Πως να κάνετε την πρώτη σας ανάληψη στο στοίχημα

Hary
7 Ιουλίου, 2023
1211 Προβολές

Το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα σήμερα κερδίζει όλο και περισσότερους παίκτες και η ανάληψη στο στοίχημα είναι απαραίτητη διαδικασία. Οι λάτρεις του στοιχήματος, πλέον, έχουν πολλές νόμιμες διαθέσιμες πλατφόρμες για να διαλέξουν. Ανάμεσα στα βασικά κριτήρια επιλογής για κάθε παίκτη είναι τα χαρακτηριστικά των χρηματικών συναλλαγών που προσφέρει κάθε site. Όλοι ψάχνουμε για γρήγορες, αξιόπιστες και ασφαλείς επιλογές ανάληψης των χρημάτων μας.

Εδώ θα βρείτε έναν οδηγό για το πως να κάνετε την πρώτη σας ανάληψη, ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι ανάληψης και πολλά ακόμα που θα θέλατε να ξέρετε ώστε να καταλήξουν τα κέρδη στην τσέπη σας γρήγορα και με ασφάλεια.

Διαδικασίας Απόσυρσης

Τοποθετήσατε το πρώτο σας στοίχημα και κερδίσατε! Ο ενθουσιασμός είναι μεγάλος και σίγουρα θέλετε να δείτε τα χρήματα αυτά να μπουν στο πορτοφόλι σας. Η διαδικασία για να κάνετε ανάληψη των κερδών σας εξαρτάται από το κάθε στοιχηματικό site. Συνήθως πρόκειται για μια απλή διαδικασία που αποτελείται από τα εξής βασικά βήματα:

  • Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στον στοιχηματικό ιστότοπο.
  • Μεταβείτε στην ενότητα “Ανάληψη” του λογαριασμού σας.
  • Επιλέξτε τη μέθοδο ανάληψης που προτιμάτε.
  • Αμέσως μετά επιλέξτε το ποσό που θέλετε να κάνετε ανάληψη.
  • Επιβεβαιώστε την ανάληψη.

Οδηγίες για εύκολες αναλήψεις

Αν είστε αρχάριος παίκτης μπορεί να συναντήσετε κάποιες δυσκολίες στην πρώτη σας ανάληψη. Για να αποφύγετε τις δυσάρεστες εκπλήξεις και να κάνετε αναλήψεις γρήγορες αναλήψεις χωρίς προβλήματα ακολουθήστε τα παρακάτω:

  1. Επαληθεύστε τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Οι περισσότεροι ιστότοποι στοιχημάτων κάποια στιγμή θα σας ζητήσουν να επαληθεύσετε τα στοιχεία σας. Κάποιοι ιστότοποι απαιτούν αυτή την επαλήθευση με τη δημιουργία του λογαριασμού σας, ενώ άλλο ιστότοποι ζητούν την επαλήθευση ως απαραίτητη προϋπόθεση πριν την ανάληψη σας. Το καλύτερο λοιπόν είναι να υποβάλετε νωρίς τα απαραίτητα έγγραφα και να ολοκληρώσετε τη επαλήθευση των στοιχείων σας αφού είναι μια διαδικασία που δεν θα μπορέσετε να αποφύγετε.
  2. Ενημερωθείτε για τους όρους και τις προϋποθέσεις. Οι κανόνες που ισχύουν σε κάθε στοιχηματικό site ποικίλουν και μπορεί να επηρεάζουν τις αναλήψεις σας. Διαβάστε προσεκτικά τους όρους που ισχύουν ώστε να είστε προετοιμασμένοι όταν κάνετε την ανάληψη σας. Επιπλέον, λάβετε υπόψη σας ότι κάποιοι ιστότοποι στοιχημάτων επιβάλλουν όρια ανάληψης τα οποία θα πρέπει να γνωρίζετε για να μην έχετε προβλήματα με το να φτάσουν τα κέρδη στο πορτοφόλι σας.
  3. Διαλέξτε προσεκτικά τη μέθοδο ανάληψης. Πριν επιλέξτε την μέθοδο ανάληψης εξετάστε τις χρεώσεις που επιβάλλει και τον χρόνο ολοκλήρωσης των συναλλαγών.
  4. Χρησιμοποιήστε την ίδια μέθοδο για καταθέσεις και αναλήψεις. Έτσι απλοποιείτε τη διαδικασία ανάληψης και αυξάνετε την ταχύτητα των διεκπεραιώσεων συναλλαγών σας.

ανάληψη στο στοίχημα

Χρόνος ανάληψης

Ο χρόνος που θα μεσολαβήσει από την επιβεβαίωση ανάληψης μέχρι να είναι διαθέσιμα τα χρήματα σας εξαρτάται από την εταιρεία στοιχημάτων και τον τρόπο απόσυρσης που έχετε επιλέξει.

