Novibet Ιπποδρομίες

Stelios
3 Φεβρουαρίου, 2024
411 Προβολές
novibet ιπποδρομίες, άλογα, αγώνες, ιπποδρομία

Οι Novibet ιπποδρομίες μπορούν να χαρίσουν στους φίλους των αλόγων και των σπορ δράση και συναρπαστικές στιγμές.

Η εταιρεία προσφέρει εδώ και αρκετά χρόνια εκδηλώσεις ιπποδρομιών προς ποντάρισμα στη σελίδα της. Θα βρείτε τις Novibet ιπποδρομίες στην καρτέλα με το Novibet στοίχημα. Πατώντας στη σχετική καρτέλα, που θα ξεχωρίσετε από το κράνος του τζόκεϊ, θα δείτε τις κορυφαίες ιπποδρομίες της ημέρας.

Διοργανώσεις στις Novibet Ιπποδρομίες

Οι Novibet ιπποδρομίες που καλύπτονται στοιχηματικά από τη σελίδα αφορούν κυρίως γεγονότα, που λαμβάνουν χώρα στο Ηνωμένο Βασίλειο, αλλά και την Ιρλανδία. Δεν βρίσκουμε πολλές διοργανώσεις ιπποδρομιών μικρότερης δημοφιλίας, όπως εκείνες που διοργανώνονται στη Γαλλία, τη Νότιο Αφρική ή την Αυστραλία.

Σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν αρκετοί αγώνες για να κάνετε την έρευνά σας και να βρειτε τα άλογα, στα οποία αξίζει να ποντάρετε. Οι διάφορες ιπποδρομίες της κάθε ημέρας ταξινομούνται βεβαίως με την ώρα έναρξης. Επιλέγοντας κάθε ιπποδρομία, θα βρείτε αναλυτικά στοιχεία για τον αγώνα, από την απόσταση και τους συμμετέχοντες μέχρι τον καιρό και την κατάσταση της πίστας.

Στατιστικά στις ιπποδρομίες της Novibet

Ταυτόχρονα, κάνοντας κλικ στο κουμπί “Info” δίπλα από κάθε άλογο, μπορείτε να δείτε χρήσιμα στοιχεία ή αποτελέσματα από προηγούμενες κούρσες. Πέρα από τα βασικά, που φαίνονται σε πρώτη γραμμή, το βάρος και την ηλικία, φυσικά μπορείτε να δείτε και τους αναβάτες.

Επιπλέον, έχετε πρόσβαση σε αναλυτικά στατιστικά σχετικά με τις επιδόσεις του κάθε αλόγου στις προηγούμενες κούρσες. Μπορείτε να δείτε ποιος ήταν ο αναβάτης, ποια η τελική θέση του αλόγου σε κάθε κούρσα, μαζί με αναλυτικά στοιχεία για την εκάστοτε περίσταση. Συγκεκριμένα, η Novibet σας προσφέρει ακόμα και περιγραφή των προηγούμενων αγώνων, ώστε να δείτε αν το άλογο κέρδισε με διαφορά, αν έχει θέμα με τις εκκινήσεις του ή αν κουράζεται στις μεγαλύτερες κούρσες.

Μάλιστα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε και τα “Σχόλια”, πατώντας το σχετικό κουμπί στο πλαίσιο των ιπποδρομιών. Πρόκειται για ένα εργαλείο, που σας παραθέτει τα σημαντικότερα στατιστικά στοιχεία για το κάθε άλογο, τα οποία βλέπετε στην κεντρική οθόνη της κάθε ιπποδρομίας.

Με πιο συγκεντρωτική πρόσβαση σε σημαντικές στατιστικές πληροφορίες, μπορείτε να βρείτε τα σημεία που θα κάνουν τη διαφορά.

Μελετήστε προσεκτικά τα δεδομένα, ώστε να ποντάρετε σε επιλογές που έχουν υψηλές πιθανότητες επιτυχίας, αλλά και αξιόλογη απόδοση.novibet ιπποδρομίες, άλογα, αγώνες, ιπποδρομία

Αγορές στις Novibet ιπποδρομίες

Στις ιπποδρομίες της Novibet συναντάμε μία μεγάλη γκάμα αγορών, που σίγουρα θα ενθουσιάσει τους παλιούς. αλλά και τους νέους φίλους του ιπποδρόμου. Οι επιλογές είναι σαφώς περισσότερες από τα παραδοσιακά δελτία, που μας γυρνούν δεκαετίες πίσω.

