Κατανοώντας καλύτερα τα στοιχήματα eSports

Hary
10 Σεπτεμβρίου, 2023
641 Προβολές
eSports

Τα ηλεκτρονικά αθλήματα, ή αλλιώς esports, είναι ένας από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους τομείς του αθλητισμού και της ψυχαγωγίας τα τελευταία χρόνια. Με εκατομμύρια θεατές και παίκτες σε όλο τον κόσμο, τα esports έχουν δημιουργήσει μια τεράστια στοιχηματική αγορά.

Στην Ελλάδα τα eSports τα τελευταία χρόνια γίνονται όλο και πιο δημοφιλή, με αποτέλεσμα όλο και περισσότερα στοιχηματικά site να αφιερώνουν ειδικές ενότητες σε αυτά. Παρακάτω θα βρείτε όλες τις πληροφορίες για να ξεκινήσετε το ταξίδι σας στον συναρπαστικό κόσμο των eSports.

Τι είναι τα στοιχήματα eSports

Τα στοιχήματα eSports επιτρέπουν στους λάτρεις των ανταγωνιστικών βιντεοπαιχνιδιών να στοιχηματίζουν στις αγαπημένες τους ομάδες και παίκτες. Οι διαδικτυακές στοιχηματικές εταιρείες  προσφέρουν αποδόσεις σε μια σειρά από αγορές στοιχημάτων eSports. Έτσι οι παίκτες έχουν την ευκαιρία να προβλέψουν και να στοιχηματίσουν στους νικητές, σε αγώνες head to head, σε διαγωνισμούς πρωταθλήματος και πολλά ακόμα.

Γιατί να στοιχηματίσετε στα eSports

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να στοιχηματίσετε στα esports. Αυτοί είναι μερικοί από τους πιο σημαντικούς:

 • Οι στοιχηματικές αποδόσεις είναι υψηλές. Επειδή τα esports είναι σχετικά νέα στην αγορά στοιχημάτων, οι στοιχηματικές αποδόσεις είναι συχνά πολύ υψηλότερες από ότι σε παραδοσιακά αθλήματα. Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα.
 • Η δράση είναι γρήγορη και συναρπαστική. Τα esports είναι πολύ πιο γρήγορα από τα παραδοσιακά αθλήματα, γεγονός που καθιστά τη δράση πιο συναρπαστική και διασκεδαστική για τους θεατές και για όσους στοιχηματίζουν σε αυτά.
 • Η επιλογή των αγώνων είναι μεγάλη. Υπάρχουν πολλά διαφορετικά esports και τουρνουά για να στοιχηματίσετε. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να βρείτε οποιαδήποτε στιγμή αγώνες με έντονη δράση και περιθώρια κέρδους.

Πώς να στοιχηματίσετε στα eSports

Για να στοιχηματίσετε στα esports, η διαδικασία είναι παρόμοια με τα κλασσικά στοιχήματα. Αρχικά, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό σε ένα στοιχηματικό site που να σας δίνει τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε σε esports. Μόλις δημιουργήσετε έναν λογαριασμό, θα πρέπει να κάνετε μια κατάθεση. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε τον αγώνα που θέλετε να στοιχηματίσετε και να τοποθετήσετε το στοίχημα σας. Εάν το στοίχημα σας κερδίσει, θα πληρωθείτε ανάλογα με τις αποδόσεις. Μην ξεχάσετε να διεκδικήσετε το μπόνους καλωσορίσματος που προσφέρουν τα περισσότερα site.

Υπάρχουν διάφοροι τύποι στοιχημάτων που μπορείτε να τοποθετήσετε στα esports. Οι πιο συνηθισμένοι τύποι στοιχημάτων είναι:

 • Νικητής αγώνα: Στοιχηματίζετε στον νικητή του αγώνα.
 • Handicap: Στοιχηματίζετε σε μια ομάδα με ένα πλεονέκτημα ή μειονέκτημα.
 • Σκορ: Στοιχηματίζετε στο ακριβές σκορ του αγώνα.
 • Ισοπαλίες: Στοιχηματίζετε στον αριθμό των ισοπαλιών που θα γίνουν στον αγώνα.
 • Πρώτο αίμα: Στοιχηματίζετε στην πρώτη ομάδα που θα σκοτώσει έναν αντίπαλο παίκτη.

Πως να διαλέξετε σε ποιο eSport να στοιχηματίσετε

Το καλύτερο eSport για να στοιχηματίσετε είναι το παιχνίδι το οποίο γνωρίζετε καλύτερα και γνωρίζετε τα περισσότερα για τις ομάδες και τους παίκτες που το παίζουν. Υπάρχουν πολλά πρωταθλήματα σε όλο τον κόσμο και διαφορετικά επίπεδα ικανοτήτων σε πολλά τμήματα και διαγωνισμούς. Οι πιθανότητες σας να κερδίσετε ένα στοίχημα σίγουρα θα είναι μειωμένες, αν διαλέξετε τυχαία και να αρχίσετε να στοιχηματίζετε χωρίς να γνωρίζετε το άθλημα ή τους παίκτες.

