Betshop Υπεύθυνο Παιχνίδι

Stelios
1 Δεκεμβρίου, 2023
329 Προβολές
Betshop υπεύθυνο παιχνίδι, εθισμός στη betshop, αυτοαξιολόγηση betshop, εθισμός στον τζόγο

Το Betshop υπεύθυνο παιχνίδι είναι ένα ζήτημα, που δεν αφήνει ασυγκίνητη την εταιρεία. Η στοιχηματική της Betshop προσπαθεί να διατηρεί το παιχνίδι των μελών της σε ένα υγιές επίπεδο.

Στόχος είναι τα τυχερά παιχνίδια, είτε το στοίχημα, είτε το καζίνο, να είναι διασκέδαση. Αν προκαλούνται ψυχολογικά, οικονομικά ή διαπροσωπικά προβλήματα για τους παίκτες, είναι σημαντικό να υπάρχουν εργαλεία για τη διαχείριση του ζητήματος.

Έτσι, η πλατφόρμα έχει προβλέψει για το Betshop υπεύθυνο παιχνίδι με αρκετούς τρόπους, ώστε οι παίκτες να έχουν τον απόλυτο έλεγχο. Ο εθισμός είναι ο μεγαλύτερος εχθρός των παικτών, αλλά και των εταιρειών, με την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών της Betshop να είναι στο πλευρό σας για να σας βοηθήσει κάθε στιγμή.

Θέστε όρια στο παιχνίδι σας

Τα όρια είναι ο βασικός τρόπος για να διατηρήσετε τον έλεγχο στο παιχνίδι σας. Πολλές φορές οι παίκτες παρασύρονται από τον ενθουσιασμό και γενικά από τα έντονα συναισθήματα, που προκαλούν τα τυχερά παιχνίδια. Πριν ξεφύγετε, τα όρια μπορούν να σας συγκρατήσουν, ώστε να μην χάσετε περισσότερα χρήματα από αυτά, που αντέχουν τα οικονομικά σας. Παράλληλα, μπορείτε να περιορίσετε και το χρόνο παιχνιδιού σας.

Σε πιο ακραίες περιπτώσεις, όταν νιώθετε, ότι έχετε χάσει τον έλεγχο μία καλή λύση είναι να κάνετε ένα διάλειμμα. Μπορείτε να κλείσετε την πρόσβαση στο λογαριασμό σας για διάστημα της επιθυμίας σας, από μερικές ημέρες, μέχρι μήνες ή και πάνω από ένα χρόνο.

Πιο συγκεκριμένα, οι περιορισμοί, που μπορείτε να θέσετε στο λογαριασμό σας στη Betshop είναι οι εξής:

  • Χρονικά όρια ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα
  • Όρια καταθέσεων ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα
  • Όρια απωλειών ανά ημέρα/εβδομάδα/μήνα
  • Διάλειμμα για ημέρα/μήνα
  • Αυτοαποκλεισμός για μεγαλύτερο διάστημα

Τεστ Αυτοαξιολόγησης

Το τεστ αυτοαξιολόγησης είναι ένα εργαλείο, που συναντάμε στην πλατφόρμα της Betshop και μας βοηθάει να αποκτήσουμε εικόνα για το βαθμό εθισμού μας. Πρόκειται για λίγες, απλές ερωτήσεις, οι οποίες θα μας δώσουν μία απάντηση για τη σχέση μας με τα τυχερά παιχνίδια. Βεβαίως, είναι σημαντικό να τις απαντήσουμε με ειλικρίνεια, δεδομένου ότι είναι ανώνυμο και για… καλό σκοπό.Betshop υπεύθυνο παιχνίδι, εθισμός στη betshop, αυτοαξιολόγηση betshop, εθισμός στον τζόγο

Οι ερωτήσεις αφορούν το πως τα τυχερά παιχνίδια επηρεάζουν τη ζωή σας. Το αντίκτυπο αυτό μπορεί να αφορά τόσο τα οικονομικά σας, όσο και την πνευματική σας υγεία. Ακόμη, ιδιαίτερη έμφαση δίνεται και στη σχέση σας με τους γύρω σας, φίλους και συγγενικά πρόσωπα. Έτσι, το συμπέρασμα θα σας πει αν υπάρχει μικρός, μέτριος ή μεγάλος κίνδυνος εθισμού. Στο χέρι σας είναι να κάνετε το τεστ όσο είναι νωρίς και να διαχειριστείτε προσεκτικά τις παραινέσεις του.

Betshop Υπεύθυνο Παιχνίδι και ΚΕΘΕΑ

Το Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων είναι ο αρμόδιος φορέας στην Ελλάδα για την αντιμετώπιση του εθισμού. Ασχολείται κυρίως με τον εθισμό στα ναρκωτικά και το αλκοόλ. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια τα περιστατικά εθισμού στο διαδίκτυο και τα τυχερά παιχνίδια παίρνουν όλο και μεγαλύτερη έκταση. Έτσι, σε συνεργασία με την Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων, αλλά και τις στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, βοηθάει τους παίκτες να διατηρήσουν ισορροπία στο παιχνίδι τους ή ακόμα και να το διακόψουν, αν αντιμετωπίζουν σοβαρό πρόβλημα εθισμού.

Το ΚΕΘΕΑ αντιμετωπίζει τον εθισμό στα τυχερά παιχνίδια με συμβουλευτική, είτε ατομική, είτε με ψυχοθεραπεία σε ομάδα. Υπάρχουν sessions για θεραπεία με την οικογένεια, ή για ζευγάρια, ώστε το άτομο να νιώθει άνετα και οικεία. Φυσικά, είναι δωρεάν.

Στόχος είναι το άτομο να δει την καθημερινότητα από μία διαφορετική οπτική, αντιλαμβανόμενο, ότι ο τζόγος είναι απλά μια μορφή διασκέδασης και τίποτα περισσότερο. Η αναγωγή του σε τρόπο ζωής ή οικονομικής ανάκαμψης δεν είναι μία υγιής προσέγγιση.

Έτσι, τα άτομα εκπαιδεύονται, ώστε να μπορούν να έχουν αυτοέλεγχο, κατανοώντας τα χαρακτηριστικά των τυχερών παιχνιδιών. Παράλληλα, μαθαίνουν πως να χειρίζονται τις διαπροσωπικές τους σχέσεις ενώ αναπτύσσουν στρατηγικές για να μειώσουν το χρόνο παιχνιδιού τους.

Συγγραφέας Stelios