Novibet Πόκερ

Stelios
30 Οκτωβρίου, 2023
1244 Προβολές
Novibet Πόκερ

Το Novibet πόκερ είναι μία προσθήκη στην ιστοσελίδα της Novibet, που έτυχε θερμής υποδοχής από πλήθος παικτών. Πολλοί είναι οι παίκτες στην Ελλάδα, που παίζουν πόκερ στο ίντερνετ, με το Texas Hold’Em να είναι σαφώς η πιο δημοφιλής έκδοση. Στην εταιρεία της Novibet, μπορείτε να παίξετε πόκερ απέναντι σε πραγματικούς αντιπάλους.

Υπάρχουν τουρνουά, αλλά και γρήγορα τραπέζια, όπου κάθεστε με άλλους παίκτες της εταιρείας και διεκδικείτε μεγάλα κέρδη. Φυσικά, κάθε τραπέζι έχει τα δικά του όρια πονταρίσματος ή buy in, ώστε να επιλέξετε εκείνο, που ανταποκρίνεται στον προϋπολογισμό και στο στυλ παιχνιδιού σας. Συγκεκριμένα, συναντάμε τα εξής τραπέζια:

  • Sit & Go
  • Speed
  • Τουρνουά

Novibet Πόκερ – Είδη πόκερ στην ιστοσελίδα

Texas Hold’Em

Χωρίς αμφιβολία, η πιο δημοφιλής έκδοση του πόκερ στην Ελλάδα, αλλά και στις περισσότερες χώρες του κόσμου. Οι παίκτες μοιράζονται από 2 φύλλα, με 5 ακόμη να μοιράζονται στο τραπέζι και να επικρατούν οι ισχυρότεροι συνδυασμοί.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση
Εγγραφή

Omaha

Στο Omaha τα φύλλα, που θα έχουν στο χέρι τους οι παίκτες είναι 4, κάτι που δημιουργεί πολύ περισσότερες προοπτικές για δυνατά χαρτιά.

Stud

Οι παίκτες παίρνουν 7 φύλλα, με στόχο να φτιάξουν τον καλύτερο συνδυασμό με 5 από αυτά. Δύο από τα φύλλα τους είναι μόνο κρυφά.

Razz

Πολλοί το αναφέρουν και ως lowball, με σκοπό να συγκεντρωθεί ο χαμηλότερος δυνατός συνδυασμός.

5 Card Draw

Μία πολύ παραδοσιακή έκδοση του πόκερ, με τους παίκτες να παίρνουν 5 φύλλα στο χέρι τους, όλα κρυφά. Μπορούν να κάνουν αλλαγές, ώστε να φτιάξουν το καλύτερο δυνατό συνδυασμό.

Eight or Better

Στόχος αυτής της έκδοσης του πόκερ, είναι να συγκεντρωθούν όσο περισσότερα φύλλα κάτω από το 8 γίνεται.

Horse

Ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει αρκετές από τις άλλες εκδόσεις. Δείτε όλες τις επιλογές παιχνιδιών και πονταρισμάτων της Novibet στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/novibet/. Novibet Πόκερ

Εφαρμογή Υπολογιστή του Novibet Πόκερ

Μπορείτε να παίξετε πόκερ από την εφαρμογή για υπολογιστές, που έχει δημιουργήσει η εταιρεία. Το παιχνίδι, είναι διαθέσιμο για παιχνίδι από κινητό και μέσω browser, όμως η εφαρμογή εξασφαλίζει την ιδανικότερη εμπειρία.

Η διαδικασία της εγκατάστασης είναι απλή και μπορείτε να την ολοκληρώσετε σε ελάχιστο χρόνο. Για να παίξετε από την εφαρμογή, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

  • Ανοίξτε την ιστοσελίδα της Novibet και πατήστε στο κουμπί “Πόκερ”, που βρίσκεται στο μενού στην κορυφή.
  • Έπειτα, κάντε κλικ στο κουμπί “Εφαρμογή Πόκερ”, ώστε να κατεβάσετε το αρχείο exe.
  • Ανοίξτε το αρχείο και προχωρήστε στα απαιτούμενα βήματα, αποδεχόμενοι τους όρους, ώστε να ολοκληρωθεί η εγκατάσταση.
  • Μπορείτε να δημιουργήσετε μία συντόμευση στην επιφάνεια εργασίας σας για γρήγορη πρόσβαση στην εφαρμογή.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Συμβουλές για να γίνετε καλύτεροι στο Novibet Πόκερ

