Στοιχήματα με δυνατότητα cash out: Οδηγός για αρχάριους

Hary
7 Ιουλίου, 2023
811 Προβολές
cash out

Το cash out, ή αλλιώς εξαργύρωση, είναι ένας ελκυστικός τρόπος που χρησιμοποιούν οι ιστότοποι αθλητικών στοιχημάτων για να κερδίσουν παίκτες. Αυτή είναι η δυνατότητα να ακυρώσετε το στοίχημα σας πριν τελειώσει ένας αγώνας ή μια διοργάνωση και να λάβετε ένα ποσό γι’ αυτό. Πρόκειται για ένα χαρακτηριστικό που προσφέρουν ορισμένα sites και σε συγκεκριμένους αγώνες. Το ποσό που θα λάβετε πίσω εξαρτάται από τις πιθανότητες του στοιχήματος και τη χρονική στιγμή που θα εξαργυρώσετε.

Στην ουσία, το cash out είναι ο τρόπος να εξασφαλίσετε το στοίχημα σας και να μειώσετε τις απώλειες όσο το δυνατόν περισσότερο.

Τα δύο είδη εξαργύρωσης

Υπάρχουν δύο δυνατότητες για εξαργύρωση:

  • Ολικό cash out. Αυτό σημαίνει ότι το στοίχημα σας είναι πλήρως εξασφαλισμένο και αναστέλλεται.
  • Μερικό cash out. Σας δίνει τη δυνατότητα να ανακτήσετε αυτόματα το μερικό ποσό εξαργύρωσης. Εσείς μπορείτε να προσαρμόσετε το ποσό που θέλετε να λάβετε. Το υπόλοιπο ποσό από τα αρχικά χρήματα που έχετε τοποθετήσει στο στοίχημα παραμένει, δίνοντας σας μια ευκαιρία να κερδίσετε το στοίχημα στο τέλος του αγώνα.

cash out

Γιατί είναι δημοφιλές το cash out

Οι περισσότερες εταιρείες στοιχημάτων προσφέρουν τη δυνατότητα cash out, αφού δεν βγαίνουν ζημιωμένες από αυτό. Όταν χρησιμοποιείτε την επιλογή εξαργύρωσης, οι εταιρείες θα επωφεληθούν από αυτό το περιθώριο στοιχήματος δύο φορές. Πρώτα θα το πάρουν στο αρχικό στοίχημα που τοποθετήσατε και μετά ξανά όταν αποφασίσετε να το εξαργυρώσετε. Επιπλέον, η επιλογή εξαργύρωσης είναι ένας τρόπος για προσελκύσουν περισσότερους παίκτες.

Πολλοί παίκτες επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν το cash out, κυρίως όταν φαίνεται ότι μπορεί να χάσουν το στοίχημα σε έναν αγώνα. Από την άλλη μεριά, υπάρχουν και παίκτες που χρησιμοποιούν το cash out ακόμα και όταν φαίνεται ότι η ομάδα τους θα κερδίσει αλλά δεν θέλουν να περιμένουν μέχρι το τέλος του αγώνα. Έτσι, προτιμούν να σιγουρέψουν το στοίχημα τους, αφού έχουμε δει πολλές φορές ανατροπές της τελευταίας στιγμής σε αγώνες. Με αυτόν τον τρόπο έχουν λιγότερες απώλειες σε περίπτωση που το στοίχημα καταλήξει όντως να είναι χαμένο.

Πως λειτουργεί το cash out;

Το cash out είναι μια ασφαλής μέθοδος για να κλειδώσετε τα κέρδη σας ή να μειώσετε τις απώλειες σας. Θεωρείται ως μια απλή διαδικασία που μπορούν να ακολουθήσουν έμπειροι αλλά και αρχάριοι παίκτες. Όταν ένα στοίχημα είναι διαθέσιμο για cash out, κάντε κλικ στο αντίστοιχο κουμπί που εμφανίζεται στην οθόνη σας. Το site θα σας εμφανίσει τα προβλεπόμενα κέρδη για να σας ενημερώσει για το ποσό που μπορείτε να εξαργυρώσετε. Μόλις χρησιμοποιείτε σε ένα site την επιλογή cash out, τότε λαμβάνετε ένα καθορισμένο χρηματικό ποσό και το στοίχημα κλείνει.

Αυτό το ποσό εξαρτάται από τις πιθανότητες που έχετε για να κερδίσετε το στοίχημα. Έτσι αν έχετε μεγάλες πιθανότητες τότε και το πόσο είναι μεγαλύτερο. Αντίστοιχα, στα στοιχήματα με χαμηλές πιθανότητες κέρδους το ποσό για εξαργύρωση θα είναι χαμηλότερο από το αρχικό ποντάρισμα. Τα στοιχηματικά site υπολογίζουν συνεχώς τις πιθανότητες κατά τη διάρκεια των αγώνων χρησιμοποιώντας σύνθετους αλγόριθμους. Με αυτόν τον τρόπο, τα ποσά που προσφέρουν για εξαργύρωση ανανεώνονται συνεχώς ανάλογα με την πορεία των αγώνων.

Μην ξεχνάτε, όμως, ότι αφού το στοίχημα αξιολογείται νωρίς, θα λαμβάνετε πάντα ένα ποσοστό χαμηλότερο από αυτό που τοποθετήσατε αρχικά το στοίχημα. Αυτό είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσετε για την ελαχιστοποίηση του κινδύνου.

