Στοίχημα eSports: Βασικός οδηγός για αρχάριους

Hary
9 Ιανουαρίου, 2024
182 Προβολές
esports, επιτυχία στα στοιχήματα, ποντάρισμα, video games στοίχημα, Στοίχημα eSports

Στοίχημα eSports: Τα esports, ή ηλεκτρονικά αθλήματα, είναι ανταγωνιστικά βιντεοπαιχνίδια. Συχνά λαμβάνουν τη μορφή οργανωμένων διαγωνισμών βιντεοπαιχνιδιών για πολλούς παίκτες, ιδιαίτερα μεταξύ επαγγελματιών παικτών, ατομικά ή ομαδικά.

Αυτά τα ηλεκτρονικά αθλήματα περιλαμβάνουν μια μεγάλη ποικιλία βιντεοπαιχνιδιών, από παραδοσιακά παιχνίδια δράσης και στρατηγικής μέχρι πιο πρόσφατα παιχνίδια όπως το Fortnite και το League of Legends. Τα παιχνίδια esports συνήθως απαιτούν από τους παίκτες να έχουν υψηλές δεξιότητες και αντανακλαστικά, καθώς και να συνεργάζονται καλά ως ομάδα.

Τα esports αναπτύσσονται με τεράστιο ρυθμό τα τελευταία χρόνια. Τα τουρνουά esports μπορούν να προσελκύσουν εκατομμύρια θεατές σε  όλο τον κόσμο, μέσω live streaming και άλλων πλατφορμών. Ορισμένα τουρνουά έχουν ήδη ξεπεράσει τα περισσότερα κύρια αθλητικά γεγονότα όσον αφορά τα έπαθλα και ακόμη και τα νούμερα τηλεθέασης.

Τα esports έχουν εξελιχθεί σε μια σημαντική βιομηχανία, με πολλές εταιρείες και οργανισμούς να επενδύουν στον τομέα. Στο διαδικτυακό στοίχημα προσφέρουν μεγάλες ευκαιρίες για κέρδη και ατελείωτη δράση αφού υπάρχουν αγώνες για να στοιχηματίσετε κάθε στιγμή.

Γιατί να παίξω στοίχημα eSports;

Κάθε βιντεοπαιχνίδι είναι ξεχωριστό, με πλούσια δράση, στρατηγική και προσφέρει ιδιαίτερες συγκινήσεις. Αυτό σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές συναρπαστικές ευκαιρίες στοιχηματισμού χάρη στην ποικιλομορφία των esports. Σας επιτρέπουν να εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις σας στο παιχνίδι και να τις μετατρέψετε σε κέρδος.

Όπως και στα κλασικά αθλήματα, έτσι και στα esports όποιος διαθέτει καλύτερες γνώσεις και κατανόηση των παιχνιδιών έχει και περισσότερες πιθανότητες να κερδίσει στο στοίχημα. Η διαφορά στα esports είναι στο ότι οι αλλαγές στα παιχνίδια είναι συνεχείς , αρά πρέπει να φροντίσετε να είστε ενημερωμένοι πριν κάθε στοίχημα.

Η κάλυψη των esports στα αθλητικά στοιχήματα βελτιώνεται μέρα με τη μέρα, αλλά είναι ακόμα σε αρχικό στάδιο.

Αυτό οδηγεί σε αναξιόπιστες αποδόσεις που μπορεί να μην αντικατοπτρίζουν απαραίτητα την πραγματική δύναμη των ομάδων ή των παικτών που συμμετέχουν σε κάθε αγώνα. Για το λόγο αυτό θα πρέπει να κάνετε μια καλή έρευνα πριν καταλήξετε στο σε ποια στοιχηματική εταιρεία θα αποφασίσετε να παίξετε esports στοιχήματα. Αναζητήστε τις εταιρείες που προσφέρουν την μεγαλύτερη ποικιλία σε παιχνίδια, που ενημερώνουν άμεσα τις αποδόσεις και προσφέρουν γκάμα διαφορετικών στοχιημάτων για κάθε παιχνίδι.

Το μεγάλο πλεονέκτημα με τα esports είναι ότι είναι πιο διαδραστικό στο διαδίκτυο με κοινότητες, ζωντανή ροή, στατιστικά, μέσα κοινωνικής δικτύωσης που κάνουν τα στοιχήματα σε esports μια εξαιρετική εμπειρία.

esports betting odds tips tricks στοιχημα

Τα μεγαλύτερα τουρνουά για Στοίχημα eSports

Τα μεγαλύτερα τουρνουά esports είναι αυτά με τα υψηλότερα χρηματικά έπαθλα και το μεγαλύτερο κοινό θεατών. Τα τουρνουά αυτά προσελκύουν την προσοχή των χορηγών και των μέσων ενημέρωσης, και συμβάλλουν στην ανάπτυξη της βιομηχανίας των esports. Σε αυτές τις διοργανώσεις μπορείτε να τοποθετήσετε στοιχήματα με υψηλές αποδόσεις και να διασκεδάσετε με τον απίστευτο ανταγωνισμό και τις ανατροπές.

