Πως κάνω Betshop κατάθεση

Stelios
31 Οκτωβρίου, 2023
456 Προβολές
Betshop Κατάθεση

Η Betshop κατάθεση είναι μία αρκετά απλή διαδικασία, η οποία είναι απαραίτητη για να μπορέσετε να παίξετε με πραγματικά χρήματα στην πλατφόρμα.

Βεβαίως, για να μπορέσετε να κάνετε καταθέσεις, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε γίνει μέλος της Betshop. Η δημιουργία του προσωπικού σας λογαριασμού μπορεί να γίνει μέσα σε ελάχιστα λεπτά με τη Betshop εγγραφή. Σημειωτέον, ότι για την πρώτη σας κατάθεση δεν απαιτείται να έχετε κάνει ταυτοποίηση στο λογαριασμό σας. Ωστόσο, η Betshop ταυτοποίηση είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ώστε να προχωρήσετε σε ανάληψη από τη σελίδα.

Προσφορά καλωσορίσματος για νεοεγγεγραμμένους παίκτες
Εγγραφή

Η διαδικασία για τη Betshop κατάθεση

Η ιστοσελίδα της Betshop είναι αρκετά εργονομική, αφού σας προσφέρει τη δυνατότητα να καταθέσετε χρήματα με κουμπιά σε αρκετά σημεία. Σε πρώτη φάση, υπάρχει ένα κουμπί για κατάθεση στην κορυφή της σελίδας, κάτω από το υπόλοιπό σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να ανοίξετε την καρτέλα του λογαριασμού σας και να πατήσετε εκεί το κίτρινο κουμπί για τη Betshop κατάθεση.

Αν προσπαθήσετε να τοποθετήσετε ένα στοίχημα και δεν έχετε αρκετά χρήματα στο λογαριασμό σας, θα εμφανιστεί η επιλογή για να ενισχύσετε το υπόλοιπό σας. Αφού βρεθείτε στην καρτέλα της κατάθεσης, που θα ανοίξει ως pop up αν είστε από υπολογιστή, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο συναλλαγής που προτιμάτε. Κάντε κλικ στο κουμπί “Κατάθεση” στην εκάστοτε μέθοδο κι έπειτα συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτεί.

Μερικές μέθοδοι πληρωμής θα απαιτήσουν επιπλέον ταυτοποίηση μέσα από την εφαρμογή τους. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι διασφάλισης των συναλλαγών, οι οποίοι ποικίλουν ανάλογα και το ύψος της κατάθεσης.

Επιλογές για κατάθεση στη Betshop

Στη Betshop συναντάμε αρκετές επιλογές για κατάθεση, με τις περισσότερες να είναι δημοφιλείς στο ελληνικό κοινό. Ωστόσο, διαπιστώνουμε κάποιες απουσίες, τουλάχιστον με βάση τις απαιτήσεις του κοινού στην Ελλάδα.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Τραπεζικές κάρτες Visa και Mastercard

Betshop Κατάθεση

Καλύπτονται οι κάρτες από τις ελληνικές τράπεζες, αλλά και αρκετές από πλατφόρμες ή τράπεζες του εξωτερικού. Τα όρια κατάθεσης ποικίλουν από 5€ έως 2.500€, ενώ δεν υπάρχει προμήθεια. Πρόκειται για έναν αρκετά αξιόπιστο τρόπο μεταφοράς χρημάτων στο λογαριασμό σας.

Παράλληλα, μπορείτε να αποθηκεύσετε τα στοιχεία της κάρτας (εκτός από το τριψήφιο CVV) για γρήγορες συναλλαγές τις επόμενες φορές, που θα κάνετε Betshop κατάθεση.

Άμεση τραπεζική Betshop κατάθεση

Μπορείτε να κάνετε τραπεζική κατάθεση με άμεση μεταφορά από τέσσερις μεγάλες ελληνικές τράπεζες. Μπορείτε να μεταφέρετε από Alpha Bank, Eurobank, Εθνική Τράπεζα και Τράπεζα Πειραιώς. Έχετε τον δικό σας προσωπικό κωδικό για κάθε συναλλαγή με Direct Banking.

Πατήστε στην τράπεζά σας και θα μεταφερθείτε στο σχετικό περιβάλλον για να κάνετε τη μεταφορά των χρημάτων. Υπάρχει μεγάλη ευελιξία στην τραπεζική μεταφορά, αφού μπορείτε να μεταφέρετε από 1€ έως και 15.000€ στο λογαριασμό σας.

