Betshop Επικοινωνία

Stelios
1 Νοεμβρίου, 2023
430 Προβολές
betshop επικοινωνία

Η Betshop επικοινωνία είναι βασικό στοιχείο για μία ομαλή εμπειρία παιχνιδιού στην πλατφόρμα της εταιρείας. Η στοιχηματική εταιρεία έχει φροντίσει να προσφέρει αρκετές επιλογές επικοινωνίας του παίκτη με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Eίναι διαθέσιμη κάθε μέρα τις εβδομάδας, Κυριακές, αλλά και αργίες. Επίσης, κάποιος άνθρωπος της εταιρείας θα είναι έτοιμος να απαντήσει στα αιτήματά σας οποιαδήποτε ώρα της ημέρας τον χρειαστείτε. Μάλιστα, η Betshop έχει εξασφαλίσει και διάκριση για το τμήμα επικοινωνίας της. Συγκεκριμένα, έχει βραβευτεί ως η εταιρεία με την κορυφαία εξυπηρέτηση πελατών στην Ελλάδα από τα Greek Bookmaker Awards του 2023. Είναι σίγουρα χαρακτηριστικό της ποιότητας υπηρεσιών, που μπορεί να προσφέρει στους παίκτες από την Ελλάδα.

Πώς επικοινωνώ με τη Betshop;

Η ιστοσελίδα της Betshop είναι αρκετά εργονομική και οι Έλληνες παίκτες έχουν τη δυνατότητα να βρουν εύκολα και γρήγορα τους τρόπους επικοινωνίας με την εταιρεία. Σε πρώτη φάση, στην κορυφή της ιστοσελίδας συναντάμε το σχετικό κουμπί για το live chat.

Έτσι, άμεσα θα έχετε ζωντανή συνομιλία μέσω μηνυμάτων με κάποιον εκπρόσωπο. Εναλλακτικά, αν αναζητάτε κάποιον από τους άλλους τρόπους επικοινωνίας, θα τους βρείτε στη βάση της σελίδας. Απλά κατεβείτε χαμηλά και επιλέξτε την επιλογή υποστήριξης, που σας εξυπηρετεί. Δεν χρειάζεται καν να αλλάξετε καρτέλα ή σελίδα εντός της αρχικής, κάτι που είναι αρκετά πρακτικό.

Προσφορά καλωσορίσματος για νεοεγγεγραμμένους παίκτες
Εγγραφή

Επιλογές για Betshop επικοινωνία

Είναι στρατηγική επιλογή της Betshop να δώσει στους παίκτες της αρκετές εναλλακτικές επιλογές για επικοινωνία. Έτσι, όποια και είναι η περίσταση και η συνθήκη, θα υπάρχει κάποιος κατάλληλος τρόπος για να έρθει κάποιος σε επαφή με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της Betshop. Οι επιλογές, που έχετε για να επικοινωνήσετε με τη Betshop παρατίθενται παρακάτω.

Live chat – Ζωντανή συνομιλία

Η λειτουργία της ζωντανής συνομιλίας της Betshop είναι ενσωματωμένη στη σελίδα της εταιρείας. Έτσι, χωρίς καν να αλλάξετε καρτέλα, συνεχίζοντας το παιχνίδι σας, έχετε τη δυνατότητα να εξυπηρετηθείτε από την ομάδα επικοινωνίας. Θα πρέπει να ενημερώσετε για το όνομα, το email και τον αριθμό σας κι έπειτα να αναφέρετε το ζήτημά σας, ώστε να ξεκινήσει η επικοινωνία με κάποιον εκπρόσωπο.

Τηλεφωνικός Αριθμός

Ο τηλεφωνικός αριθμός της εξυπηρέτησης πελατών της Betshop είναι ο 2160028000. Καλώντας τον με αστική χρεώση, θα βρείτε στην άλλη γραμμή κάποιον από την ομάδα επικοινωνίας. Πρόκειται ίσως για τον πιο άμεσο τρόπο εξυπηρέτησης της πλατφόρμες, με τους ανθρώπους της Betshop να είναι ιδιαιτέρως βοηθητικοί.

