Πως κάνω Betshop ανάληψη

Stelios
1 Νοεμβρίου, 2023
475 Προβολές
betshop ανάληψη

Η Betshop ανάληψη είναι και ο στόχος των περισσότερων παικτών στο στοίχημα και το καζίνο. Είναι αυτή η όμορφη στιγμή, που καταφέρνουμε να συγκεντρώσουμε τα κέρδη μας και να τα μεταφέρουμε εκτός του στοιχηματικού μας λογαριασμού.

Κι ενώ η διαδικασία για τη Betshop κατάθεση είναι αρκετά απλή και γρήγορη, η ανάληψη δείχνει κάπως πιο απαιτητική και ίσως δυσκολέψει κάποιους παίκτες. Πάντως, είναι διαθέσιμη από την ιστοσελίδα, αλλά και την εφαρμογή.

Πως κάνω Betshop ανάληψη

Η διαδικασία για την Betshop ανάληψη δεν είναι καθόλου δύσκολη. Δεν υπάρχει κάποιο κουμπί στην αρχική σελίδα για άμεση ανάληψη, όπως ισχύει με την κατάθεση στη Betshop, όμως οι παίκτες δεν θα δυσκολευτούν να το εντοπίσουν.

Αρκεί να πατήσετε στο εικονίδιο του λογαριασμού σας, στην κορυφή της σελίδας της Betshop. Έπειτα, πατήστε για να μεταβείτε στην ενότητα “Ο λογαριασμός μου” και στη συνέχεια ανοίξτε την καρτέλα “Ταμείο”. Επιλέξτε τη δυνατότητα της ανάληψης και αναζητήστε τον τρόπο συναλλαγής, που προτιμάτε. Γενικότερα, οι συναλλαγές δεν απαιτούν περαιτέρω επιβεβαίωση μέσω εφαρμογών ή μηνυμάτων SMS. Έτσι, ίσως πρακτικά να χρειάζονται λιγότερο χρόνο στην εκτέλεσή τους και από τις καταθέσεις.

Προσφορά καλωσορίσματος για νεοεγγεγραμμένους παίκτες
Εγγραφή

Τραπεζικές κάρτες

Η Betshop δέχεται αναλήψεις με όλες τις τραπεζικές κάρτες, που καλύπτει και για τις καταθέσεις της. Έτσι, μπορείτε να μεταφέρετε τα χρήματά σας με χρεωστικές, πιστωτικές ή προπληρωμένες κάρτες Visa ή Mastercard. Ο χρόνος, που απαιτείται, κυμαίνεται από 30 λεπτά μέχρι και 5 εργάσιμες ημέρες, ανάλογα με το είδος και την τεχνολογία της κάρτες, που διαθέτετε. Η ελάχιστη ανάληψη ξεκινάει από τα 30€.

Τραπεζική μεταφορά

Τραπεζική μεταφορά Betshop

Μπορείτε να μεταφέρετε από 50€ έως και 5.000€ στον τραπεζικό σας λογαριασμό με έμβασμα. Ωστόσο, θα έχετε χρέωση για τα τραπεζικά έξοδα, αν η ανάληψη είναι μικρότερη από 250€. Πρόκειται για μία από τις πιο αργές μεθόδους ανάληψης χρημάτων από τις στοιχηματικές εταιρείες. Μπορεί να χρειαστούν ακόμα και δύο εργάσιμες ημέρες.

Skrill

Το Skrill είναι ένας απλός κι εύκολος τρόπος για να μεταφέρετε χρήματα εκτός του λογαριασμού σας στη Betshop. Από τη στιγμή, που έχετε κάνει κατάθεση με τη συγκεκριμένη επιλογή, η ανάληψη είναι πολύ πιο εύκολη. Απλά συμπληρώνετε το email σας και το χρηματικό ποσό, που επιθυμείτε να μεταφέρετε.

