Stoiximan Ιπποδρομίες

Stelios
22 Ιανουαρίου, 2023
1061 Προβολές
Stoiximan Ιπποδρομίες

Οι Stoiximan ιπποδρομίες σας δίνουν τη δυνατότητα να ποντάρετε σε ένα virtual εικονικό περιβάλλον και να δοκιμάσετε την τύχη σας στις ιπποδρομίες. Πρόκειται για μία πολύ προηγμένη λειτουργία από τη Stoiximan. Μάλιστα, δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από πραγματικές ιπποδρομίες που πραγματοποιούνται σε όλο τον κόσμο.

Τα γραφικά είναι συναρπαστικά και η περιγραφή σας ταξιδεύει μέσα στον ιππόδρομο! Το γεγονός ότι η Stoiximan ιπποδρομίες είναι εικονικές μόνο απογοήτευση δεν πρέπει να προκαλέσει στο κοινό που ασχολείται με το αντικείμενο. Αντιθέτως, οι virtual ιπποδρομίες έχουν τα δικά τους ισχυρά πλεονεκτήματα.

‘Εχουν καταφέρει να κερδίσουν τον ενδιαφέρον εκατομμυρίων φίλων του ιπποδρόμου ανά τον κόσμο. Σε αυτή την ενότητα θα εξετάσουμε μερικά από τα χαρακτηριστικά τους, ενώ περισσότερες λεπτομέρειες για το στοιχηματισμό θα βρείτε στο σύνδεσμο για την κριτική της Stoiximan.

Super προσφορά* γνωριμίας στη Stoiximan!
Εγγραφή

Περιβάλλον και Γραφικά

Το γραφικό περιβάλλον στις Stoiximan ιπποδρομίες είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Μερικοί δυσκολεύονται ακόμα και να το ξεχωρίσουν από τα βίντεο με τις αληθινές ιπποδρομίες! Για τις virtual ιπποδρομίες έχουν επιλεγεί πραγματικές πίστες ιπποδρόμου.

Θα βρείτε τον ιππόδρομο Playford, ο οποίος είναι ολόιδιος με την ιστορικότερη πίστα ιπποδρόμου στη Μεγάλη Βρετανία, τη Newmarket Racecourse. Πρόκειται για μία πιστή αναπαράσταση σε ένα εξαιρετικό γραφικό περιβάλλον. Τα χρώματα και τα σχέδια είναι καθαρά που θα νιώσετε ότι παρακολουθείτε πραγματικό αγώνα ιπποδρόμου. Παράλληλα, τα ίδια τα άλογα έχουν σχεδιαστεί εξαιρετικά. Οι συμπεριφορές, οι κινήσεις και η συνολική εξέλιξη της κάθε κούρσας είναι πέρα για πέρα ρεαλιστική.

Πρόκειται, πρακτικά, για μία εξαιρετική προσομοίωση μία κούρσας σε πραγματικό ιππόδρομο. Θα δείτε κοινό να ζητοκραυγάζει, θα δείτε τους τζόκεϊ σε έξαψη πάνω στα άλογα. Όλα αυτά υπό την περιγραφή του ιστορικού σπίκερ Sir Peter O’Sullevan, ο οποίος σχολίαζε ιπποδρομίες για το BBC για πενήντα χρόνια, από το 1947 έως το 1997!

Μπορείτε να επιλέξετε και ακόμα μία πίστα, την Princess Parkway. Όλα αυτά αποδεικνύουν πόσο προσεγμένη δουλειά έχει γίνει στη συγκεκριμένη κατηγορία. Μπορείτε να απολαύσετε βεβαίως από τον ηλεκτρονικό σας υπολογιστή, αλλά και από το κινητό ή το τάμπλετ σας.

Stoiximan Ιπποδρομίες

Πονταρίσματα στις Stoiximan Ιπποδρομίες

Ένας λόγος που οι ιπποδρομίες έχουν τόσους φανατικούς φίλους είναι η απλότητά τους. Δεν χρειάζεται να έχετε πολλές γνώσεις για το σπορ, αλλά ούτε και να μπλέξετε με περίπλοκα και εξεζητημένα πονταρίσματα. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να προβλέψετε το νικητή με βάση τη φόρμα που έχουν ο τζόκεϊ και το άλογο.

Μελετήστε τα τελευταία αποτελέσματα και κρίνετε αν αξίζει να ποντάρετε στην απόδοση που προσφέρουν.

21+ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Γιατί να παίξω Stoiximan Ιπποδρομίες;

Ένα αρκετά σημαντικό πλεονέκτημα που έχουν οι εικονικές ιπποδρομίες σε σχέση με τις πραγματικές είναι οι χρόνοι τους. Μπορείτε να παίζετε στις Stoiximan ιπποδρομίες virtual 24 ώρες το 24ωρο.

Κούρσες λαμβάνουν χώρα κάθε δύο λεπτά! Αντίθετα, αν θέλετε να παίζετε σε πραγματικές ιπποδρομίες, θα πρέπει να συντονίζεστε με το πρόγραμμα των αγώνων, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε τα άλογά σας. Αυτό είναι αρκετά δύσκολο λόγω και της διαφοράς ώρας που έχει η Ελλάδα με πολλές χώρες που φιλοξενούν γεγονότα ιπποδρόμου.

Έτσι, οι εικονικές ιπποδρομίες εξασφαλίζουν πιο έντονο, άμεσο και ζωντανό παιχνίδι. Ακόμη, ένα σημαντικό στοιχείο είναι ότι το ποντάρισμά σας δεν επηρεάζεται από αστάθμητους παράγοντες.

Έτσι, ο καιρός δεν μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο, ενώ το άλογό σας δεν υπάρχει ενδεχόμενο να τραυματιστεί και να χάσετε “τσάμπα” το ποντάρισμά σας. Επίσης, υπάρχει ένας αλγόριθμος που ορίζει απολύτως τυχαία την εξέλιξη της κάθε κούρσας. Όλα γίνονται με βάση, βεβαίως, τη δυναμική των αλόγων και την προϊστορία τους.

Ποια εταιρεία διαχειρίζεται τις ελληνικές ιπποδρομίες;

Είναι γνωστό ότι η στοιχηματική εταιρεία που ξεκίνησε από την Kaisen και όλοι γνώρισαν ως Stoiximan έχει εξαγοραστεί εδώ και λίγα χρόνια από τον όμιλο του ΟΠΑΠ. Ο όμιλος τυχερών παιχνιδιών έχει τα δικαιώματα των ελληνικών ιπποδρομιών, όμως έχει επιλέξει να τα παραχωρήσει στην ιστοσελίδα του Pame Stoixima, το αδερφάκι, πλέον, της Stoiximan.

Έτσι, οι Stoiximan ιπποδρομίες που φιλοξενούνται στην πλατφόρμα είναι μόνο εικονικές. Αυτό βασίστηκε απλά στην απόφαση της ιδιοκτήτριας εταιρείας να κάνει αυτή τη μοιρασιά. Ίσως στο μέλλον η ΟΠΑΠ ΑΕ να πάρει την απόφαση να προσθέσει και τη Stoiximan τη δυνατότητα να φιλοξενεί τις ελληνικές ιπποδρομίες.

21+ | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Συγγραφέας Stelios