ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Novibet

Stelios
20 Οκτωβρίου, 2024
27 Προβολές
ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στοίχημα, σουπερ λιγκ, προβλέψεις, προγνωστικά

ΑΕΚ-ΠΑΟΚ: Ντέρμπι Δικεφάλων το βράδυ της Κυριακής στην OPAP Arena, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην Αθήνα. Πρόκειται για κρίσιμο ντέρμπι, που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια. Άλλωστε, και τα περσινά ματς των δύο ομάδων έκριναν εν τέλη και τον κατακτητή του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ θέλει εκδίκηση για το περσινό “κάζο” από τον ΠΑΟΚ, που με δύο γκολ στο τέλος του ματς πήρε ισοπαλία στην Αθήνα και νίκη στη Θεσσαλονίκη στα ντέρμπι των playoffs.

Πλήρης μετά από καιρό η ΑΕΚ

Πρόκειται για μία… σπάνια μέρα για την ΑΕΚ, αφού ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει όλους τους παίκτες του ρόστερ διαθέσιμους. Όλη τη σεζόν, αλλά και στα περισσότερα περσινά ματς, η ομάδα καλούνταν να προσαρμοστεί με βάση της απουσίες, όμως απέναντι στον ΠΑΟΚ ο προπονητής της Ένωσης θα προβληματιστεί περισσότερο για τη στελέχωση της ενδεκάδας. Πιθανότατα ο Γκαρσία θα ξεκινήσει ως επιθετικός, αφού θεωρείται ο βασικός του ρόστερ. Αν και έχει ταλαιπωρηθεί και φέτος από τραυματισμούς, δύσκολα θα μείνει εκτός.

Η ΑΕΚ βασίζεται φέτος στην άμυνά της. Ακόμα κι αν την έχει απογοητεύσει σε κάποια ματς, παραμένει η καλύτερη στο ελληνικό πρωτάθλημα. Η μεσοεπιθετική γραμμή έχει εντυπωσιακά ονόματα, που ακόμα όμως δεν έχουν δέσει.

Η συνταγή του Αλμέιδα για τη νίκη είναι γνωστή, με πίεση στο επίμονο build up του ΠΑΟΚ. Στόχος τα κλεψίματα στο μεσοδιάστημα, αλλά και να πάρει δεύτερες μπάλες.

Οι γηπεδούχοι αναμένεται να έχουν τον πρώτο λόγο στο ματς. Ελάχιστα εισιτήρια να παραμένουν διαθέσιμα για τον αγώνα. Ο κόσμος της Ένωσης θα στηρίξει την ομάδα και θα δημιουργήσει τη γνώριμη ατμόσφαιρα ντέρμπι στην Αγιά Σοφιά.

Μία νίκη θα φέρει ξανά την ηρεμία στις τάξεις της ομάδας, που γκρέμισε ότι έχτισε νικώντας το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού έχασε στο Αγρίνιο από τον Παναιτωλικό.

Να δείξει μέταλλο πρωταθλητή ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος, όπου και θα παραμείνει ακόμα και με ισοπαλία στην OPAP Arena. Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είναι ένας κυνικός προπονητής, που γνωρίζει πως ακόμα και η ισοπαλία θα ωφελήσει σημαντικά τους Θεσσαλονικείς. Η φθορά στο στρατόπεδο της ΑΕΚ θα είναι σημαντική και θα χαθεί ακόμα περισσότερη εμπιστοσύνη προς τον Αλμέιδα. Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θα δείξει διάθεση για το repeat, αντέχοντας στην πιο δύσκολη έδρα του πρωταθλήματος.

Το ζήτημα για τον ΠΑΟΚ παραμένει η αποτελεσματικότητα των επιθετικών του. Θα απουσιάσει ο Τισουντάλι, με τους Μπράντον Τόμας και Τσαλόφ να παίζουν εναλλάξ στην επίθεση. Τραυματισμοί δεν υπάρχουν ούτε για τον Δικέφαλο του Βορρά, που έρχεται από μια αγχωτική νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό.

