Πως παίζω σύστημα στη Stoiximan;

Stelios
2 Ιανουαρίου, 2023
4384 Προβολές
Πως παίζω σύστημα στη Stoiximan;

Το πως παίζω σύστημα στη Stoiximan είναι ένα ερώτημα που ενδιαφέρει πλήθος παικτών της εταιρείας. Τα συστήματα στο στοίχημα μπορούν να θεμελιώσουν το δελτίο σας, ώστε να μην βγείτε χαμένοι από την παραμικρή ατυχία. Ακόμα και αν κάποιο ματς πάει στραβά, το σύστημα είναι αυτό που θα σας σώσει και μπορεί να σας εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές ποσό.

Σύμφωνα με έμπειρους παίκτες, τα συστήματα, μάλιστα, αποδίδουν αρκετά περισσότερα χρήματα σε βάθος χρόνου σε σχέση με τα “ξερά” παρολί. Ωστόσο, προτείνονται περισσότερο για τους παίκτες που προτιμούν να επιλέγουν υψηλές αποδόσεις.

Super προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
Εγγραφή

Τι είναι το σύστημα;

Πριν εξηγήσουμε πώς παίζω σύστημα στη Stoiximan, είναι καλό να ορίσουμε τι είναι ακριβώς αυτό το εργαλείο παιχνιδιού. Όπως γνωρίζουν και οι πιο αρχάριοι παίκτες του στοιχήματος, αν ποντάρουμε 4 σημεία στο ίδιο δελτίο, πρέπει να τα κερδίσουμε όλα για να έχουμε κέρδος.

Εκεί την πατάνε έμπειροι και νέοι παίκτες, στην ελπίδα ότι θα πετύχουν όλες τις προβλέψεις τους. Ακόμα και οι καλύτεροι παίκτες θα σταθούν άτυχοι και θα χάσουν 1 από τα σημεία τους. Αν έπαιζαν με σύστημα, όμως, θα μπορούσαν να έχουν κέρδος ακόμα και χωρίς να κερδίσουν όλες οι επιλογές τους!

Ουσιαστικά, το σύστημα σας επιτρέπει να παίξετε μικρά επιμέρους δελτία. Αν για παράδειγμα έχετε επιλέξει 4 ματς, μπορείτε να ποντάρετε σε αυτά ως εξής: Μονά: Κάθε παιχνίδι παίζεται μόνο του και επιστρέφει τη δική του απόδοση. Δυάδες: Τα τέσσερα παιχνίδια σχηματίζουν έξι δυάδες μεταξύ τους και ποντάρετε σε όλες μαζί.

Έτσι, με δύο κερδισμένα παιχνίδια από τα τέσσερα θα έχετε κέρδος. Τριάδες: Υπάρχουν τέσσερις διαθέσιμες τριάδες για να ποντάρετε. Σε κάθε μία απουσιάζει ένα παιχνίδι. Έτσι, με ένα χαμένο στα τέσσερα, μία τριάδα θα κερδίσει σίγουρα. Τετράδα: Μπορείτε ακόμα κι έτσι να κυνηγήσετε το απόλυτο.

Γιατί όχι; Παίζοντας σύστημα Stoiximan θα σας εμφανιστούν και επιπλέον επιλογές συνδυασμού αναμετρήσεων. Μπορεί να παιχτούν τα συστήματα ως Γιάνκι, Trixie, Καναδικά, αλλά και με άλλους τρόπους. Αυτές οι επιλογές στη ουσία συνδυάζουν όλους τους συνδυασμούς δελτίων μαζί.

Πως παίζω σύστημα στη Stoiximan

Η διαδικασία παιχνιδιού στο αθλητικό τμήμα της Stoiximan είναι αρκετά απλή και άμεση. Αυτό ισχύει και για το σύστημα που θέλει να παίξει κανείς. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τα σημεία που σας ενδιαφέρουν. Στη δεξιά πλευρά της ιστοσελίδα θα εμφανιστούν τα σημεία, με το παρολί να είναι η προεπιλογή του πονταρίσματος.

Αναζητήστε το κουμπί “Σύστημα”, που βρίσκεται στα δεξιά του “Παρολί”, πάνω από τα σημεία που έχετε επιλέξει. Θα εμφανιστούν οι επιλογές για συνδυασμούς των πονταρισμάτων. Μπορείτε να τοποθετήσετε όσα χρήματα θέλετε σε κάθε κατηγορία πονταρίσματος.

Προσοχή, όταν πχ ποντάρετε 2€ στις δυάδες, εννοείται ότι ποντάρετε αυτό το ποσό σε κάθε δυάδα. Έτσι, αν έχετε επιλέξει τέσσερα ματς, διαμορφώνονται έξι δυάδες. Ποντάροντας 2€ σε κάθε δυάδα, θα πρέπει να βάλετε συνολικά 12€ στο στοίχημα. Το συνολικό ποσό που προκύπτει θα εμφανιστεί χαμηλά στο κουμπί του πονταρίσματος και δεν μπορείτε να το χάσετε.

Πάνω από το κουμπί του πονταρίσματος θα εμφανιστεί και το συνολικό κέρδος που θα έχετε, αν κερδίσετε το σύνολο του δελτίου. Αντίστοιχα, δίπλα σε κάθε μορφή του συστήματος θα δείτε την απόδοση που προκύπτει και μπορείτε να υπολογίσετε το κέρδος που θα έχετε εύκολα.

Πως παίζω σύστημα στη Stoiximan;

Γιατί να παίξω σύστημα;

Το σύστημα στο στοιχηματικό δελτίο αποτελεί μία ιδανική για όσους παίκτες επιλέγουν μεγάλες αποδόσεις. Είναι σχεδόν απίθανο να κερδίσετε ένα δελτίο πιάνοντας πάνω από 3 ή 4 σημεία με απόδοση μεγαλύτερη του 5.

Αν όμως παίξετε ένα σύστημα με αυτά τα σημεία, ακόμα και τα δύο να πιάσετε, θα έχετε σημαντικό κέρδος, χάρη στις μεγάλες αποδόσεις. Αν είστε παίκτες που προτιμά μικρές αποδόσεις, τότε ίσως το σύστημα να μην αποδίδει. Ακόμα και αν σώσετε κάποιο δελτίο που θα ήταν χαμένο, το κέρδος θα είναι πολύ μικρό για να αξίζει τον κόπο.

Εάν είναι χαμηλές οι αποδόσεις σας και είναι ρεαλιστική μία επιτυχία, ίσως αξίζει περισσότερο να κυνηγήσετε τη μεγαλύτερη δυνατή επιστροφή ποντάροντας σε ένα παρολί. Σε κάθε περίπτωση, η ασφάλεια που προσφέρει το σύστημα στα πονταρίσματα μπορεί να σας αλλάξει την εμπειρία παιχνιδιού. Πλέον δε χρειάζεται να έχετε την ίδια αγωνία.

Γνωρίζετε ότι ακόμα και στο απευκταίο σενάριο να μην πάει κάποιο ματς όπως περιμένατε, έχετε ακόμα ελπίδες για κέρδη. Πέρα από αυτό, έχετε ακόμα στοιχηματικό ενδιαφέρον και δεν χρειάζεται να ποντάρετε ξανά τα ίδια σημεία, όπως κάνουν πολλοί παίκτες που τα πιστεύουν.

21+ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συγγραφέας Stelios