Πως παίζω σύστημα στη Betshop

Stelios
1 Δεκεμβρίου, 2023
917 Προβολές
σύστημα στη Betshop, στοίχημα με σύστημα, πως παίζω σύστημα στη Betshop

Το πως παίζω σύστημα στη Betshop απασχολεί πολλούς παίκτες της εταιρείας. Το ποντάρισμα με σύστημα είναι ένα από τα εργαλεία, που διαθέτουν οι στοιχηματικές εταιρείες και μπορεί να αποβεί πολύ χρήσιμο για τους παίκτες.

Πριν ποντάρετε με σύστημα, βεβαιωθείτε ότι έχετε κατανοήσει πλήρως την έννοια και τον τρόπο πονταρίσματος. Έτσι, θα καταφέρετε να το αξιοποιήσετε και να βγείτε κερδισμένοι από τα δελτία σας.

Το πως παίζω σύστημα στη Betshop μπορεί να σας βοηθήσει

Το σύστημα είναι μια διαφορετική στοιχηματική προσέγγιση. Ενώ στο παρολί υπάρχει μόλις μία στήλη, όπου ένα χαμένο σημείο καταδικάζει το δελτίο, στο σύστημα δημιουργούνται όλοι οι πιθανοί αριθμοί στηλών σε συστήματα με διαφορετικό αριθμό στηλών. Έχετε έναν μεγάλο αριθμό στοιχηματικών δελτίων, στα οποία ποντάρετε συγκεντρωτικά στο σύστημα.

Έτσι, για παράδειγμα, αν στοιχηματίσετε σε 4 σημεία και χάσετε το ένα, αν έχετε επιλέξει στήλες των 3 σημείων, θα υπάρχει ένας κερδισμένος συνδυασμός, εκείνος, από τον οποίο θα απουσιάζει το χαμένο ματς. Έτσι, το σύστημα προσφέρει μία κάλυψη, μία ασφάλεια, ώστε να μπορούμε να πληρωθούμε ακόμα και αν δεν κερδίσουμε όλα τα ματς, που επιλέξαμε.

Βεβαίως, τα πράγματα σε ότι αφορά το οικονομικό διαφέρουν αρκετά σε σχέση με το παρολί, αφού πρέπει να τοποθετήσουμε ή περισσότερα χρήματα, ή να αναμένουμε χαμηλότερο κέρδος από το σύστημά μας.,

σύστημα στη Betshop, στοίχημα με σύστημα, πως παίζω σύστημα στη BetshopΠως παιζω συστημα στην Betshop

Η Betshop είναι μία από τις πιο εύκολες εταιρείες για να τοποθετήσεις κάποιος πονταρίσματα με σύστημα.

  • Σε πρώτη φάση πρέπει να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στη Betshop.
  • Έπειτα, εντοπίστε τα σημεία, που θέλετε να στοιχηματίσετε και πατήστε πάνω στις αποδόσεις για να μεταφερθούν στο δελτίο σας.
  • Τα σημεία τοποθετούνται αυτόματα σε παρολί. Πατήστε στο κουμπί “Σύστημα” (ακριβώς δίπλα στο “Παρολί” πάνω από τα σημεία) για να μπείτε στο σχετικό περιβάλλον.
  • Μπορείτε να επιλέξετε τα ποσά, που θέλετε να ποντάρετε ανά στήλη ή ένα συνολικό ποσό, που θα μοιραστεί ισόποσα στις στήλες.
  • Επιλέξτε τις στήλες, που θέλετε, με βάση τον αριθμό από ζητούμενα ματς στο σύστημά σας. Τοποθετήστε το ποσό, που θέλετε να ποντάρετε.
  • Πατήστε στο κουμπί “Αποδέχομαι” για να ολοκληρώσετε.

