Betshop Μακροχρόνια Στοιχήματα

Stelios
10 Φεβρουαρίου, 2024
238 Προβολές
betshop μακροχρόνια, στοίχημα, μακροχρόνια στοιχήματα, betshop, ποδόσφαιρο, euro

Τα Betshop μακροχρόνια στοιχήματα δίνουν στους παίκτες της Betshop να στοιχηματίσουν στην έκβαση διοργανώσεων ή στις επιδόσεις παικτών σε βάθος χρόνου. Είναι μία συναρπαστική στοιχηματική επιλογή, η οποία συνοδεύει το παιχνίδι σας για πολύ καιρό.

Πρόκειται για μια ιδιαίτερη κατηγορία στοιχηματισμού, με τα δικά της πλεονεκτήματα, αλλά και μειονεκτήματα. Παίζοντας μακροχρόνια, πρέπει να είστε προσεκτικοί, ώστε να καταφέρετε να κάνετε στοχευμένες προβλέψεις χωρίς επιπολαιότητες και πολύ ρίσκο.

Οι επιλογές σε Betshop μακροχρόνια στοιχήματα

Προς το παρόν είναι τρία τα αθλήματα, στα οποία μπορείτε να παίξετε Betshop μακροχρόνια στοιχήματα. Πρόκειται για το ποδόσφαιρο, το μπάσκετ και το τένις. Προκειμένου να δείτε τις επιλογές σε κάθε άθλημα, αρχικά πρέπει να πατήσετε στην καρτέλα στοίχημα και να κάνετε κλικ στο άθλημα, που σας ενδιαφέρει. Έπειτα, στο μέσο της σελίδας υπάρχει η καρτέλα “Μακροχρόνια”, ώστε να δείτε όλες τις διαθέσιμες διοργανώσεις. Παράλληλα, συναντάμε και κάποια ειδικά, όπως πολιτική και Eurovision.

Μαζί με την κάθε διοργάνωση μπορείτε να δείτε και τις διαθέσιμες αγορές. Δεν υπάρχει μόνο διαθέσιμο ποντάρισμα για τον νικητή, αλλά και για άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία. Μπορείτε να στοιχηματίσετε στα ζευγάρια ημιτελικών και τελικών, αλλά και επιλογές όπως σκόρερ και άλλα στατιστικά στοιχεία παικτών. Συναντάμε ακόμα και αρκετά εξεζητημένα στατιστικά, όπως το πόσα Grand Slam θα κατακτήσει ένας παίκτης τένις μέσα στη χρονιά.

Για να στοιχηματίσετε στα Betshop μακροχρόνια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε στις αποδόσεις, ώστε να μεταφερθούν οι επιλογές στο δελτίο σας. Κάποια μακροχρόνια στοιχήματα μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους, κάποια άλλα όμως όχι.

Δείτε αναλυτικά τις επιλογές της Betshop στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/betshop/.

Μακροχρόνια στοιχήματα και cash out

Το cash out είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο, για τους παίκτες που θέλουν να παίξουν με τα Betshop μακροχρόνια στοιχήματα. Η συγκεκριμένη αγορά κλειδώνει κατά τη διάρκεια αναμετρήσεων, που θα επηρεάσουν τις αποδόσεις της. Ωστόσο, όποτε δεν υπάρχει δράση, έχετε τη δυνατότητα να επεξεργαστείτε το cash out καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να αποσύρετε ένα μέρος από τα κέρδη σας, πριν ολοκληρωθεί. Έτσι, δεν χρειάζεται να περιμένετε μέχρι το τέλος της σεζόν.

Αντιθέτως, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να πάρετε τα χρήματά σας. Αυτό, βεβαίως, ισχύει ακόμα και όταν είστε ζημιωμένοι. Έχετε τη δυνατότητα να αποσύρετε μέρος από τα χρήματα, που ποντάρετε, σώζοντάς τα, αφού είναι πιθανό να τα χάσετε όλα μέχρι το τέλος της σεζόν.betshop μακροχρόνια, στοίχημα, μακροχρόνια στοιχήματα, betshop, ποδόσφαιρο, euro

Πως να επιλέξετε επιτυχημένα Betshop μακροχρόνια

Προσεκτική ανάλυση

Το διάβασμα και η ενδελεχής ανάλυση είναι βασικά στοιχεία για μια επιτυχημένη πρόβλεψη στα Betshop μακροχρόνια στοιχήματα. Υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες, που πρέπει να εξετάσετε, πριν ποντάρετε μακροχρόνια. Από τους παίκτες των ομάδων, μέχρι ζητήματα, που μπορεί να προκύψουν εντός της χρονιάς ή άλλα γεγονότα. Χωρίς αμφιβολία, η σωστή ενημέρωση μπορεί να κάνει τη διαφορά ανάμεσα σε ένα επιτυχημένο κι ένα αποτυχημένο μακροχρόνιο δελτίο.

