Πώς παίζω σύστημα στη Novibet

Stelios
8 Μαΐου, 2023
1641 Προβολές
Πως παίζω σύστημα στη Novibet;

Το πώς παίζω στοίχημα στη Novibet είναι πολύ σημαντικό να το κατανοήσουν οι παίκτες στον απόλυτο βαθμό. Πρόκειται για ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο που μπορεί να σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε κέρδη.

Ακόμα και στην περίπτωση που ένα δελτίο έχει κάποια χαμένα σημεία, εσείς μπορείτε να καταλήξετε κερδισμένοι. Στη χειρότερη περίπτωση, τουλάχιστον θα πάρετε πίσω ένα μέρος των χρημάτων που ποντάρετε στο Novibet στοίχημα.

Τι είναι το Novibet σύστημα;

Το Novibet σύστημα είναι ένας αρκετά χρήσιμος τρόπος για να παίξετε ένα στοιχηματικό δελτίο για τα γεγονότα που θα βρείτε στο Novibet κουπόνι. Υπάρχουν αρκετές ποικιλίες συστημάτων που μπορείτε να επιλέξετε, ανάλογα πάντα με το είδος και τις αποδόσεις του στοιχηματισμού, αλλά και τα χρήματα που ποντάρετε ή θέλετε να κερδίσετε.

Αυτό που κάνετε ουσιαστικά παίζοντας Novibet σύστημα είναι το εξής: αντί για ένα παρολί με όλο το χρηματικό ποσό που θέλετε να ποντάρετε, μοιράζετε αυτά τα χρήματα σε αρκετά μικρότερα παρολί.

Με τον τρόπο αυτό δημιουργείτε πολλούς και διαφορετικούς συνδυασμούς δελτίων. Έτσι, τα συστήματα που δεν περιλαμβάνουν τα χαμένα σημεία θα κερδίσουν και θα πάρετε κάποιο χρηματικό ποσό.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση
Εγγραφή

 

Πώς παίζω σύστημα στη Novibet ;

Το πώς παίζω σύστημα στη Novibet είναι μία αρκετά εύκολη διαδικασία. Η ίδια η Novibet σας βοηθάει να διαχειριστείτε το δελτίο σας και να αναζητήσετε τις επιλογές που υπάρχουν σε συστήματα:

  1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να επιλέξετε τα σημεία που θέλετε να στοιχηματίσετε. Απλά κάντε κλικ στις Novibet αποδόσεις που προσφέρονται για κάθε σημείο και αυτομάτως οι επιλογές θα μεταφερθούν στο δελτίο σας.
  2. Το δελτίο στη στοιχηματική εταιρεία Novibet βρίσκεται στη δεξιά πλευρά της οθόνης του υπολογιστή. Μπορείτε να ποντάρετε διαφορετικά πόσα σε κάθε σημείο. Αν θέλετε μπορείτε να τα παίξετε μόνα, ή να συμπληρώσετε το ποσό που θέλετε για να ποντάρετε σε όλα μαζί στο πεδίο “παρολί”.
  3. Πατώντας στο κουμπί “συστήματα” θα εμφανιστούν όλες οι πιθανές επιλογές πονταρίσματος που υπάρχουν. Μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να παίξετε τριάδες, τετράδες, δύο μόνο παιχνίδι κλπ. Δίπλα ακριβώς στο όνομα του συστήματος μπορείτε να δείτε και πόσοι διαφορετικοί συνδυασμοί αυτής της επιλογής θα προκύψουν από το ποντάρισμα σας. Για παράδειγμα, επιλέγοντας έξι παιχνίδια, μπορείτε να επιλέξετε στο ποντάρισμα 15 δυάδων, 20 τριάδων, 15 τετράδων και 5 πεντάδων. Αντίστοιχα, στο πλάι εμφανίζεται και η απόδοση που θα προκύψει σε περίπτωση που κερδίσουν όλα τα συστήματα.
  4. Ορίστε τα ποσά που θέλετε να στοιχηματίσετε σε κάθε Novibet σύστημα. Τέλος, κάντε κλικ στο κουμπί “Τοποθέτηση” για να επιβεβαιώσετε το Novibet στοίχημά σας.

Γιατί να παίξω σύστημα;

Μόνο τυχαίο δεν είναι που όλο και περισσότεροι παίκτες στο Novibet στοίχημα επιλέγουν να παίζουν με Novibet σύστημα.

Είναι ένας τρόπος διασφάλισης που πολλοί προτιμούν από το μεγαλύτερο κέρδος που θα προσέφερε ένα παρολί. Υπάρχουν αρκετοί λόγοι που το σύστημα είναι τόσο δημοφιλές:

  • Ασφάλεια. Ειδικά για τους παίκτες που προτιμούν να ποντάρουν αρκετά παιχνίδια και υψηλές αποδόσεις, ένα σύστημα μπορεί να τους εξασφαλίσει το αίσθημα της ασφάλειας. Δεν είναι εύκολο να κερδίσετε σε δελτία με πολλά σημεία. Αν κερδίσετε μερικά από τα σημεία με τις υψηλές αποδόσεις, ακόμα και αν χάσετε κάποιο από αυτά, πάλι θα έχετε αξιόλογο κέρδος.
  • Ενδιαφέρον για το παιχνίδι. Μία από τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις που μπορεί να προκύψει στο Novibet αθλητικό στοίχημα είναι ένα ελπιδοφόρο δελτίο, με το πρώτο του παιχνίδι όμως να καταλήγει χαμένο. Τότε είναι που χάνεται και το ενδιαφέρον για όλα τα υπόλοιπα πονταρίσματα που έχει τοποθετήσει ο παίκτης. Άρα, και η συνολική εμπειρία του στοιχηματισμού καταστρέφεται. Με το Novibet σύστημα έχετε ενδιαφέρον για τα υπόλοιπα παιχνίδια του δελτίου σας ακόμα και αν έχετε κάποιες λανθασμένες οι ατυχείς επιλογές.
  • Διαμοιρασμός ρίσκου. Γενικότερα, υπάρχουν δύο κατηγορίες παικτών στο αθλητικό στοίχημα: εκείνοι που προτιμούν να παίζουν ρεαλιστικά σημεία με πιο χαμηλές αποδόσεις, αλλά και εκείνοι που προτιμούν να ρισκάρουν και να κυνηγήσουν πολλά χρήματα με υψηλές αποδόσεις. Οι υψηλές αποδόσεις πληρώνουν ικανοποιητικά τους παίκτες. Ωστόσο, είναι πολύ δύσκολο να στελεχωθεί ένα δελτίο μόνο με μεγάλες αποδόσεις. Το σύστημα είναι αρκετά βοηθητικό για αυτή την περίπτωση. Σας επιτρέπει πιάνοντας λίγες υψηλές αποδόσεις, ακόμα και δύο μόνο γεγονότα σε ένα δελτίο με τέσσερα ή πέντε, να έχετε ένα αξιόλογο κέρδος.

Πως παίζω σύστημα στη Novibet;

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Συγγραφέας Stelios