τα τυχερά παιχνίδια να μην επηρεάζουν την καθημερινότητα και να σας αποσπούν από άλλες, πιο σημαντικές δραστηριότητες της ζωής σας. Έτσι, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να μπείτε στην ενότητα “Προστασία Παίκτη” για να ορίσετε χρονικά όρια στο λογαριασμό σας.

Μπορείτε να θέσετε μέγιστο χρόνο παικτικής δραστηριότητα ανά ημέρα, εβδομάδα και μήνα. Επιλέξτε το χρόνο που δεν θέλετε να ξεπερνάτε και η πλατφόρμα δεν θα σας επιτρέπει να παίζετε περισσότερο από αυτό το χρονικό διάστημα. Υπάρχει η δυνατότητα να μπείτε και να αλλάξετε τα όρια που έχετε θέσει, φυσικά, με τις αλλαγές όμως να μην ισχύουν αμέσως.

Έτσι, δεν θα σας επιτραπεί από τη Stoiximan να παρασυρθείτε.

21+ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συγγραφέας Stelios