Ανάληψη από στοιχηματικό site με ηλεκτρονικά πορτοφόλια 

Τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια είναι συνήθως ο πιο γρήγορος τρόπος για ανάληψη χρημάτων. Είναι η μέθοδος που ανεβαίνει συνεχώς στις προτιμήσεις των παικτών αφού μπορούν να κάνουν αναλήψεις από τις περισσότερες χώρες με ασφάλεια και χωρίς περίπλοκες διαδικασίες. Αυτά είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή ηλεκτρονικά πορτοφόλια που φημίζονται για την αξιοπιστία τους:

    1. Skrill. Πρόκειται για ένα από τα πιο γνωστά ηλεκτρονικά πορτοφόλια που ξεχωρίζει για ταχύτητα που επεξεργάζεται τις συναλλαγές. Έτσι το πιο πιθανό είναι ένας παίκτης χρησιμοποιώντας αυτό το ηλεκτρονικό πορτοφόλι να παραλάβει τα κέρδη του μέσα σε μια μέρα. Επιπλέον, πολλοί παίκτες το προτιμούν γιατί έχει ελάχιστες χρεώσεις.
    2. Neteller. Αυτό το ηλεκτρονικό πορτοφόλι είναι επίσης γνωστό για τις χαμηλές χρεώσεις και την ταχύτητα των συναλλαγών.
    3. Paysafe card. Ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι που γίνεται όλο και πιο δημοφιλές τον τελευταίο καιρό αφού προσφέρει ευελιξία και γρήγορη επεξεργασία στις συναλλαγές.

Ανάληψη κερδών από ιστότοπο στοιχημάτων με χρήση κρυπτονομισμάτων

Τα κρυπτονομίσματα ανεβαίνουν συνεχώς την τελευταία δεκαετία παγκοσμίως και όλο και περισσότερες εταιρείες τα δέχονται για χρηματικές συναλλαγές. Οι παίκτες του διαδικτυακοόυ στοιχήματος τα προτιμούν λόγω της ταχύτητας, της ασφάλειας και της προστασίας των προσωπικών στοιχείων. Οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες δέχονται κρυπτονομίσματα όπως το Bitcoin, το Ethereum και το Litecoin. Αυτός ο τρόπος συναλλαγής έχει το μεγάλο πλεονέκτημα ότι οι χρηματικές συναλλαγές γίνονται άμεσα. Πρόκειται ίσως για τον πιο ταχύ τρόπο ανάληψης. Επιπλέον, όταν κάνετε τις συναλλαγές με κρυπτονομίσματα δεν χρειάζεται να δώσετε τα προσωπικά σας στοιχεία. Αυτό σας παρέχει μεγάλη ασφάλεια και προστασία στο διαδίκτυο.

Ανάληψη χρημάτων από στοιχηματικές ιστοσελίδες με τραπεζική κάρτα

Οι τραπεζικές κάρτες είναι ο πιο δημοφιλής τρόπος ανάληψης στην Ελλάδα. Υπάρχουν πάρα πολλές κάρτες, όμως οι πιο πολλοί παίκτες χρησιμοποιούν κυρίως τις κάρτες Visa και Mastercard. Οι χρεωστικές και πιστωτικές προσφέρουν ασφάλεια, αλλά οι χρόνοι ανάληψης ποικίλουν 1-5 μέρες ανάλογα με την εταιρεία.

Τραπεζικές μεταφορές

Μια ακόμη μέθοδος ανάληψης των κερδών σας από ένα στοίχημα είναι και οι τραπεζικές μεταφορές. Πολλοί τις προτιμούν ως ένα παραδοσιακό τρόπο για ανάληψη χρημάτων από ιστότοπο στοιχημάτων στην Ελλάδα. Κάποιοι θεωρούν αυτόν τον τρόπο ως πιο ξεπερασμένο, ενώ άλλοι τον διαλέγουν ως πιο ασφαλή. Όπως και στις τραπεζικές κάρτες έτσι και στις τραπεζικές μεταφορές, ο χρόνος ολοκλήρωσης της ανάληψης σας εξαρτάται από την κάθε τράπεζα. Συνήθως, οι αναλήψεις χρημάτων μέσω τραπεζικής μεταφοράς χρειάζονται 1-5 μέρες για να ολοκληρωθούν και να μπουν τα χρήματα στο λογαριασμό σας.

Δείτε ΕΔΩ τις διαθέσιμες μεθόδους ανάληψης της Betsson.

Συμπέρασμα

Η ανάληψη χρημάτων από ένα στοιχηματικό site είναι συνήθως μια εύκολη και ασφαλής διαδικασία που μπορεί να ακολουθήσει κάθε παίκτης, ακόμα κι αν δεν έχει μεγάλη σχέση με την τεχνολογία. Θα πρέπει, όμως, πριν ξεκινήσετε να κάνετε μια ανάληψη να έχετε κάνει την έρευνα σας, ώστε να γνωρίζετε τους όρους που θέτει το site στις αναλήψεις. Αρχικά, είναι απαραίτητο να επιλέξετε μία ασφαλή ιστοσελίδα στοιχημάτων και καζίνο. Διαλέξετε την κατάλληλη μέθοδο ανάληψης για εσάς συγκρίνοντας τους χρόνους ανάληψης, την ασφάλεια και την ανωνυμία που προσφέρει. Εξετάστε ακόμα και τους πιο σύγχρονους τρόπους συναλλαγών, όπως τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια και τα κρυπτονομίσματα, καθώς προσφέρουν σχεδόν στιγμιαίες αναλήψεις σε σύγκριση με τις τραπεζικές κάρτες και μεταφορές που μπορεί να χρειαστούν κάποιες μέρες.

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να μπαίνουν τα κέρδη από τα στοιχήματα στην τσέπη σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές μας και απολαύστε τη διαδικασία και τα κέρδη σας!

Συγγραφέας Hary