Email

Το email παραμένει μία σταθερή και αξιόπιστη επιλογή επικοινωνίας με τη Betshop. Όσοι παίκτες επιθυμούν να έρθουν σε επαφή με ηλεκτρονικά μηνύματα με την εταιρεία, μπορούν να στείλουν το μήνυμά τους στο cex@betshop.gr.

Μέσα σε λίγα λεπτά θα έρθει η απάντηση από κάποιον αρμόδιο. Το θετικό στοιχείο του email είναι, ότι τα μηνύματα θα παραμείνουν συγκεντρωμένα στο thread. Συνεπώς, θα μπορείτε να ανατρέξετε σε αυτά στο μέλλον.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Viber Chat

Betshop επικοινωνία

Το Viber είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές άμεσων μηνυμάτων στην Ελλάδα. Έτσι, η Betshop δεν θα μπορούσε να μη δημιουργήσει ένα λογαριασμό στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Οι παίκτες με Viber μπορούν να αναζητήσουν το λογαριασμό της Betshop και να απευθύνουν από εκεί το ζήτημά τους στην ομάδα εξυπηρέτησης πελατών.

Facebook Messenger

Η Betshop έχει τη δική της σελίδα στο Facebook. Έτσι, οι παίκτες μπορούν να κάνουν like στη σελίδα της για να ενημερώνονται για αλλαγές στην πλατφόρμα ή προσφορές της σελίδας. Παράλληλα, όμως, μέσω της λειτουργίας μηνυμάτων, οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα και να έρθουν σε επαφή με εκπροσώπους της Betshop για να λύσουν πιθανά προβλήματα ή απορίες.

Τμήμα Συχνών Ερωτήσεων της Betshop

Το τμήμα συχνών ερωτήσεων της Betshop ουσιαστικά λειτουργεί συμπληρωματικά με την εξυπηρέτηση πελατών. Ουσιαστικά, είναι ο προθάλαμος της επικοινωνίας με κάποιον αρμόδιο αντιπρόσωπο. Στη συγκεκριμένη ενότητα οι παίκτες μπορούν να βρουν απαντήσεις για πολλά από τα ζητήματα, που ίσως αντιμετωπίσουν.

Έτσι, δεν χρειάζεται να σπαταλήσουν χρόνο επικοινωνώντας με την ομάδα εξυπηρέτησης. Θα βρείτε πολλές χρήσιμες απαντήσεις για τις λειτουργίες της σελίδας. Ακόμα και αν δεν υπάρχει άμεσο πρόβλημα, ειδικά σε περίπτωση, που είστε νέος παίκτης, μία ματιά στις συχνές ερωτήσεις της Betshop θα προλάβει μελλοντικά ζητήματα.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Υπάρχουν αναλυτικές απαντήσεις και οδηγίες για ζητήματα που αφορούν το λογαριασμό σας, τις συναλλαγές με τη σελίδα, αλλά και τις προωθήσεις του παρόχου. Επιπλέον, συναντάμε αναφορές στους κανονισμούς των αθλημάτων και στον τρόπο πονταρίσματος. Παράλληλα, η Betshop μας βοηθάει να προστατεύσουμε το παιχνίδι μας, ποντάροντας υπεύθυνα, ώστε να αποφύγουμε τον κίνδυνο εθισμού στα τυχερά παιχνίδια.

Έτσι, καλό είναι πριν απευθυνθείτε στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της για Betshop επικοινωνία, να ανοίγετε πρώτα τη σελίδα των συχνών ερωτήσεων. Έτσι, πιθανώς θα κερδίσετε χρόνο βρίσκοντας τη λύση στο ζήτημά σας.

Συγγραφέας Stelios