Το πόκερ είναι στη βάση του ένα τυχερό παιχνίδι, αφού οι κάρτες καθορίζουν την τελική κατάληξη. Ωστόσο, οι αποφάσεις, που παίρνουν οι παίκτες κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, επηρεάζουν σημαντικά την επιτυχία τους στο πόκερ σε βάθος χρόνου. Έτσι, είναι σημαντικό να τηρείτε κάποιους βασικούς κανόνες, ώστε τουλάχιστον να αποφύγετε τις μεγάλες απώλειες, αλλά και να μη βασίζεστε απόλυτα στην τύχη.

Κατανοήστε τους κανόνες του πόκερ

Οι κανόνες του πόκερ δεν είναι πολύ περίπλοκοι. Μπορεί το παιχνίδι να φαίνεται δύσκολο για έναν αρχάριο, όμως με λίγη εξάσκηση μπορεί να γίνει ένας αξιόλογος παίκτης. Αρκεί να διαβάσετε τους κανόνες του πόκερ προσεκτικά, αλλά και τους συνδυασμούς, που μπορείτε να δημιουργήσετε.

Επίσης, είναι βασικό να γνωρίζετε ποιοι συνδυασμοί φύλλων είναι οι ισχυρότεροι, ώστε να αποφύγετε σημαντικά λάθη. Κατά το ξεκίνημά σας, τουλάχιστον, μία καλή ιδέα είναι να δοκιμάσετε να παίξετε πόκερ χωρίς πραγματικά χρήματα. Παίξτε πόκερ δωρεάν στις διάφορες διαθέσιμες πλατφόρμες, ώστε να εξασκηθείτε στο παιχνίδι, αλλά και ώστε να σιγουρετείτε ότι έχει κατανοήσει τους κανόνες του παιχνιδιού στον απόλυτο βαθμό.

Όσο παίζετε, μπορείτε να ξεκινήσετε να δοκιμάζετε και διάφορες στρατηγικές για να τελειοποιήσετε το παιχνίδι σας, αποφεύγοντας το ρίσκο, που δεδομένα υπάρχει στα τραπέζια με πραγματικά χρήματα.

Παρατήρηση του τραπεζιού

Βασικό στοιχείο του πόκερ, σε σχέση με τα περισσότερα τυχερά παιχνίδια, είναι, ότι βρίσκεστε αντιμέτωποι σε πραγματικούς παίκτες. Αυτό επηρεάζει τα δεδομένα πολύ περισσότερο από ότι φαντάζεστε.

Κάθε παίκτης πόκερ έχει το δικό του playstyle, κάτι, που μπορείτε να παρατηρήσετε και να αναλύσετε κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Με τον τρόπο αυτό έχετε τη δυνατότητα να προβλέψετε τις κινήσεις του, καταλαβαίνοντας αν μπλοφάρει συχνά, αν παίζει συντηρητικά κλπ.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Διαχείριση κεφαλαίου

Τα χρήματα είναι αυτά, που σας κρατούν στο τραπέζι του πόκερ. Όσο έχετε χρήματα στο λογαριασμό σας, μπορείτε να συνεχίζετε να παίζετε και να είστε ανταγωνιστικοί. Πολλοί παίκτες, ειδικά αρχάριοι, τείνουν να ρισκάρουν πολύ, αδυνατώντας να διαχειριστούν το κεφάλαιό τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να χάνουν τα χρήματά τους αρκετά γρήγορα.

Το πόκερ δεν είναι ένα παιχνίδι στιγμής. Αντιθέτως, προσπαθήστε να χτίσετε το κεφάλαιό σας σταδιακά και με σιγουριά, περιορίζοντας τις απώλειές σας και απολαμβάνοντας περισσότερο χρόνο παιχνιδιού.

Συγγραφέας Stelios