Είδη στοιχημάτων: Accumulator, Yankee, Trixie κτλ.

hary53@gmail.com
1 Δεκεμβρίου, 2023
940 Προβολές
Είδη στοιχημάτων

Τα είδη στοιχημάτων προσφέρουν έναν κόσμο συναρπαστικών δυνατοτήτων και μια από αυτές είναι ο συνδυασμός στοιχημάτων.  Συστήματα στοιχημάτων σημαίνει ότι τοποθετείτε στοιχήματα σε πολλές επιλογές ταυτόχρονα. Κάτι τέτοιο μπορεί να οδηγήσει σε πολύ υψηλές αποδόσεις, αλλά είναι επίσης πολύ πιο ριψοκίνδυνο από το στοίχημα σε μεμονωμένες επιλογές.

Για να κερδίσετε ένα στοίχημα συστήματος, πρέπει να προβλέψετε σωστά όλες τις επιλογές σας. Αυτό σημαίνει ότι όσο περισσότερες επιλογές έχετε, τόσο πιο δύσκολο είναι να κερδίσετε. Ωστόσο αυτά τα στοιχήματα είναι εξαιρετικά δημοφιλή και τα προτιμούν ιδιαίτερα οι έμπειροι παίκτες που διαθέτουν την γνώση και το θάρρος να ρισκάρουν για μεγάλα κέρδη. Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε όλα όσα πρέπει να ξέρετε για τα είδη στοιχημάτων.

Είδη στοιχημάτων: Στοίχημα παρολί ή accumulator 

Το παρολί είναι ένα στοίχημα στο οποίο πρέπει να προβλέψετε σωστά τα αποτελέσματα πολλών γεγονότων για να κερδίσετε. Τα στοιχήματα παρολί ή συσσωρευτή είναι επίσης γνωστά ως “accumulators” ή “parlays”. Οι πιθανότητες ενός τέτοιου στοιχήματος είναι πολύ χαμηλές, αλλά οι πιθανές αποδόσεις είναι πολύ υψηλές. Τα παρολί συχνά ονομάζονται από τον αριθμό των επιλογών που περιέχουν. Έτσι μπορούμε να πάρουμε έναν τετραπλό, πενταπλάσιο ή εξαπλάσιο παρολί (ή ακόμα μεγαλύτερο).

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να στοιχηματίσετε στα αποτελέσματα τριών αγώνων ποδοσφαίρου. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ένα παρολί και να προβλέψετε σωστά τα αποτελέσματα όλων των τριών αγώνων για να κερδίσετε. Ωστόσο, οι πιθανότητες σε τρία γεγονότα είναι περίπου 1 στις 27. Αν αποφασίσετε να τοποθετήσετε παρολί ακολουθήστε τις παρακάτω συμβουλές:

  • Επιλέξτε προσεκτικά τα γεγονότα στα οποία θα στοιχηματίσετε. Όσο πιο δύσκολο είναι να προβλεφθεί το αποτέλεσμα ενός γεγονότος, τόσο υψηλότερες θα είναι οι αποδόσεις.
  • Μην στοιχηματίζετε μεγάλα ποσά σε παρολί. Οι πιθανότητες να κερδίσετε είναι πολύ χαμηλές, επομένως είναι σημαντικό να περιορίσετε τον κίνδυνο.

είδη πονταρίσματος, στοίχημα με σύστημα, σύστημα, trixie, παρολί, yankee, δελτίο στοιχήματος

Είδη στοιχημάτων πλήρους κάλυψης (full cover bet)

Πρόκειται για ένα στοίχημα στο οποίο έχετε καλύψει όλες τις πιθανές καταστάσεις για ένα σύνολο γεγονότων. Τα στοιχήματα πλήρους κάλυψης συχνά έχουν χαμηλές πιθανότητες, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κερδίσετε κάτι αν προβλέψετε σωστά τουλάχιστον ένα γεγονός.

Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να στοιχηματίσετε στα αποτελέσματα δύο αγώνων ποδοσφαίρου. Οι πιθανότητες για κάθε αγώνα είναι 50/50. Επομένως, οι πιθανότητες να κερδίσετε τουλάχιστον έναν αγώνα είναι 1 + 1 – (1/2 * 1/2) = 3/4. Αυτό σημαίνει ότι αν στοιχηματίσετε 10 ευρώ σε ένα στοίχημα πλήρους κάλυψης για αυτούς τους δύο αγώνες, θα κερδίσετε τουλάχιστον 7,5 ευρώ αν κερδίσετε τουλάχιστον έναν από τους δύο αγώνες.

Trixie

Το Trixie είναι ένα στοίχημα συστήματος σε τρεις επιλογές και αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά στοιχήματα: 3 διπλά και ένα τριπλό. Πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον δύο επιλογές σας. Επομένως, εάν καμία ή μόνο μία από τις επιλογές σας κερδίσει, δεν θα λάβετε χρήματα. Ένα Trixie αποτελείται από τέσσερα ξεχωριστά στοιχήματα:

  • Ένα διπλό, το οποίο είναι ένα στοίχημα σε δύο από τα τρία γεγονότα.
  • Δύο τριπλά, τα οποία είναι στοιχήματα σε τρία από τα τρία γεγονότα.
  • Ένα τετραπλό, το οποίο είναι ένα στοίχημα σε όλα τα τρία γεγονότα.