Αν και η ομάδα είναι πρώτη, το κλίμα δεν είναι ιδιαίτερα θετικό, αφού προηγήθηκαν τρεις ήττες απέναντι σε Γαλατασαράι, Άρη και Στεάουα Βουκουρεστίου. Οι δύο τελευταίες μάλιστα ήταν μέσα στην Τούμπα. Ένα καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα θα ενισχύσει σημαντικά την εμπιστοσύνη του Σαββίδη και των φιλάθλων στην ομάδα, που δεν αποδίδει το περσινό ποδόσφαιρο.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ στη Novibet

Τα ματς της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ στην Αγία Σοφιά έχουν ένα πολύ κοινό μοτίβο. Τα στατιστικά μιλάνε από μόνα τους, όχι απαραίτητα για το αποτέλεσμα, αλλά για την προσέγγιση των δύο προπονητών. Η Ένωση μετράει τρεις νίκες σε τέσσερα ματς στη νέα της έδρα, που χαρακτηρίστηκαν από ένταση εντός κι εκτός γηπέδου.

Περιμένουμε πάθος και ένταση από την πρώτη στιγμή στο ματς, με τις δύο ομάδες να είναι φρέσκες και να έχουν προετοιμαστεί αρκετά για τον αγώνα. Αν και γενικά αποφεύγουμε τα πονταρίσματα σε 10λεπτα, αξίζει η απόδοση του 1.7 για over 2.5 φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο του αγώνα στη Novibet. Απλά ελπίζουμε να μην μπει κάποιο γκολ ή να προκύψει κάποιος τραυματισμός ή VAR, που θα “φάνε” ώρα από το καθαρό παιχνίδι. Οτι η ΑΕΚ θα πιέσει πολύ υπό τη στήριξη του κοινού της για ένα γρήγορο γκολ είναι δεδομένο. Άλλωστε, αυτό είδαμε και στο ματς με τον Παναθηναϊκό πριν λίγες εβδομάδες με εξαιρετικό αποτέλεσμα. ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στοίχημα, σουπερ λιγκ, προβλέψεις, προγνωστικά

Ως fun bet θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ειδικό ποντάρισμα για γενικό over στις κάρτες λόγω του χαρακτήρα του ματς. Ωστόσο, ο Σλοβένος Ράντε Ομπρένοβιτς δεν είναι διαιτητής που βγάζει εύκολα την κάρτα από το τσεπάκι του. Έτσι, μπορούμε για αρχή να εξετάσουμε το under 2.5 κάρτες στο ημίχρονο, με το 1.50 να είναι αρκετά καλή απόδοση στη Novibet.

Μπορούμε να το συνδυάσουμε με μία προσπάθεια για γκολ από τον Λάζαρο Ρότα. Ο Έλληνας αμυντικός ήταν εντυπωσιακός στα ματς της Εθνικής και θέλει να κεφαλαιοποιήσει τη φόρμα του και σε αυτό το ματς. Τα εξτρέμ του ΠΑΟΚ δεν μαρκάρουν ιδιαίτερα (ένα από τα παράπονα του Λουτσέσκου), οπότε είναι πολύ πιθανό να βρει την ευκαιρία για ένα σουτ. Το βρίσκουμε σε απόδοση 1.91 στη Novibet, που δίνει 2.87 στο bet builder μας.ΑΕΚ-ΠΑΟΚ, στοίχημα, σουπερ λιγκ, προβλέψεις, προγνωστικά

Προβλέψεις Novibet για το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ

Over 2.5 φάουλ στα πρώτα 10′ | 1.7

Under 2.5 κάρτες στο πρώτο ημίχρονο & 1+ προσπάθεια για γκολ Λάζαρος Ρότα | 2.87

Συγγραφέας Stelios