Εκτός από τα κέρδη, το cash out κάνει και την εμπειρία του στοιχήματος ακόμα πιο διαδραστική και διασκεδαστική. Η επιλογή εξαργύρωσης ανεβάζει την αδρεναλίνη και τον ενθουσιασμό όταν παρακολουθείτε ζωντανά έναν αγώνα. Αυτός είναι ένας ακόμη λόγος που τόσοι πολλοί λάτρεις του διαδικτυακού live στοιχήματος την προτιμούν.

Η στρατηγική

Υπάρχουν πολλοί τρόποι και στρατηγικές για να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα του cash out. Συνήθως οι περισσότεροι παίκτες χρησιμοποιούν το cash out στα ζωντανά στοιχήματα. Μπορείτε, όμως, να κάνετε cash out και πριν την έναρξη ενός αγώνα με μεγαλύτερα περιθώρια κέρδους.

Κάποιοι πιο έμπειροι παίκτες προτιμούν να εκμεταλλεύονται το cash out στα στοιχήματα συσσωρευτή. Έτσι αν έχουν κερδίσει στις περισσότερες επιλογές τους, κάνουν cash out και σε αυτές των μελλοντικών αγώνων ώστε να εξασφαλίσουν το σύνολο των κερδών τους. Αυτό σημαίνει ότι αποφεύγουν δυσάρεστες εκπλήξεις και απώλειες από αλλαγές και ανατροπές σε αγώνες.

Ένας άλλος τρόπος να χρησιμοποιήσετε προς όφελος σας το cash out είναι τα μακροχρόνια στοιχήματα. Μπορείτε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα που θα διευθετηθεί σε βάθος χρόνου και μετά να παρακολουθείτε τις αλλαγές στο ποσό cash out που θα προσφέρει ο ιστότοπος, ώστε να εξαργυρώσετε την κατάλληλη χρονική στιγμή με τα μεγαλύτερα σίγουρα κέρδη. Αυτή η στρατηγική, όμως, απαιτεί υπομονή και κυρίως να μην έχετε άμεση ανάγκη ρευστότητας.

Έχετε επιλογή για cash out σε στοιχήματα στη Winmasters https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/winmasters/.

Ποιες ιστοσελίδες στοιχημάτων έχουν τη δυνατότητα cash out

Πλέον, οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες παρέχουν τη δυνατότητα cash out στους παίκτες τους. Αν θέλετε, λοιπόν, να έχετε τις καλύτερες πιθανότητες στοιχηματισμού με τη δυνατότητα να εξασφαλίσετε κέρδη και να μειώσετε τις ζημιές, επιλέξτε μια από τις εταιρείες με cash out. Προτιμήστε όσες προσφέρουν ολικό cash out αλλά και μερικό cash out, ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες κέρδους και να έχετε περισσότερες επιλογές.

Στα στοιχηματικά site μπορείτε να βρείτε cash out που προσφέρονται για τα πιο δημοφιλή αθλήματα ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ και άλλα. Στα λιγότερο δημοφιλή αθλήματα είναι συνήθως πιο σπάνιο να υπάρχει η δυνατότητα cash out.

Το cash out δεν βρίσκεται μόνο σε μεμονωμένα στοιχήματα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί με στοιχήματα συνδυασμού και συστήματος. Επιπλέον, μπορείτε να βρείτε την επιλογή της εξαργύρωσης συχνά σε στοιχήματα Over/Under, στοιχήματα ημιχρόνου, στοιχήματα γκολ και πολλούς άλλους τύπους στοιχημάτων. Συνήθως, οι πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν και τις περισσότερες επιλογές cash out.

Συμπέρασμα για τη χρήση cash out

Παρόλο που οι εταιρείες στοιχημάτων προσπαθούν να αποκομίσουν κέρδος από αυτό, υπάρχουν σίγουρα θετικά στη χρήση της δυνατότητας εξαργύρωσης. Θα μπορούσε στην πραγματικότητα να θεωρηθεί ως ένα εντελώς νέο στοίχημα και κάθε στοίχημα είναι μια ευκαιρία να αξιοποιηθούν πιθανά λάθη που κάνουν οι στοιχηματιστές. Ταυτόχρονα, η εξαργύρωση μπορεί να συγκρατήσει τις απώλειες σας από ένα χαμένο στοίχημα.

Επομένως, το cash out είναι μια δυνατότητα που έχει πολλά πλεονεκτήματα, αλλά έχει και μερικά μειονεκτήματα. Σίγουρα η εξαργύρωση μπορεί να προκαλέσει ενθουσιασμό και κέρδη. Προσπαθήστε, όμως, να  χρησιμοποιείτε το cash out χωρίς να παρασύρεστε. Επιλέξτε αυτή τη δυνατότητα με μέτρο και προσοχή, μόνο όταν όταν πραγματικά σας συμφέρει ανάλογα με τις περιστάσεις. Η κριτική σκέψη και η ετοιμότητα, και σε αυτό το σημείο, θα σας κάνουν καλύτερο παίκτη που εκμεταλλεύεται όλες τις δυνατότητες που προσφέρουν οι ιστότοποι προς όφελος του.

Συγγραφέας Hary