Στην περίπτωση της Novibet, η εταιρεία προσπαθεί να αναδείξει την αγαπημένη στοιχηματική επιλογή με γκάμα αγορών για κάθε γούστο. Σε πρώτη γραμμή, όπως είναι λογικό, συναντάμε τον νικητή της κούρσας. Έπειτα, ακολουθούν επιλογές για στοιχήματα κάλυψης σε 2, αλλά και τρεις θέσεις. Ακόμη, μπορείτε φυσικά να ποντάρετε σε φορκάστ, ενώ συναντάμε και επιλογές πονταρίσματος σε πλασέ 2 και πλασέ 2.

Συμβουλές για ποντάρισμα σε Novibet ιπποδρομίες

Οι ιπποδρομίες είναι μια ιδιαίτερη επιλογή στοιχηματισμού, η οποία έχει πολλούς φανατικούς φίλους. Όσο διεξάγονταν στην Ελλάδα, πολλοί φίλοι του σπορ παρακολουθούσαν από κοντά της ιπποδρομίες και πόνταραν. Πλέον, αυτή η δυνατότητα υπάρχει και μέσω διαδικτύου, από όπου έχουμε πρόσβαση σε ιπποδρομίες πολλών χωρών ανά τον πλανήτη.

Έτσι, το σπορ αποκτά νέους φίλους και θαυμαστές. Ωστόσο, πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί όταν ποντάρετε στις ιπποδρομίες, αφού διαφέρουν αρκετά σε σχέση με κλασικά αθλήματα.

Δείτε όλες τις υπηρεσίες της Novibet στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/novibet/.

Προσεκτική έρευνα

Είναι πάρα πολλοί οι παράγοντες, που μπορεί να επηρεάσουν τη δυναμική και την τελική έκβαση μια κούρσας. Όσο περισσότερο ενημερωμένοι είστε για τα στοιχεία σχετικά με κάθε άλογο, τόσο πιο πιθανό είναι να πετύχετε μια στοχευμένη πρόβλεψη. Μην εστιάζετε μόνο σε ένα άλογο.

Ενημερωθείτε και για τους ανταγωνιστές του. Μπορεί ένας ίππος να είναι εξαιρετικός σε βροχερό τερέν, όμως πιθανώς να υπάρχει ένας ανταγωνιστής με ακόμα καλύτερες επιδόσεις. Κάντε συνολική, συγκριτική έρευνα για όλα τα άλογα πριν ποντάρετε.

Διαχείριση κεφαλαίου

Όπως και σε όλα τα τυχερά παιχνίδια, έτσι και στις ιπποδρομίες, είναι σημαντικό να διαχειριζόμαστε προσεκτικά τα χρήματά μας. Δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο, οπότε είναι λάθος να ποντάρουμε όλο το κεφάλαιό μας σε κάποιο σημείο, που θεωρούμε ότι θα κερδίσει 100%. Στόχος είναι να μοιράζουμε το υπόλοιπό μας, ώστε να υπάρχει περιθώριο απωλειών, χωρίς να έχουμε σημαντικό πλήγμα στα χρήματά μας.

Έτσι, μπορούμε να απολαύσουμε το παιχνίδι για περισσότερο, ενώ έχουμε και περισσότερες πιθανότητες να φύγουμε με κέρδος σε βάθος χρόνου.

Προσοχή στις αλλαγές των αποδόσεων

Οι αποδόσεις στα γεγονότα των ιπποδρομιών αλλάζουν αρκετά συχνά. Αυτές οι αλλαγές μπορεί να προκύπτουν λόγω μεγάλου τζίρου σε κάποια αγορά. Ωστόσο, είναι πιθανό να υπάρχει και κάποιο νέο σχετικά με ένα άλογο ή αναβάτη, για το οποίο δεν είστε ενήμεροι.

Σε κάθε απότομη αλλαγή απόδοσης, καλύτερα να είστε πολύ προσεκτικοί. Αναζητήστε νέα και ενημερώσεις σχετικά με την κούρσα ή αποφύγετε τελείως το ποντάρισμα στον αγώνα, αν νιώθετε ότι κάτι σας έχει ξεφύγει.

Συγγραφέας Stelios