Χρησιμοποιείται συνήθως σε ιπποδρομίες αλλά και σε άλλα αθλήματα. Στο ποδόσφαιρο το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε τρία αποτελέσματα σε τρεις διαφορετικούς αγώνες. Για παράδειγμα, ας υποθέσουμε ότι θέλετε να στοιχηματίσετε στα αποτελέσματα τριών αγώνων ποδοσφαίρου. Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε ένα Trixie και να κερδίσετε αν προβλέψετε σωστά τουλάχιστον δύο αγώνες. Εάν προβλέψετε σωστά δύο αγώνες, θα κερδίσετε το διπλό. Εάν προβλέψετε σωστά τρία αγώνες, θα κερδίσετε δύο τριπλά. Εάν προβλέψετε σωστά και τα τρία γεγονότα, θα κερδίσετε το τετραπλό.

Τα στοιχήματα Trixie θεωρούνται ένα από τα πιο εύκολα κατανοητά στοιχήματα πλήρους κάλυψης.  Τα στοιχήματα πλήρους κάλυψης γενικά δεν συνιστώνται για παρολί με χαμηλές αποδόσεις. Αυτό συμβαίνει επειδή θα θέλετε να λάβετε τη μεγαλύτερη δυνατή πληρωμή εάν επιλέξετε τρεις ομάδες που θεωρούνται βαριά φαβορί. Τα στοιχήματα Trixie θα πρέπει γενικά να χρησιμοποιούνται σε ομάδες με αποδόσεις μεταξύ 2,0 και 5,0. Συμπερασματικά, τα στοιχήματα Trixie είναι εξαιρετικά όταν θέλετε να δώσετε ασφάλεια στο στοίχημα σας, να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε κάτι, ακόμη και αν δεν προβλέψετε σωστά όλα τα γεγονότα.

Yankee

Το στοίχημα Yankee είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στοιχήματα πλήρους κάλυψης. Αποτελείται από 11 ξεχωριστά στοιχήματα: 6 διπλά, 4 τριπλά και 1 τετραπλό συσσωρευτή. Αυτό σημαίνει ότι όταν οι παίκτες τοποθετούν ένα στοίχημα Yankee έχουν τη δυνατότητα να δουν κέρδη εάν τουλάχιστον δύο από τις τέσσερις επιλογές τους κερδίσουν. Αυτό σημαίνει ότι εάν το 50% των επιλογών σας είναι σωστές, κάποιο χρηματικό ποσό θα επιστραφεί.

Οι πιθανότητες ενός Yankee είναι χαμηλότερες από αυτές ενός παραδοσιακού παρολί, αλλά οι αποδόσεις είναι επίσης υψηλότερες. Μπορεί να είναι ακριβό, καθώς πρέπει να στοιχηματίσετε σε περισσότερα από ένα γεγονότα. Το Yankee μπορεί να χρησιμοποιηθεί ιδανικά για την εφαρμογή μιας συντηρητικής στρατηγικής.

Super Yankee

Το στοίχημα Super Yankee αποτελείται από 26 ξεχωριστά στοιχήματα. Αυτά τα στοιχήματα περιλαμβάνουν 10 τριπλά, 10 διπλά, 5 τετράπτυχα και 1 πενταπλό. Είναι πιο σύνθετο από το κανονικό στοίχημα Yankee, το οποίο αποτελείται από 11 στοιχήματα σε τέσσερις επιλογές. Για να κερδίσετε ένα στοίχημα Super Yankee, πρέπει να προβλέψετε σωστά τουλάχιστον δύο από τις πέντε επιλογές σας.

Το στοίχημα Super Yankee είναι ένα πιο επικίνδυνο στοίχημα από το Yankee. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι περιλαμβάνει περισσότερα και υψηλότερα στοιχήματα. Ωστόσο, προσφέρει την ευκαιρία να κερδίσετε υψηλότερες αποδόσεις. Το στοίχημα Super Yankee είναι μια ιδανική επιλογή για παίκτες που θέλουν να στοιχηματίσουν σε πολλαπλές επιλογές και να έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλες αποδόσεις.

είδη πονταρίσματος, στοίχημα με σύστημα, σύστημα, trixie, παρολί, yankee, δελτίο στοιχήματος, πρόγνωση στοιχήματος, είδη στοιχήματος, Είδη στοιχημάτων

Heinz

Heinz είναι ένας είδος στοιχήματος που αποτελείται από 57 διαφορετικά στοιχήματα. Αυτά περιλαμβάνουν 15 διπλά , 20 τριπλά , 15 τετράπτυχα , 6 πενταπλάσια και 1 εξάπτυχο παρολί. Για να κερδίσετε ένα στοίχημα Heinz, πρέπει να προβλέψετε σωστά τουλάχιστον δύο από τις επιλογές σας. Το στοίχημα Heinz ονομάστηκε έτσι από την εταιρεία Heinz, η οποία υιοθέτησε το σλόγκαν “57 ποικιλίες”. Με τα 57 στοιχήματα που ενσωματώνουν όλες τις επιλογές, οι εφευρέτες αυτού του νέου τύπου στοιχημάτων αποφάσισαν να εμπνευστούν από αυτό το σύνθημα και να ονομάσουν το στοίχημα από αυτό.