Πλεονεκτήματα του συστήματος

Διαχείριση ρίσκου

Το σημαντικότερο στοιχείο του συστήματος είναι η διαχείριση του ρίσκου. Σας επιτρέπει να ρισκάρετε σε παιχνίδια, που έχετε περιθώριο να χάσετε. Έτσι, αν έχετε καλό στατιστικό σε σημεία υψηλού ρίσκου με καλές επιστροφές, τα συστήματα μπορούν να σας προσφέρουν αρκετά καλά κέρδη. Φυσικά, ακόμα κι έτσι απαιτείται να δημιουργήσετε προσεκτικά δελτία με τον κατάλληλο αριθμό στηλών.

Κυνήγι υψηλών αποδόσεων

Δεν είναι εύκολο για τους παίκτες να κυνηγούν και να πιάνουν υψηλές αποδόσεις. Δεν μιλάμε μόνο για αποδόσεις, που ξεπερνούν το 3 και το 4, αλλά και για πονταρίσματα σε αποδόσεις άνω του 20. Κερδίζοντας δύο ματς τέτοιας απόδοσης, πετυχαίνετε έναν τεράστιο πολλαπλασιαστή. Έτσι, ακόμα και το μικρό ποσό της εκάστοτε στήλης μπορεί να σας επιβραβεύσει γενναιόδωρα.

Προοπτική μερικού cash out

Με το σύστημα να σας δίνει τη δυνατότητα πολλών στηλών, είναι στο χέρι σας να εκμεταλλευτείτε και το εργαλείο του cash out. Ανάλογα με την πορεία των παιχνιδιών, τα κερδισμένα ή τα χαμένα που έχετε ήδη, το cash out θα σας επιτρέψει να κινηθείτε στοχευμένα. Μπορείτε να πάρετε ένα ποσό από τα χρήματα που έχετε επενδύσει από συγκεκριμένες στήλες. Έτσι, κυνηγάτε κέρδη μέχρι τέλους από τις υπόλοιπες για μια αξιόλογη ανάληψη.

Θα βρείτε και άλλες πληροφορίες για τις επιλογές της Betshop στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/betshop/.

Μειονεκτήματα του συστήματος

Περιπλοκότητα

Πολλοί παίκτες αποφεύγουν να ποντάρουν με συστήματα απλά και μόνο επειδή είναι (αρκετά) πιο περίπλοκα από τα παρολί. Ωστόσο, αν σας ενδιαφέρουν τα οφέλη τους, είναι σημαντικό να δοκιμάσετε και να παίξετε μερικά δελτία με μικρά ποσά, μέχρι να τα κατανοήσετε πλήρως. Όταν έχετε απόλυτη εξοικείωση, μπορείτε να ποντάρετε σοβαρά και ουσιαστικά/

Λιγότερα κέρδη

Ένα στοιχείο, που σίγουρα πρέπει να εξετάσετε κατά το ποντάρισμά σας, είναι τα χαμηλότερα κέρδη. Από τη στιγμή, που επενδύετε σε επιμέρους δελτία με λιγότερα παιχνίδια, οι πολλαπλασιαστές είναι χαμηλότεροι. Έτσι, δεν μπορείτε να συγκρίνετε το κέρδος του συστήματος με εκείνο του παρολί, όπου όλα τα χρήματα έχουν πονταριστεί στο μεγαλύτερο δυνατό πολλαπλασιαστή. Είναι η “θυσία”, που κάνετε, για μεγαλύτερες πιθανότητες νίκης.

Παράλειψη από προσφορές

Ένα από τα μειονεκτήματα, που πολλοί παίκτες αγνοούν, είναι ότι οι περισσότερες εταιρείες αποκλείουν τα συστήματα από πολλές προσφορές τους. Με προσφορές κατάθεσης και λοιπές προωθήσεις να απαιτούν τζιράρισμα από τους παίκτες, η ασφάλεια του συστήματος δεν ταιριάζει με τη φιλοσοφία του όρου. Έτσι, στην πλειονότητα των περιπτώσεων, το τζιράρισμα γίνεται αποδεκτό σε μονά σημεία ή παρολί.

Συγγραφέας Stelios