Οδηγός για τον στοιχηματισμό σε μη αθλητικά γεγονότα

Hary
7 Ιουλίου, 2023
845 Προβολές
στοιχηματισμό σε μη αθλητικά γεγονότα

Μπορεί τα αθλητικά στοιχήματα να είναι τα πιο δημοφιλή, όμως υπάρχουν και επιλογές για στοιχηματισμό σε μη αθλητικά γεγονότα. Τα στοιχήματα για ποδόσφαιρο, μπάσκετ, τένις και άλλα αθλήματα κυριαρχούν στα στοιχηματικά site με δικές τους ενότητες. Όμως, στα περισσότερα site μπορείτε να βρείτε και κάποια στοιχήματα που αφορούν πολιτική, βραβεία, talent shows, τηλεοπτικές σειρές και πολλά ακόμα.

Τα στοιχήματα αυτά τοποθετούνται σε γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο. Προσελκύουν μια ποικιλία ανθρώπων που δεν ενδιαφέρονται για αθλητικά στοιχήματα ή θέλουν να δοκιμάσουν κάτι διαφορετικό. Θεωρούνται ως πιο διασκεδαστικά στοιχήματα και ανεβαίνουν συνεχώς στις προτιμήσεις των παικτών. Πάμε να δούμε πιο αναλυτικά τι συμβαίνει με τα μη αθλητικά στοιχήματα.

Σε ποια site θα βρείτε μη αθλητικά στοιχήματα

Επειδή τα μη αθλητικά στοιχήματα δεν είναι τόσο δημοφιλή, δεν θα τα βρείτε σε όλες τις πλατφόρμες στοιχημάτων. Κάποια site δεν προσφέρουν καν ενότητα τέτοιων στοιχημάτων. Ποικιλία μη αθλητικών στοιχημάτων σε διάφορες αγορές και κατηγορίες θα βρείτε κυρίως στα πιο γνωστά site. Κάποιες πλατφόρμες αναφέρονται σε αυτά τα στοιχήματα ως ειδικά, ενώ άλλες τα χωρίζουν ανάλογα με το θέμα τους, όπως τηλεόραση, εκλογές και άλλα.

Γενικά, αν θέλετε να ασχοληθείτε με τέτοια στοιχήματα, η καλύτερη συμβουλή είναι να ψάξετε και συγκρίνετε διάφορα site. Έτσι θα μπορέσετε να βρείτε μεγάλες διαφορές στο πλήθος των στοιχημάτων, ακόμα και στις αποδόσεις. Μην ξεχνάτε ότι οι προσφορές ενός site, όπως τα δωρεάν στοιχήματα, η επιστροφή χρημάτων κ.λ.π., ισχύουν και σε αυτά τα στοιχήματα και μπορείτε να τις εκμεταλλευτείτε για καλύτερες πιθανότητες και επιπλέον κέρδη.

στοιχηματισμό σε μη αθλητικά γεγονότα

Πως λειτουργούν τα μη αθλητικά στοιχήματα

Αυτά τα ειδικά στοιχήματα δεν διαφέρουν από τα περισσότερα άλλα αθλητικά στοιχήματα. Όπως και στα υπόλοιπα στοιχήματα αν κάνετε τη σωστή πρόβλεψη, κερδίζετε. Τοποθετούνται με ακριβώς τον ίδιο τρόπο και μπορεί να προσφέρουν επιλογές όπως μερικό ή ολικό cash out και άλλα. Συνήθως οι αγορές είναι πιο περιορισμένες από έναν αθλητικό αγώνα, αλλά θα βρείτε μεμονωμένα και πολλαπλά στοιχήματα.

 Αγορές στα ειδικά στοιχήματα

Τα περισσότερα από αυτά τα στοιχήματα έχουν να κάνουν με το απόλυτο αποτέλεσμα ενός γεγονότος. Αυτός ο τύπος στοιχήματος καλύπτεται σχεδόν από κάθε bookmaker που διαθέτει την κατηγορία των μη αθλητικών στοιχημάτων. Όσο πιο δημοφιλές είναι ένα γεγονός, τόσο και πιο πλούσια είναι η ποικιλία στοιχημάτων πάνω σε αυτό. Έτσι, για παράδειγμα, θα βρείτε πλήθος αγορών σε ένα γεγονός όπως τα βραβεία Όσκαρ ή ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision.