Μη βασιστείτε μόνο στο ένστικτο, αλλά προσπαθήστε έστω να τοποθετήσετε πονταρίσματα, που θα σας δώσουν καλό cash out κάποια στιγμή μέσα στη χρονιά.

Μην επηρεαστείτε από το μομέντουμ

Όπως οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες, έτσι και η Betshop δεν προσφέρει τα μακροχρόνια στοιχήματα μόνο κατά την αρχή της σεζόν. Οι αποδόσεις αλλάζουν με βάση την εξέλιξη της κάθε διοργάνωσης, με τους παίκτες να μπορούν να ποντάρουν όπου το επιθυμούν. Ωστόσο, πολλοί πέφτουν στην παγίδα του μομέντουμ. Επιλέγουν να στηρίξουν μία ομάδα επειδή έκανε ένα καλό σερί παιχνιδιών, χωρίς ρεαλιστικά να έχει πολλές ελπίδες για κάποια επιτυχία.

Προσπαθήστε να μην επηρεαστείτε τόσο πολύ από μεμονωμένες στιγμές των ομάδων, αλλά να έχετε πλήρη εικόνα για τα δεδομένα. Κάθε ομάδα έχει τις θετικές και τις άσχημες στιγμές της κατά τη διάρκεια της χρονιάς. Προσπαθήστε να βρείτε, καλύτερα, αξιόλογες αποδόσεις, όταν οι ομάδες, που θεωρείτε φαβορί, έχουν άσχημο μομέντουμ, όμως πιστεύετε, ότι θα επανακάμψουν.

Η κούραση μπορεί να κάνει τη διαφορά

Τα περισσότερα πρωταθλήματα και διοργανώσεις, που κρατούν για μήνες, δεν είναι “κούρσες”, αλλά μαραθώνιοι. Έτσι, κοιτώντας πολύ πρακτικά την κάθε περίπτωση αθλήματος, δεν είναι υπερβολή να πούμε, ότι υπάρχουν περιπτώσεις, όπου η κούραση μπορεί να κάνει τη διαφορά. Για παράδειγμα, μία ομάδα, που συμμετέχει σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις στο ποδόσφαιρο, είναι πιο δύσκολο να διεκδικήσει το πρωτάθλημα απέναντι σε έναν ισάξιο αντίπαλο, που δεν έχει ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Αντίστοιχα και σε άλλα αθλήματα, όπως το τένις, αν ένας τενίστας συμμετείχε σε άλλη διοργάνωση μόλις λίγες ημέρες πριν, είναι πιθανό να μην είναι σωματικά έτοιμος για να ανταγωνιστεί σε απαιτητικά παιχνίδια.

Αποφύγετε δελτία με πολλά στοιχήματα

Οι παίκτες του στοιχήματος έχουν την τάση να προσθέτουν όλο και περισσότερα σημεία στα δελτία τους, επιδιώκοντας τη μέγιστη δυνατή επιστροφή. Ωστόσο, όσο διαβασμένοι και αν είστε, είναι πιθανό να προκύψει κάποια μεγάλη και απρόβλεπτη εξέλιξη για κάποια ομάδα η παίκτη μέσα στη χρονιά. Είναι κρίμα ένα εξαιρετικό δελτίο σας να χαθεί για ένα ή δύο σημεία, επειδή συγκεντρώσατε πολλές επιλογές στο δελτίο σας.

Μην ξεχνάτε, ότι υπάρχει πάντα ο παράγοντας του απρόσμενου. Ένας παίκτης μπάσκετ μπορεί να τα πηγαίνει εξαιρετικά, όμως να τραυματιστεί σοβαρά και να μην βγει πρώτος σε πόντους, όπως στοιχηματίσατε.

Συγγραφέας Stelios