Τα μεγαλύτερα τουρνουά esports τα τελευταία χρόνια είναι τα εξής:

  • The International (Dota 2): Το The International είναι το μεγαλύτερο τουρνουά esports στον κόσμο, με χρηματικό έπαθλο 30 εκατομμύρια δολάρια και κοινό θεατών 90 εκατομμύρια άτομα. Το τουρνουά διοργανώνεται από την Valve, την εταιρεία ανάπτυξης του Dota 2.
  • League of Legends World Championship (League of Legends): Το League of Legends World Championship είναι το δεύτερο μεγαλύτερο τουρνουά esports στον κόσμο, με χρηματικό έπαθλο που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια και συνολικό κοινό θεατών 100 εκατομμύρια άτομα. Το τουρνουά διοργανώνεται από την Riot Games, την εταιρεία ανάπτυξης του League of Legends.
  • PGL Major Stockholm 2021 (Counter-Strike: Global Offensive): Το PGL Major Stockholm 2021 είναι το τρίτο μεγαλύτερο τουρνουά esports στον κόσμο, με χρηματικό έπαθλο που ξεπερνά τα 20 εκατομμύρια δολάρια. Το τουρνουά διοργανώθηκε από την PGL, μια εταιρεία διοργάνωσης esports.
  • Call of Duty League Championship (Call of Duty: Vanguard): Το Call of Duty League Championship είναι το τέταρτο μεγαλύτερο τουρνουά esports στον κόσμο, με χρηματικό έπαθλο που ξεπερνά τα 16 εκατομμύρια δολάρια και τα 80 εκατομμύρια άτομα. Το τουρνουά διοργανώνεται από την Activision Blizzard, την εταιρεία ανάπτυξης του Call of Duty.
  • StarCraft II World Championship Series (StarCraft II): Το StarCraft II World Championship Series είναι το πέμπτο μεγαλύτερο τουρνουά esports στον κόσμο, με χρηματικό έπαθλο τα 10 εκατομμύρια δολάρια και 60 εκατομμύρια κοινό. Το τουρνουά διοργανώνεται από την Blizzard Entertainment, την εταιρεία ανάπτυξης του StarCraft II.
  • Overwatch League Grand Finals (Overwatch): Το Overwatch League Grand Finals είναι το τέταρτο μεγαλύτερο τουρνουά esports στον κόσμο, με συνολικό κοινό θεατών που ξεπερνά τα 70 εκατομμύρια άτομα.

Τα πιο δημοφιλή Esports

Υπάρχουν πολλά είδη esports που περιλαμβάνουν διάφορα είδη δράσης και στρατηγικής. Έτσι σίγουρα θα βρείτε το esport που θα είναι κοντά στα γούστα σας και θα σας συναρπάσει. Αυτά είναι τα πιο δημοφιλή esports αυτή τη στιγμή σε όλο τον πλανήτη:

Dota 2

Το Dota 2 είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής σε πραγματικό χρόνο (MOBA) για πολλούς παίκτες που αναπτύχθηκε από τη Valve Corporation. Είναι η συνέχεια του Defense of the Ancients, ενός προσαρμοσμένου χάρτη για το Warcraft III: Reign of Chaos.

Αυτό το παιχνίδι διαθέτει δύο ομάδες των πέντε παικτών που μάχονται μεταξύ τους για να καταστρέψουν τη βάση του αντιπάλου τους. Κάθε παίκτης ελέγχει ένα μοναδικό ήρωα με διαφορετικές ικανότητες, και οι παίκτες πρέπει να συνεργαστούν για να συγκεντρώσουν χρήματα, να αγοράσουν αντικείμενα και να αναπτύξουν τις ικανότητες των ηρώων τους ώστε να νικήσουν.

Πρόκειται για ένα παιχνίδι με μεγάλη στρατηγική, και οι παίκτες πρέπει να κάνουν συνεχείς αποφάσεις σχετικά με το πώς να αναπτύξουν τους ήρωες τους, να τοποθετήσουν τα αντικείμενα τους και να πολεμήσουν τους αντιπάλους τους.

Το Dota 2 είναι από τα πρώτα esports με τεράστια παγκόσμια δημοφιλία, την οποία συνεχίζει να αυξάνει. Σήμερα, το Dota 2 είναι πιο δυνατό από ποτέ, με δεκάδες τουρνουά κύρους να διεξάγονται όλο το χρόνο. Το παιχνίδι προηγείται στα charts όσον αφορά τα χρηματικά έπαθλα του τουρνουά με διαφορά, και τα νούμερα τηλεθέασης του εκτοξεύονται.

Μεγάλη ποικιλία σε παιχνίδια eSports συναντάμε στη Stoiximan.