Η καλύτερη συμβουλή λοιπόν είναι να επιλέξτε ένα παιχνίδι και να μάθετε όσα περισσότερα μπορείτε για αυτό όπως τα παλιότερα αποτελέσματα, τα πρωταθλήματα και τους παίκτες. Όσο περισσότερα γνωρίζετε, τόσο καλύτερα θα μπορέσετε να κάνετε σωστές προβλέψεις για τα πιθανά αποτελέσματα και επομένως να τοποθετήσετε νικηφόρα στοιχήματα.

Μεγάλη γκάμα επιλογών σε Esports θα βρείτε στη Bet365.

eSports

Overwatch

Μπορεί να στοιχηματίζετε στο OverWatch επειδή είστε οπαδός του παιχνιδιού ή μιας από τις ομάδες. Καλό όμως είναι να μην παρασύρεστε από την αγάπη σας για μια ομάδα όταν τοποθετείτε ένα στοίχημα. Κρίνετε αντικειμενικά όλες τις ομάδες και τις πιθανότητες τους για νίκες. Να θυμάστε ότι τα μικρά τουρνουά συχνά προσφέρονται για να βρείτε ένα καλύτερο στοίχημα από τα μεγαλύτερα γεγονότα. Κάντε έρευνα σε κάποιες λιγότερο γνωστές ομάδες και παρακολουθήστε την πρόοδο τους. Τα πιο συνηθισμένα στοιχήματα εδώ είναι τα εξής:

 • Νικητής αγώνα – Αυτή είναι μια απλή επιλογή για το ποια ομάδα πιστεύετε ότι θα κερδίσει τον αγώνα και υπάρχουν μόνο δύο πιθανά αποτελέσματα.
 • Απόλυτοι νικητές – Αυτό το στοίχημα πέρα ​​από τον μεμονωμένο αγώνα και εξετάζει τους οριστικούς νικητές ενός τουρνουά, δηλαδή τελικά ποιος θα κερδίσει ολόκληρη τη διοργάνωση.

Counter Strike

Με το Counter Strike θα μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα στοιχήματα σε τουρνουά κλπ. Το πιο δημοφιλές όμως είναι να στοιχηματίσετε σε έναν αγώνα αφού τότε έχετε πολλές επιλογές. Θα μπορείτε να στοιχηματίσετε στον απόλυτο νικητή, στους χάρτες και σε πόσους χάρτες θα παιχτούν. Μερικά συνηθισμένα στοιχήματα:

 • Νικητής αγώνα
 • Συνολικός αριθμός Χαρτών
 • Χάρτης 1 Νικητής
 • Χάρτης 2 Νικητής

Μπορείτε επίσης να κάνετε ζωντανά στοιχήματα μόλις ξεκινήσει ένας αγώνας. Βεβαιωθείτε όμως όταν θέλετε να τοποθετήσετε ζωντανά στοιχήματα, ότι έχετε γρήγορη ροή, ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε σωστά τη δράση του αγώνα. Αυτό θα σας εξασφαλίσει ότι θα τοποθετήσετε το στοίχημα σας την κατάλληλη χρονική στιγμή.

Πώς να επιλέξετε το κατάλληλο στοιχηματικό site για eSports

Με την κατάλληλη έρευνα, μπορείτε να βρείτε ένα στοιχηματικό site που να είναι ιδανικό για εσάς. Υπάρχουν όμως και κάποια αντικειμενικά κριτήρια που θα πρέπει να λάβετε υπόψη όπως:

 • Οι αποδόσεις: Βεβαιωθείτε ότι το στοιχηματικό site προσφέρει καλές αποδόσεις για τα esports.
 • Ποικιλία των αγώνων: Το στοιχηματικό site θα πρέπει να προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία αγώνων για να στοιχηματίσετε.
 • Ασφάλεια: Βεβαιωθείτε ότι το στοιχηματικό site είναι ασφαλές και αξιόπιστο.
 • Εξυπηρέτηση πελατών: Το στοιχηματικό site θα πρέπει να παρέχει καλή εξυπηρέτηση πελατών ώστε να σας δώσει την κατάλληλη βοήθεια, ειδικά αν είστε αρχάριος παίκτης.

Συμπέρασμα για στοιχήματα στα eSports

Εάν ψάχνετε για μια νέα και συναρπαστική στοιχηματική αγορά, τότε τα esports είναι μια εξαιρετική επιλογή. Με υψηλές αποδόσεις, γρήγορη δράση και μεγάλη ποικιλία αγώνων, τα esports προσφέρουν κάτι για όλους. Τα περιθώρια κέρδους είναι μεγάλα και κάθε στιγμή μπορείτε να βρείτε ένα συναρπαστικό αγώνα ή τουρνουά για να στοιχηματίσετε. Τα esports προσφέρουν εξαιρετικές δυνατότητες και στο ζωντανό στοίχημα όπου μπορείτε να νιώσετε την αδρεναλίνη σας να ανεβαίνει στοιχηματίζοντας σε αγώνες τη στιγμή που γίνονται.

Γενικά, τα esports είναι μια φρέσκια κατηγορία στοιχημάτων που προσφέρουν μεγάλα κέρδη, συγκινήσεις και ατελείωτη διασκέδαση!

Συγγραφέας Hary