Το στοίχημα Heinz προσφέρει υψηλότερες αποδόσεις αλλά είναι πιο περίπλοκο και δύσκολο να κερδηθεί από τα στοιχήματα Trixie και Yankee.

Μπορείτε να δοκιμάσετε Heinz και στην πλατφόρμα της Stoiximan. Περισσότερες πληροφορίες στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/stoiximan/.

Super Heinz

Το Super Heinz Bet είναι ένας τύπος στοιχήματος πλήρους κάλυψης που αποτελείται από 120 στοιχήματα. Αυτό το στοίχημα αποτελείται από 21 διπλά, 35 τριπλά, 35 τετράπτυχα, 21 πενταπλάσια, 7 εξαπλάσια και, τέλος, 1 επταπλό παρολί. Το στοίχημα Super Heinz είναι παρόμοιο με το κλασικό στοίχημα Heinz, αλλά περιλαμβάνει μία επιπλέον επιλογή. Αυτό αυξάνει τον αριθμό των δυνατών συνδυασμών από 57 σε 120.

Αυτό το είδος στοιχήματος μπορεί να εφαρμοστεί σε διάφορους τύπους αθλημάτων, αλλά είναι πιο δημοφιλές σε αθλήματα όπως το ποδόσφαιρο, οι ιπποδρομίες και οι κυνοδρομίες.

Το στοίχημα Super Heinz φαίνεται πολύ δελεαστικό και πολλοί παίκτες του στοιχήματος στρέφονται προς αυτό. Προσφέρει τη δυνατότητα εξαιρετικά υψηλών πληρωμών και λόγω της ποικιλίας των στοιχημάτων που τοποθετούνται, είναι πολύ πιθανό να εξασφαλιστεί κάποια πληρωμή. Οι παίκτες που ενδιαφέρονται να στοιχηματίσουν στο Super Heinz πρέπει να γνωρίζουν το άθλημα στο οποίο στοιχηματίζουν, εάν θέλουν να αυξηθούν οι πιθανότητές τους να κερδίσουν. Επομένως, το σύστημα Super Heinz αξιοποιείται καλύτερα από έμπειρους παίκτες.

Goliath

Ένα στοίχημα Goliath αποτελείται από 247 ξεχωριστά στοιχήματα που αποτελούνται από 8 επιλογές. Αυτά τα στοιχήματα περιλαμβάνουν 28 διπλά, 56 τριπλά, 70 συσσωρευτές τετραπλού, 56 πενταπλάσια συσσωρευτές, 28 εξαπλάσια συσσωρευτές, 8 συσσωρευτές επτά φορές και ένα συσσωρευτή 8 φορές που ενσωματώνει κάθε επιλογή.

Τα στοιχήματα Goliath λειτουργούν άριστα όταν οι αποδόσεις που έχουν επιλεγεί κυμαίνονται από περίπου 1,5 και πάνω. Αυτό οφείλεται στο ότι αν στοιχηματίζατε σε πολύ χαμηλές αποδόσεις, ίσως χρειαστεί να κερδίσετε πάρα πολλές από τις επιλογές σας για να δείτε κάποια απόδοση που να συσχετίζεται καλά με το ποσό των χρημάτων που έχετε ποντάρει. Από την άλλη πλευρά, εάν στοιχηματίζετε με πολύ υψηλές αποδόσεις, θα χρειαστείτε τεράστια τύχη για να δείτε μια καλή πληρωμή.

Το στοίχημα Goliath είναι εξαιρετικά πολύπλοκο, οπότε η συμβουλή μας είναι να χρησιμοποιήσετε μια αριθμομηχανή για να κάνετε τους υπολογισμούς σας.

Είδη στοιχημάτων: Ποιο στοίχημα είναι καλύτερο;

Το καλύτερο στοίχημα εξαρτάται από τις προτιμήσεις σας και από τον κίνδυνο που είστε διατεθειμένοι να αναλάβετε. Εάν θέλετε να έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μεγάλα ποσά χρημάτων, ένα παρολί είναι μια καλή επιλογή. Ωστόσο, οι πιθανότητες είναι χαμηλές.

Εάν προτιμάτε να έχετε περισσότερες πιθανότητες να κερδίσετε κάτι, ένα στοίχημα πλήρους κάλυψης είναι μια καλύτερη επιλογή. Τα στοιχήματα πλήρους κάλυψης έχουν χαμηλότερες πιθανότητες από ένα παρολί, αλλά είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα κερδίσετε κάτι αν προβλέψετε σωστά τουλάχιστον ένα γεγονός. Η επιλογή είναι δική σας αλλά φροντίστε πάντα να γνωρίζετε καλά το είδος στοιχήματος πριν τοποθετήσετε τα χρήματα σας σε αυτό.

Συγγραφέας hary53@gmail.com