Betsson Μακροχρόνια

Stelios
8 Μαρτίου, 2024
76 Προβολές
betsson μακροχρόνια στοιχήματα, ποντάρισμα, μακροχρόνια, ποδόσφαιρο, μπάσκετ

Τα Betsson μακροχρόνια στοιχήματα είναι μία πολύ δημοφιλής κατηγορία στοιχηματισμού τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα.

Οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν σχετικά με την έκβαση διοργανώσεων σε μία ποικιλία από αθλήματα. Μπορούν να προβλέψουν σε μία ευρεία γκάμα αγορών, όχι μόνο σχετικά με τον νικητή, αλλά και επιμέρους αγορές.

Πού είναι τα Betsson μακροχρόνια στοιχήματα;

Για να ποντάρετε στα μακροχρόνια στοιχήματα στη Betsson, αρχικά πρέπει να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Από τη στιγμή που έχετε χρήματα για ποντάρισμα, ανοίξτε το άθλημα που σας ενδιαφέρει από την ενότητα “Στοίχημα”. Στις τρεις στήλες που θα εμφανιστούν, τα “Μακροχρόνια” είναι στην τρίτη, πλάι σε “Live & Επερχομενα” και “Διοργανώσεις & Πρωταθλήματα”.

Έπειτα, θα εμφανιστούν όλες οι σχετικές κατηγορίες και διοργανώσεις. Πατήστε στην απόδοση που σας ενδιαφέρει και θα μεταφερθεί στο δελτίο σας. Οι περισσότερες επιλογές μπορούν να συνδυαστούν μεταξύ τους σε μεγάλα παρολί.

Επιλογές σε μακροχρόνια στοιχήματα στη Betsson

Η Betsson προσφέρει επιλογές σε μακροχρόνια στοιχήματα σε αρκετά από τα αθλήματα. Όπως είναι λογικό, στην πρώτη γραμμή βρίσκεται το ποδόσφαιρο, ενώ πληθώρα αγορών βρίσκουμε και στο μπάσκετ.

Μπορείτε να προβλέψετε τους νικητές των κορυφαίων διοργανώσεων, από το Champions League και την αγγλική Premier League μέχρι την ελληνική Super League και το Euro. Αντίστοιχα και στο μπάσκετ, στο τένις, το βόλεϊ και άλλα αθλήματα.

Επιπλέον, συναντάμε αρκετά ειδικά στοιχήματα. Πρόκειται για επιλογές που συναρπάζουν τους φίλους των fun bets και των εξεζητημένων αγορών. Μεταξύ άλλων, ξεχωρίσαμε στο ποδόσφαιρο αγορές όπως:

  • ομάδες να τερματίσουν στην πρώτη δυάδα
  • αριθμό τροπαίων ομάδας για τη σεζόν
  • σύνολο πόντων ομάδας
  • γύρο αποκλεισμού ομάδων
  • πρώτος σκόρερ
  • πρώτος παίκτες σε ασίστ
  • βραβεία παικτών
  • επόμενος προπονητής

Γενικότερα, η Betsson δείχνει να παρακολουθεί τα αθλητικά γεγονότα. Προσπαθεί να βρει ενδιαφέρουσες αγορές για το κοινό, ώστε να έχει συνεχές ενδιαφέρον για όλη τη διάρκεια μιας αθλητικής διοργάνωσης.

betsson μακροχρόνια στοιχήματα, ποντάρισμα, μακροχρόνια, ποδόσφαιρο, μπάσκετBetsson Μακροχρόνια και Cash Out

Το cash out είναι… καλός φίλος των μακροχρόνιων στοιχημάτων. Πολλά μπορεί να αλλάξουν σε μία διοργάνωση από τη στιγμή που τοποθετήσατε το στοίχημα.

Επίσης, μπορεί να θέλετε να πάρετε πίσω ένα μέρος των χρημάτων ή και όλο το ποσό για προσωπικούς λόγους ή ποντάρισμα σε άλλη αγορά. Η Betsson δίνει αυτή τη δυνατότητα στο κοινό της. Το Betsson cash out για τα μακροχρόνια στοιχήματα δεν είναι διαθέσιμο κατά τη διάρκεια της δράσης, όμως θα ανοίξει αμέσως μετά την ολοκλήρωση των ζωντανών γεγονότων. Έτσι, μπορείτε ανά πάσα στιγμή μέσα στη χρονιά να αποσύρετε τα χρήματά σας.

Χρειάζεται μεγάλη προσοχή κατά το cash out, ώστε να μην το κάνετε τη λάθος στιγμή. Το cash out προτείνεται αν έχετε συνδυάσει αρκετές αγορές. Σε περίπτωση που το ποντάρισμά σας “κρέμεται” από λίγα αποτελέσματα, αν έχετε ήδη μια καλή απόδοση, ίσως αξίζει.

Παράλληλα, αν το δελτίο σας δεν πηγαίνει καλά, καλό είναι να εξετάσετε τις επόμενες αγωνιστικές. Μήπως αλλάξουν τα δεδομένα και κλείσει η ψαλίδα; Αν αλλάξει το μομέντουμ της διοργάνωσης, είναι πολύ πιθανό να επηρεαστεί και το ποσό του cash out σας.

Γενικότερα, το καλό με το cash out στα Betsson μακροχρόνια στοιχήματα είναι ότι έχετε χρόνο. Μπορείτε να σκεφτείτε αναλυτικά πριν πάρετε κάποια απόφαση και να κάνετε στρατηγικές κινήσεις.

Τί να προσέξω όταν παίζω Betsson μακροχρόνια στοιχήματα;

Τα μακροχρόνια στοιχήματα διαφέρουν πολύ από τις κλασικές επιλογές πονταρίσματος. Οι παίκτες έχουν συνηθίσει να ποντάρουν είτε ζωντανά γεγονότα, είτε αγώνες που θα διεξαχθούν εντός ημερών. Τα μακροχρόνια απαιτούν τελείως διαφορετική φιλοσοφία, εστιάζοντας σε διαφορετικά πράγματα. Γενικότερα, δεν χρειάζεται να κοιτάτε τόσο τις αποδόσεις για να ποντάρετε.

Αυτό που απαιτείται είναι γνώση, αφού στα μακροχρόνια πολύ λίγα πράγματα αφήνονται στην τύχη. Εξετάστε προσεκτικά τα ρεπορτάζ, τις αλλαγές των ομάδων, πιθανές μεταγραφές και φήμες, που μπορεί να επηρεάσουν την πορεία της ομάδας στο μέλλον.

Προσπαθήστε να μην κρίνετε μόνο με τα τωρινά δεδομένα, αλλά να ερμηνεύσετε την εξέλιξη των διοργανώσεων στους επόμενους μήνες. Εκεί, θα κρίνετε αν αξίζει να κάνετε cash out ή να συνεχίσετε μέχρι τέλους.

Συγγραφέας Stelios