PameStoixima Ιπποδρομίες

Stelios
19 Σεπτεμβρίου, 2024
6 Προβολές
pamestoixima Ιπποδρομίες, άλογα, κυνοδρομίες, ιπποδρομία

Ο ΟΠΑΠ και το Πάμε Στοίχημα ασχολούνται ενεργά πολλά χρόνια τώρα με το στοιχηματισμό στις PameStoixima Ιπποδρομίες. Μάλιστα, έχει δημιουργηθεί πια ξεχωριστή ιντερνετική πλατφόρμα για το λόγο αυτό. Το όνομά της είναι Pame Stoixima Ippodromies. Εκεί μπορείτε να βρείτε τα πάντα, που αφορούν στις δημοφιλείς ιπποδρομίες. Ακόμα θα βρείτε όσα μπορούν να σας βοηθήσουν στα πονταρίσματά σας σε PameStoixima ιπποδρομίες.

Το PameStoixima Ippodromies προσφέρει τις πιο ανταγωνιστικές αποδόσεις. Έχει πολλές διαφορετικές κούρσες και αγορές, καθώς και ζωντανή μετάδοση των αγώνων και συνεχείς προσφορές.

PameStoixima venues και αγωνίσματα σε ιπποδρομίες

Στην ειδικά διαμορφωμένη σελίδα για τις ιπποδρομίες, συναντάμε αγορές από τις σημαντικότερες στον κόσμο. Βρίσκουμε τα Hellas Horse Races, που λαμβάνουν χώρα στην Ελλάδα, τους αγώνες PMU της Γαλλίας, τα Racing UK & At the Races του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ιρλανδίας,. Ακόμα, συναντάμε το PHUMELELA της Νότιας Αφρικής, καθώς και τους κυπριακούς αγώνες ιπποδρομίας NRC.

Όταν αναφερόμαστε σε ιπποδρομίες δεν εννοούμε μόνο το κλασικό αγώνισμα, όπου άλογο και αναβάτης κάνουν γύρους στην πίστα και όποιος τερματίσει πρώτος κερδίζει. Αυτός είναι ο κλασικός τύπος ιπποδρομίας, και ο μόνος που έχουμε στη χώρα μας. Ονομάζεται επίπεδη ιπποδρομία. Οι ιπποδρομίες εμποδίων από την άλλη, οι οποίες είναι εξίσου δημοφιλείς ανά τον κόσμο, έχουν μια σειρά από εμπόδια τα οποία πρέπει να ξεπεράσουν άλογα και αναβάτες. Χωρίζονται σε τρεις υποκατηγορίες: hurdles, bumpers και chase. Υπάρχει, τέλος, και ο πολύ δημοφιλής σε Γαλλία και Σκανδιναβικές χώρες αγώνας επίδειξης με καλπασμό. Αυτό ονομάζεται τροτ ιπποδρομία.

PameStoixima ιπποδρομίες, αγορές

Οι ιπποδρομίες αποτελούν ένα από τα πιο ιστορικά σπορ, στα οποία μπορεί κανείς να στοιχηματίσει. Είναι συγκεκριμένοι οι τρόποι πονταρίσματος. Αρχικά, το πιο κλασικό ποντάρισμα είναι προφανώς αυτό του νικητή της κούρσας ή του αγώνα επίδειξης. Είναι κάτι, που ακόμα και ο πιο άπειρος παίκτης μπορεί να καταλάβει πώς λειτουργεί.

Τα υπόλοιπα πονταρίσματα έχουν να κάνουν με τη σειρά των δύο ή των τριών πρώτων μιας κούρσας. Όταν θέλετε να προβλέψετε τον πρώτο και τον δεύτερο με ακριβή σειρά, τότε το ποντάρισμά σας είναι ποντάρισμα φορκάστ, ενώ αν κάνετε την ίδια πρόβλεψη για τους τρεις πρώτους με ακριβή σειρά, τότε αυτό ονομάζεται τρικάστ. Υπάρχει, επίσης, και το ποντάρισμα Each Way (E/W). Σε αυτό ποντάρετε αν ένας ίππος θα τερματίσει πρώτος ή δεύτερος με δύο μονά στοιχήματα.

PameStoixima ιπποδρομίες και αποδόσεις

pamestoixima Ιπποδρομίες, άλογα, κυνοδρομίες, ιπποδρομίαΣε αντίθεση με τα υπόλοιπα δημοφιλή αθλήματα, στο PameStoixima Ippodromies είναι, όπως αναφέραμε, πολύ συγκεκριμένα τα πονταρίσματα, που μπορεί να κάνει κανείς. Αυτά αφορούν το νικητή της κάθε κούρσας ή αγώνα ή έστω την πρόβλεψη για τους δύο ή τρεις πρώτους. Το ελάχιστο ποντάρισμα είναι 0.50€ και οι αποδόσεις αλλάζουν συνεχώς κάθε μέρα, αλλά και μέσα στην ίδια τη μέρα, μέχρι να αρχίσει ο αγώνας. Στην αρχική σελίδα του horseraces.pamestoixima.gr βλέπουμε την επόμενη χρονικά ιπποδρομία με αναλυτικές αποδόσεις, καθώς και την ώρα έναρξης κάθε επόμενου αγώνα και το χρηματικό έπαθλο αυτού.

PameStoixima Ιπποδρομίες και live streaming

Ένα πολύ σημαντικό προνόμιο της πλατφόρμας, είναι η ζωντανή μετάδοση των ιπποδρομιών. Σε αντίθεση με άλλα αθλήματα, ο στοιχηματισμός κλειδώνει αμέσως πριν την έναρξη των αγώνων και δεν μπορείτε να ποντάρετε ζωντανά, σας δίνεται όμως η δυνατότητα να ζήσετε την αδρεναλίνη του αγώνα και να μάθετε από πρώτο χέρι την εξέλιξη του πονταρίσματός σας. Να σημειωθεί ότι το live streaming είναι διαθέσιμο τόσο στην ιστοσελίδα, όσο και στην εφαρμογή του κινητού.

Συγγραφέας Stelios