Novibet Εγγραφή

Stelios
8 Μαΐου, 2023
524 Προβολές
novibet εγγραφή

Η Novibet εγγραφή είναι μία απαραίτητη διαδικασία για να γίνετε μέλος της στοιχηματικής εταιρίας. Πρέπει να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό, ώστε να μπορείτε να κάνετε συναλλαγές και να τοποθετήσετε στοιχήματα στην πλατφόρμα.

Πρόκειται για μία αρκετά απλή διαδικασία. Ακόμα και αν είστε αρχάριος στο αθλητικό στοίχημα ή το καζίνο, χωρίς εμπειρία από διαδικτυακές στοιχηματικές σελίδες, η Novibet εγγραφή μπορεί να ολοκληρωθεί εντός ολίγων λεπτών. Είναι σημαντικό να είστε πολύ προσεκτικοί με την καταχώρηση των στοιχείων σας κατά τη Novibet εγγραφή.

Τα στοιχεία που συμπληρώνετε θα πρέπει να ταυτοποιηθούν με επίσημα έγγραφα στο μέλλον. Αν δεν είναι έγκυρα, είναι πολύ πιθανό να έχετε προβλήματα με τις συναλλαγές και συνολικά τη λειτουργία του λογαριασμού. Ενημερωθείτε αναλυτικά για το παιχνίδι στη Novibet στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/novibet/.

Προσφορά* χωρίς κατάθεση
Εγγραφή

 

Η διαδικασία για τη Novibet εγγραφή

Τα βήματα που απαιτούνται για τη Novibet εγγραφή είναι τα εξής:

 1. Συνδεθείτε στη Novibet από το πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή ή του κινητού σας. Μπορείτε να κάνετε Novibet εγγραφή και από την εφαρμογή για κινητά και tablet.
 2. Εντοπίστε και πατήστε το κόκκινο κουμπί “Εγγραφή”, που βρίσκεται ψηλά δεξιά στην αρχική σελίδα.
 3. Στην πρώτη φόρμα που θα εμφανιστεί, αρχικά πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική σας διεύθυνση. Έπειτα, πρέπει να ορίσετε ένα μοναδικό όνομα χρήστη με λατινικούς χαρακτήρες, αλλά και έναν ασφαλή κωδικό πρόσβασης. Καλό είναι μόνο εσείς να γνωρίζετε αυτό τον κωδικό.
 4. Η επόμενη φόρμα απαιτεί να συμπληρώσετε μερικά προσωπικά σας στοιχεία. Καταχωρήστε το όνομα και το επώνυμό σας και την ημερομηνία που γεννηθήκατε. Ακόμη, πρέπει να ενημερώσετε τη Novibet για το φύλο σας, το νόμισμα που θέλετε να στοιχηματίζετε και να κάνετε συναλλαγές, αλλά και τη χώρα κατοικίας αας.
 5. Στην τελευταία φόρμα θα χρειαστούν κάποια στοιχεία διεύθυνσης. Καταχωρήστε την οδό που μένετε, την πόλη και τον ταχυδρομικό κώδικα της περιοχής σας. Επίσης, συμπληρώστε τον αριθμό τηλεφώνου σας. Ακόμη, αν έχετε κάποιον κωδικό, μπορείτε να τον καταχωρήσετε στο σχετικό πεδίο κατά τη Novibet εγγραφή.
 6. Πριν ολοκληρώσετε τη διαδικασία, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να λαμβάνετε ενημερώσεις από τη Novibet στις μεθόδους επικοινωνίας που έχετε ορίσει.
 7. Πατώντας το κουμπί “Άνοιγμα λογαριασμού” θα γίνετε και επίσημα μέλος της Novibet. Ωστόσο, έχετε υπόψιν ότι ολοκληρώνοντας τη διαδικασία έχετε αποδεχτεί τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόχου, αλλά και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων. Υπάρχουν σχετικοί σύνδεσμοι στη φόρμα εγγραφής για να διαβάσετε αναλυτικά όλα αυτά τα στοιχεία.

Πώς συνδέομαι στην πλατφόρμα μετά τη Novibet εγγραφή;

Από τη στιγμή που έχετε δημιουργήσει το λογαριασμό σας στη Novibet, η διαδικασία για να γίνει Novibet είσοδος είναι απλή και γρήγορη. Απλά κάθε φορά που συνδέεστε πρέπει να πατάτε το κουμπί “Είσοδος”, που βρίσκεται δίπλα σε αυτό της εγγραφής.

Συμπληρώστε το όνομα χρήστη που έχετε ορίσει κατά την εγγραφή, αλλά και τον κωδικό πρόσβασης. Αν έχετε ξεχάσει τον κωδικό σας, μπορείτε εύκολα να τον ανακτήσετε ή να ορίσετε καινούριο μέσα από το email που έχετε δηλώσει και συνδέσει με το λογαριασμό σας.

Αυτό που επιλέγουν να κάνουν οι περισσότεροι παίκτες είναι να αποθηκεύουν τα στοιχεία τους στον browser που συνδέονται συχνά. Ωστόσο είναι σημαντικό αυτό να γίνει σε κάποιον προσωπικό υπολογιστή, ώστε να μην έχουν τρίτοι πρόσβαση στο Novibet λογαριασμό σας.

novibet εγγραφή

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις για τη Νοβιμπετ εγγραφή;

Μπορεί η διαδικασία της εγγραφής στη Novibet να δείχνει αρκετά απλή, όμως συνοδεύεται από μερικές αρκετά αυστηρές προϋποθέσεις που δεν πρέπει να ψηφίσετε. Σε περίπτωση που παραβιάσετε τους όρους που δέχεστε κατά την εγγραφή σας, η εταιρεία έχει κάθε δικαίωμα να απενεργοποιήσει το λογαριασμό σας.

Μπορείτε να βρείτε αρκετές πληροφορίες στο Novibet blog σχετικά με αυτό το ζήτημα. Μπορεί ακόμα και να κατασχέσει τα χρήματα που έχετε σε αυτόν αν έχετε λειτουργήσει με αθέμιτους τρόπους. Οι βασικοί κανόνες που πρέπει να ακολουθείτε με βάση τους Novibet όρους και προϋποθέσεις είναι οι εξής:

 • Πρέπει να είστε άνω των 21 ετών για να σας επιτρέπεται η συμμετοχή και η δραστηριότητα στη Novibet.
 • Ο λογαριασμός, αλλά και οι μέθοδοι πληρωμής που χρησιμοποιούνται για τις συναλλαγές σας, πρέπει να είναι αυστηρά προσωπικοί. Δεν επιτρέπεται να συνδέονται τρίτοι και να ποντάρουν από το λογαριασμό σας, ούτε να μεταφέρετε χρήματα σε λογαριασμούς με άλλο όνομα και κάτοχο.
 • Τα στοιχεία που συμπληρώνετε κατά την εγγραφή σας πρέπει να είναι αληθή και έγκυρα. Αν διαπιστωθεί ότι έχετε κάποιο πλαστό έγγραφο ταυτοποίησης ή χρησιμοποιείτε δεδομένα που δεν αντιστοιχούν στην πραγματικότητα, ο λογαριασμός σας θα μπλοκαριστεί. Εχετε δικαίωμα για έναν μόνο λογαριασμό στη Novibet.
 • Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε αθέμιτες τακτικές και να συμμετέχετε σε παράνομες δραστηριότητες π.χ. στήσιμο παιχνιδιών, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλπ μέσα από την ιστοσελίδα Novibet.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Συγγραφέας Stelios