Neteller

Αντίστοιχα με το Skrill, το Neteller σας επιτρέπει να κάνετε ανάληψη μόνο αν έχει προηγηθεί και κατάθεση με αυτή τη μέθοδο στη Betshop. Από τη στιγμή που έχει συνδεθεί ο λογαριασμός σας, σε λίγες μόλις ώρες, λιγότερο από 24 σίγουρα, τα χρήματα θα βρίσκονται στο Neteller λογαριασμό σας.

Ταυτοποίηση πριν τη Betshop ανάληψη

Η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας στη Betshop είναι απαραίτητη, ώστε να κάνετε ανάληψη χρημάτων. Αν και η κατάθεση είναι ελεύθερη, και μπορείτε να βάλετε χρήματα και να παίξετε εύκολα και γρήγορα, οι απαιτήσεις στις αναλήψεις είναι αρκετά περισσότερες. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να ταυτοποιήσετε τον λογαριασμό σας, ώστε να εξασφαλιστεί, ότι είστε όντος ο πραγματικός κάτοχος.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Η εταιρεία θέλει να εξακριβώσει, ότι η Betshop εγγραφή έγινε από ένα φυσικό πρόσωπο. Αυτό πρέπει να το πιστοποιήσετε με δύο τύπους εγγράφων, ταυτοποιώντας την ταυτοπροσωπία, αλλά και τη διεύθυνσή σας. Για την ταυτοπροσωπία θα πρέπει να προσκομίσετε κάποια ταυτότητα, την αστυνομική ή το διαβατήριό σας, ενώ γίνεται δεκτό και το δίπλωμα οδήγησης.

Από την άλλη, για τη διεύθυνση, έχετε τη δυνατότητα να στείλετε επίσημα έγγραφα από κρατικούς και όχι μόνο φορείς, που να αποδεικνύουν τη διεύθυνση κατοικίας σας. Η ταυτοποίηση στη Betshop είναι μία διαδικασία, που πρέπει να γίνει ούτως ή άλλως. Αν δεν την κάνετε, ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί μετά από 30 ημέρες και δεν θα μπορείτε να παίξετε ή να μεταφέρετε χρήματα, που έχετε στο υπόλοιπό σας.

Δείτε περισσότερες λεπτομέρειες για το παιχνίδι στη Betshop στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/betshop/.

Όροι προσφορών και προϋποθέσεις για τη Betshop ανάληψη

Πολλές από τις προσφορές της Betshop έχουν προϋποθέσεις τζιραρίσματος, κάτι που ίσως σας δημιουργήσει προβλήματα με τις αναλήψεις σας. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να καλύψετε τις απαιτήσεις τζιραρίσματος, πριν δοκιμάσετε να κάνετε την πρώτη σας ανάληψη.

Αν, για παράδειγμα, τα χρήματα από μια προσφορά στοιχήματος έχουν απαίτηση τζιραρίσματος x6, θα πρέπει να καλύψετε σε τζίρο έξι φορές την αξία τους. Άρα, αν πάρετε 100€ ως Betshop μπόνους, θα πρέπει να κάνετε τζίρο 600€. Μόνο τότε θα σας επιτραπεί να κάνετε ανάληψη των χρημάτων από το λογαριασμό σας.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Παράλληλα, θα πρέπει να διαβάζετε προσεκτικά τους όρους σε κάθε προσφορά, που συμμετέχετε. Μερικές προωθήσεις κάποιων σελίδων έχουν όρια ακόμα και στα μέγιστα κέρδη, που μπορείτε να έχετε ως ανάληψη. Έχοντας πλήρη εικόνα, θα αποφύγετε την ακύρωση των επιπλέον χρημάτων, που σας δίνει η εταιρεία ως επιβράβευση. Ακολουθώντας πιστά τους όρους και τους κανόνες -και πάντα με σύμμαχο την τύχη- θα καταφέρετε να κάνετε μια αξιόλογη ανάληψη.

Συγγραφέας Stelios