Τα στοιχήματα νίκης και θέσης είναι τα πιο συνηθισμένα στα ειδικά στοιχήματα. Σε τηλεοπτικούς και μουσικούς διαγωνισμούς ή στις εκλογές το ζητούμενο είναι ο μεγάλος νικητής. Από την άλλη μεριά αυτές οι κατηγορίες μπορεί να προσφέρουν στοιχήματα για την σειρά θέσεων που θα τερματίσουν οι διαγωνιζόμενοι. Η απόδοση κάθε φορά είναι σχετική με την απόδοση νίκης και έτσι αυτά τα στοιχήματα προσφέρουν επίσης αρκετά καλές επιστροφές. Προσπαθήστε να ελέγχετε τον αριθμό των θέσεων που δίνονται και τις αποδόσεις της κάθε θέσης όταν ψάχνετε για τα καλύτερα στοιχήματα.

Μια άλλη καλή τακτική που εφαρμόζουν οι πιο έμπειροι παίκτες είναι να τοποθετούν μακροχρόνια μη αθλητικά στοιχήματα και να περιμένουν την κατάλληλη στιγμή για εξαργύρωση.

Είδη μη αθλητικών στοιχημάτων

Τα μη αθλητικά στοιχήματα μπορεί να είναι συναρπαστικά, διασκεδαστικά και να προσφέρουν μεγάλα περιθώρια για κέρδη. Ενώ τα αθλητικά στοιχήματα είναι πιο σταθερά, στα ειδικά στοιχήματα πολλές φορές υπάρχουν εκπλήξεις. Εδώ θα βρείτε στοιχήματα από τα κλασικά στοιχήματα βραβείων, μέχρι στοιχήματα περίεργα ή με αρκετή δόση χιούμορ. Το υπέροχο είναι ότι δεν ξέρουμε πότε θα εμφανιστεί η επόμενη μεγάλη ευκαιρία για ένα τέτοιο στοίχημα. Αυτό κάνει την αναζήτηση τέτοιων στοιχημάτων ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για τους καλούς παίκτες.

Αναζητήστε επιλογές σε ιδιαίτερα πονταρίσματα στη Betshop.

Τηλεοπτικές σειρές

Πρόκειται για ένα είδος στοιχημάτων που έγινε πολύ δημοφιλές τα τελευταία χρόνια λόγω της αγάπης των τηλεθεατών. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το Game of thrones, όπου το στοίχημα για το ποιος θα κάτσει στον θρόνο ήταν διαθέσιμο σε πολλά site επί χρόνια. Η επιλογή του Μπραν μέχρι και λίγους μήνες πριν τη λήξη της σειράς έδινε τεράστιες αποδόσεις άρα όσοι στοιχημάτισαν σε αυτόν βγήκαν πολλοί κερδισμένοι.

Βραβεία

Σε αυτή την κατηγορία μπορείτε να βρείτε μερικά από τα πιο δημοφιλή βραβεία παγκοσμίως όπως τα Όσκαρ, τα Γκράμι και πολλά ακόμα. Συνήθως αυτά τα στοιχήματα ανοίγουν με την ανακοίνωση των υποψηφίων και κλείνουν λίγο την απονομή του βραβείου. Εδώ έχετε τη δυνατότητα να στοιχηματίσετε στον αγαπημένο σας τραγουδιστή, ηθοποιό, ταινία και άλλα. Αν είστε ενημερωμένοι για τις εξελίξεις στην αντίστοιχη κατηγορία μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις γνώσεις σας για να τοποθετήσετε ένα πετυχημένο στοίχημα.

Διαγωνισμοί

Οι διαγωνισμοί που μεταδίδονται τηλεοπτικά είναι από τα αγαπημένα τηλεοπτικά στοιχήματα.

