Betshop Τένις

Stelios
1 Δεκεμβρίου, 2023
348 Προβολές
betshop τένις, στοίχημα τένις, ποντάρισμα τένις, αθλητικό στοίχημα στη betshop

Το Betshop τένις είναι ένα από τα αγαπημένα αθλήματα των Ελλήνων. Η δυνατότητα στοιχηματισμού σας δίνει την ευκαιρία να απολαύσετε τον αγώνα, ποντάροντας και βγάζοντας χρήματα.

Είτε είστε γνώστες του τένις, είτε είστε νέοι στο άθλημα και/ή τον στοιχηματισμό, οι προοπτικές είναι μεγάλες, όμως χρειάζεται προσοχή. Χρειάζεται πλήρης ενημέρωση των δυνατοτήτων και των προοπτικών, πριν ξεκινήσετε να ποντάρετε πραγματικά χρήματα.

Ας δούμε τα χαρακτηριστικά του Betshop τένις στη δημοφιλή πλατφόρμα της εταιρείας.

Διοργανώσεις για ποντάρισμα στο Betshop τένις

Στη Betshop μπορείτε να στοιχηματίσετε στις κορυφαίες διοργανώσεις τένις σε διεθνές και όχι μόνο επίπεδο. Η εταιρεία προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών ακόμα και σε μακροχρόνια στοιχήματα στις διοργανώσεις ATP, αλλά και ITF. Παράλληλα, μπορούμε να ποντάρουμε στα Challenge του τένις, αλλά και στο WTA. Σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, στην ενότητα του Betshop τένις θα βρούμε και φιλικές αναμετρήσεις για να στοιχηματίσουμε.

Μπορείτε να δείτε τις διαθέσιμες διοργανώσεις για ποντάρισμα από την ενότητα “Στοίχημα” της Betshop. Απλά πατήστε στη συγκεκριμένη καρτέλα κι έπειτα στο κουμπί “Τένις”, που βρίσκεται τρίτο σε σειρά, κάτω από το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ. Θα εμφανιστούν όλα τα διαθέσιμα τουρνουά τένις, στα οποία μπορείτε να στοιχηματίσετε.

Αγορές στον στοιχηματισμό του τένις

Οι παίκτες του στοιχήματος τένις αναζητούν όλο και περισσότερες και πιο εξεζητημένες αγορές για να στοιχηματίσουν. Η Betshop τους δίνει αυτή την ευκαιρία, αφού φιλοξενεί στις λίστες της μία μεγάλη γκάμα από στοιχηματικές αγορές τένις.betshop τένις, στοίχημα τένις, ποντάρισμα τένις, αθλητικό στοίχημα στη betshop

Μάλιστα, τόσο πριν το ξεκίνημα μιας διοργάνωσης, αλλά και κατά τη διάρκειά της, μπορείτε να ποντάρετε στον τελικό νικητή. Οι αποδόσεις, αλλάζουν με βάση τα δεδομένα, με πολλούς παίκτες να προτιμούν να στοιχηματίσουν σε αυτά τα μακροχρόνια στοιχήματα αρκετά νωρίς, ώστε να πετύχουν τις καλύτερες επιστροφές.

Live streaming σε διοργανώσεις τένις

Η Betshop προσφέρει τη δυνατότητα live streaming και στο άθλημα του τένις. Συγκεκριμένα, μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά αναμετρήσεις, που βρίσκονται σε εξέλιξη από τις διοργανώσεις ITF. Πρόκειται για τα τουρνουά, που διοργανώνονται υπό την αιγίδα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (International Tennis Federation). Οι εθνικές ενώσεις των χωρών ανήκουν στην ITF, οπότε έχετε πρόσβαση σε αναμετρήσεις από πολλές χώρες του κόσμου.

Το live streaming στο τένις είναι ιδιαίτερα συναρπαστικό, ειδικά από τη στιγμή, που σας δίνεται η ευκαιρία να το συνδυάσετε με τον στοιχηματισμό. Παρακολουθώντας ζωντανά μία αναμέτρηση τένις, μπορείτε να βρείτε την ιδανική στιγμή για να ποντάρετε. Παράλληλα, με το ματς, είναι σημαντικό να παρακολουθείτε και τη διακύμανση των αναμετρήσεων.

Κάποια επιπλέον στοιχεία, όπως μπορεί να είναι ένας τραυματισμός ή μία αλλαγή στο μομέντουμ, μπορούν να αλλάξουν σημαντικά τη ροή του παιχνιδιού. Βλέποντας σε ζωντανή μετάδοση τον αγώνα, θα μπορέσετε να εκμεταλλευτείτε τη γνώση σας και να ποντάρετε στοχευμένα σε αξιόλογες αποδόσεις.

Συμβουλές για στοίχημα στο τένις

Μάθετε τους κανόνες

Μπορεί το τένις να είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αθλήματα, όμως πολλοί το γνωρίζουν μόνο επιφανειακά. Για να ποντάρετε στο τένις, είναι πολύ βασικό να επενδύσετε χρόνο και να έχετε πλήρη εικόνα για τους κανόνες του αθλήματος. Έτσι, δεν θα πέσετε σε παγίδες με λάθος πονταρίσματα, όπου μπορείτε να χάσετε τα χρήματά σας χωρίς λόγο.

Κάθε διοργάνωση είναι διαφορετική

Πολλά είναι τα στοιχεία, που μπορούν να επηρεάσουν το τελικό αποτέλεσμα σε έναν αγώνα τένις στη Betshop. Η ίδια η διοργάνωση παίζει σημαντικό ρόλο. Κάθε παίκτης αποδίδει διαφορετικά σε κάθε επιφάνεια, αφού υπάρχουν μερικοί παίκτες πχ που είναι εντυπωσιακοί στο χωμάτινο τερέν και αρκετά μέτριοι στο γρασίδι. Η φόρμα των παικτών, βεβαίως, παίζει επίσης πολύ σημαντικό ρόλο.

Πρόκειται για στοιχεία, που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Η παγκόσμια κατάταξη είναι ένα σημαντικό στοιχείο για τις ικανότητες των παικτών, όμως δεν αρκεί για να βασιστείτε πάνω της και να ποντάρετε σε μία διοργάνωση.

Σωστή διαχείριση των χρημάτων

Όσοι ασχολούνται με το στοίχημα στο τένις (αλλά και σε όλα τα άλλα αθλήματα) γνωρίζουν ότι “σιγουράκια” δεν υπάρχουν. Όποιες και αν είναι οι συνθήκες ή η απόδοση για μια αγορά, δεν είναι δεδομένο ότι θα κερδίσετε. Αυτό πρέπει να το έχετε στο μυαλό σας, όταν ποντάρετε.

Αποφύγετε το all-in επειδή πιστεύετε υπερβολικά σε ένα σημείο, ειδικά αν πρόκειται για χρηματικό ποσό, που θα “πονέσει” την τσέπη σας. Είναι καλύτερο να μοιράζετε το μπάτζετ σας σε περισσότερα πονταρίσματα, ώστε να το χτίσετε αργά, αλλά με μεγαλύτερη ασφάλεια.

Συγγραφέας Stelios