Counter-Strike: Global Offensive

Το Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) είναι ένα παιχνίδι βολών πρώτου προσώπου (FPS) για πολλούς παίκτες. Είναι η συνέχεια του Counter-Strike, ενός παιχνιδιού που κυκλοφόρησε το 1999.

Το CS:GO διαθέτει δύο ομάδες των πέντε παικτών που μάχονται μεταξύ τους σε μια σειρά από διαφορετικά σενάρια. Οι ομάδες είναι οι αντιτρομοκρατικές δυνάμεις (CT) και οι τρομοκράτες (T). Οι CT πρέπει να αποτρέψουν τους τρομοκράτες από το να τοποθετήσουν μια βόμβα ή να απελευθερώσουν ομήρους.

Το CS:GO είναι ένα άκρως ανταγωνιστικό παιχνίδι με πολλές δεξιότητες. Η κοινότητα CS:GO είναι τεράστια και πολύ αφοσιωμένη και επομένως έχει μια αντίστοιχα μεγάλη κοινότητα και στον κόσμο των στοιχημάτων. Έτσι οι περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες δίνουν μεγάλη προσοχή στα στοιχήματα CS:GO.

Εάν σκέφτεστε να στοιχηματίσετε στα παιχνίδια του CS:GO, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τις βασικές αρχές του παιχνιδιού. Αυτό περιλαμβάνει τη γνώση των διαφορετικών χαρακτήρων, όπλων και χάρτη. Δεύτερον, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε τις τρέχουσες τάσεις του παιχνιδιού. Αυτό περιλαμβάνει τη γνώση των ισχυρών και αδύναμων ομάδων, καθώς και των πρόσφατων αλλαγών στο παιχνίδι.

StarCraft II

Το StarCraft βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του είδους RTS (στρατηγική σε πραγματικό χρόνο) από τότε που κυκλοφόρησε το Brood War το 1988.

Το τεράστιο βάθος και η πολυπλοκότητα του StarCraft είναι ο λόγος που παραμένει τόσο δημοφιλές, διαθέτοντας ένα διαρκώς μεταβαλλόμενο meta παιχνίδι. Σήμερα, το StarCraft II είναι ένα από τα πιο δημοφιλή esports που τραβάει πάντα την προσοχή των φίλων του στοιχήματος.

Overwatch

Το Overwatch είναι ένα παιχνίδι shooter πρώτου προσώπου που αναπτύχθηκε από την Blizzard Entertainment. Είναι από τα πιο αγαπημένα FPS που απαιτεί γρήγορη σκέψη και αντιδράσεις. Θεωρείται από τα πιο ανταγωνιστικά esports με πλήθος τουρνουά με μεγάλα έπαθλα. Δυστυχώς όμως δεν έχει τόσο μεγάλη κάλυψη στις περισσότερες στοιχηματικές πλατφόρμες σε σχέση με άλλα esports.

στοιχηματικες αγορες esports bet

Οι πιο δημοφιλείς αγορές στοιχημάτων

Τα esports προσφέρουν μια πλούσια ποικιλία αγορών που θα ενθουσιάσουν τους λάτρεις του στοιχήματος. Στο Dota 2, CS:GO ή League of Legends, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε διάφορες αγορές όπως πρώτο αίμα, πρώτος Roshan/Baron, πρώτος θάνατος με μαχαίρι και πολλά ακόμα. Αυτές είναι μερικές από τις αγορές που θα βρείτε στις περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες που διαθέτουν ενότητα esports:

 

  • Στοίχημα Moneyline (Στοίχημα στον νικητή ενός αγώνα).
  • Outright (Στοίχημα για τον νικητή ενός τουρνουά).
  • Χάντικαπ
  • Over/Under
  • Νικητής Χάρτη Χ

Συμβουλές για στοιχήματα Esports

Υπάρχουν πολλά εντυπωσιακά esports που μπορεί να σας παρασύρουν σε άστοχα στοιχήματα. Η καλύτερη συμβουλή λοιπόν είναι να επιλέξετε ένα παιχνίδι και να εξειδικευτείτε σε αυτό. Μάθετε τους κανόνες, τις ομάδες και τους παίκτες. Οι περισσότερες αποδόσεις στοιχημάτων για τα eSports θα παρέχουν ορισμένα βασικά στατιστικά στοιχεία και πόσο καλά έχει μια ομάδα αποδίδει στους πρόσφατους αγώνες. Εάν παρακολουθείτε στενά τις εξελίξεις μπορείτε να προβλέψετε καλύτερα και να εκμεταλλευτείτε σωστά τις αποδόσεις των στοιχηματικών.

Τα Esports είναι μια βιομηχανία διασκέδασης που αναπτύσσεται με εκρηκτικούς ρυθμούς. Πολλοί τα θεωρούν ως το μέλλον των διαδικτυακών στοιχημάτων. Τώρα λοιπόν είναι η καλύτερη στιγμή να μετατρέψετε την αγάπη σας για ένα παιχνίδι σε κέρδη μέσα από το στοίχημα!

Συγγραφέας Hary