Σε αυτή την κατηγορία κυριαρχεί ο μουσικός διαγωνισμός της Eurovision. Εδώ θα βρείτε μια τεράστια ποικιλία στοιχημάτων, εκτός από τον μεγάλο νικητή, όπως τελική τριάδα, νικητής ημιτελικού, κατάταξη για σκανδιναβικές χώρες και πολλά άλλα. Επιπλέον, μπορείτε να προβλέψετε τις ακριβείς θέσεις κάποιων φιναλίστ, να τοποθετήσετε συγκριτικά ή αθροιστικά στοιχήματα. Τα πρώτα στοιχήματα αρχίζουν με τις επιλογές των εθνικών τελικών και όσο πιο νωρίς τα τοποθετήσετε, τόσο μεγαλύτερες αποδόσεις μπορεί να πετύχετε.

Εκτός από το διαγωνισμό της Eurovision, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε διαγωνισμούς τηλεοπτικών reality όπως το The Voice, το Big Brother και άλλα. Εδώ όμως στα περισσότερα site θα βρείτε στοιχήματα για τις εκδοχές στο εξωτερικό αυτών των reality και όχι για όσα προβάλλονται στην Ελλάδα. Αν παρακολουθείτε κάποια από αυτές τις τηλεοπτικές εκπομπές μπορείτε να κάνετε την εκτίμηση σας για τον μεγάλο νικητή και να κερδίσετε κάποια έξτρα χρήματα.

Πολιτική

Τα στοιχήματα για την πολιτική είναι μόνο δεύτερο στις προτιμήσεις μετά τα στοιχήματα των τηλεοπτικών εκπομπών. Ανάλογα με τον ιστότοπο στοιχημάτων, μπορείτε να στοιχηματίσετε στα αποτελέσματα εκλογών. Συνήθως, τέτοιου είδους στοιχήματα αφορούν εκλογές με παγκόσμιο ενδιαφέρον όπως τις εκλογές στις ΗΠΑ ή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτά τα στοιχήματα θα τα βρείτε σε site με πιο διεθνή εστίαση που προσφέρουν και εκτεταμένες αγορές σε αυτά.

Το πιο δημοφιλές στοίχημα στις πολιτικές εκλογές είναι ο νικητής. Όμως, όσο πιο κοντά πλησιάζουμε στις εκλογές ανοίγουν και άλλες αγορές όπως αριθμός εδρών ενός κόμματος, επόμενος αρχηγός κόμματος, αριθμός ψήφων που θα κερδίσει ένας υποψήφιος και άλλα. Το ενδιαφέρον γίνεται ακόμα μεγαλύτερο την ημέρα των εκλογών όπου σε κάποια site μπορείτε να βρείτε ακόμα και ζωντανό στοίχημα.

Νομιμότητα των μη αθλητικών στοιχημάτων

Η νομιμότητα των μη αθλητικών στοιχημάτων εξαρτάται από την χώρα σας και τους νόμους που ισχύουν εκεί. Συνήθως αν τα αθλητικά στοιχήματα είναι νόμιμα, τότε και τα υπόλοιπα στοιχήματα επιτρέπονται. Στην Ελλάδα τέτοιου είδους στοιχήματα είναι αποδεκτά, αν όμως στοιχηματίζετε από άλλη χώρα καλό είναι να ελέγξετε τους κανονισμούς της.

Συμπέρασμα για μη αθλητικά στοιχήματα

Τα μη αθλητικά στοιχήματα μπορούν να χαρίσουν άφθονη διασκέδαση και κέρδη. Σε αυτή την ενότητα υπάρχουν στοιχήματα για όλα τα γούστα. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στο αγαπημένο σας τηλεοπτικό σόου, στον επόμενο James Bond ή στο ποιος θα είναι ο επόμενος Πρόεδρος της Αμερικής. Αν παίξετε την κατάλληλη στιγμή, μπορεί να πετύχετε υψηλές αποδόσεις που θα φέρουν μεγάλα κέρδη στην τσέπη σας. Παίζοντας μη αθλητικά στοιχήματα, σίγουρα θα ενθουσιαστείτε με τις πλούσιες επιλογές και θα διασκεδάσετε κυνηγώντας την σωστή πρόβλεψη!

Συγγραφέας Hary