Τραπεζικό έμβασμα

Η Betshop κατάθεση με τραπεζικό έμβασμα καλύπτει τους παίκτες, που δεν έχουν λογαριασμό σε κάποια από τις τέσσερις ελληνικές τράπεζες, που προσφέρει η Betshop.

Έτσι, μπορείτε να πάρετε τα στοιχεία που σας δίνει η Betshop για τον λογαριασμό της στην Τράπεζα Πειραιώς και να μεταφέρετε χρήματα από οποιοδήποτε τραπεζικό ίδρυμα. Βεβαίως, οι χρόνοι για τα τραπεζικά εμβάσματα είναι αρκετά διαφορετικοί και μπορούν να φτάσουν ακόμα και τις 5 εργάσιμες ημέρες. Το ελάχιστο όριο είναι κάπως υψηλό στα 50€, ενώ το μέγιστο όριο κατάθεσης είναι στις 15.000€.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Paysafecard

Η Paysafecard είναι μία πολύ δημοφιλής επιλογή συναλλαγών για τους παίκτες, που θέλουν να μεταφέρουν μετρητά στο λογαριασμό τους στη Betshop. Μπορείτε να αγοράσετε κάρτες Paysafe από πολλά περίπτερα και σημεία λιανικής ανά τη χώρα, ενώ μπορείτε να φορτώσετε το λογαριασμό σας και με άλλους, ψηφιακούς τρόπους.

Σε κάθε περίπτωση, πρόκειται για μία πολύ ασφαλή επιλογή, αφού οι συναλλαγές γίνονται με κάρτες με κωδικούς μίας χρήσης, οπότε και δεν υπάρχει ενδεχόμενο απώλειας περισσότερων χρημάτων σε κάποια αρνητική εξέλιξη. Η ελάχιστη κατάθεση με την Paysafecard είναι στα 5€, ενώ η μέγιστη δυνατή στα 1.000€.

Skrill Betshop κατάθεση

Το ηλεκτρονικό πορτοφόλι του Skrill ήταν από τα πρώτα που έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα. Χαρακτηρίζεται από αξιοπιστία, ενώ μπορείτε εύκολα και γρήγορα να μεταφέρετε τα χρήματά σας συμπληρώνοντας το email του λογαριασμού Skrill στο σχετικό πεδίο στη Betshop.

Η ελάχιστη κατάθεση με Skrill στη Betshop είναι στα 10€, ενώ η μέγιστη στα 15.000€. Το Skrill έχει και τη δική του προπληρωμένη κάρτα, οπότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και αυτή για τις καταθέσεις σας.

Neteller

Το Neteller έχει πολλά κοινά στοιχεία με το Skrill. Συστήνεται ως ένα ηλεκτρονικό πορτοφόλι με γρήγορες και δωρεάν πληρωμές, ενώ μπορείτε να διατηρείτε πολλαπλά νομίσματα στο λογαριασμό σας. Το ελάχιστο ποσό που μπορείτε να καταθέσετε είναι 10€ και το μέγιστο 10.000€. Σε κάποιες εταιρείες το Neteller έχει προμήθεια, όχι όμως στις συναλλαγές του με τη Betshop.

21+ Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ, Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777, Παίξτε Υπεύθυνα

Smartpay Betshop κατάθεση

Η μέθοδος πληρωμών του Smartpay δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στην Ελλάδα, όμως μπορεί να λύσει τα χέρια σε κάποιους παίκτες. Πρόκειται για ένα διεθνές έμβασμα μέσω της πλατφόρμας. Αρκεί να συμπληρώσετε τον κωδικό του εμβάσματος και το ποσό κατάθεσης που θέλετε για να πιστωθούν τα χρήματα στο λογαριασμό σας.

Ωστόσο, η κατάθεση δεν γίνεται άμεσα και ενδεχομένως να χρειαστούν έως και 3 ώρες για να ολοκληρωθεί. Επίσης, υπάρχει χρέωση 1.7€ για ποσά κατάθεσης χαμηλότερα των 20€. Το ελάχιστο ποσό, που επιτρέπεται για Betshop κατάθεση είναι τα 10€ και το μέγιστο οι 3.000€

Συγγραφέας Stelios