Γιουβέντους-Λάτσιο: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Stoiximan

Stelios
19 Οκτωβρίου, 2024
29 Προβολές
γιουβέντους-λάτσιο, ποδόσφαιρο, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Γιουβέντους-Λάτσιο: Ένα πολύ ενδιαφέρον ματς έχουμε το βράδυ του Σαββάτου στην Ιταλία, αφού η Γιουβέντους υποδέχεται τη Λάτσιο για την 8η αγωνιστική της Serie A. Οι δύο ομάδες βρίσκονται ισόβαθμες στην τρίτη θέση με 13 πόντους η κάθε μία, τρεις πόντους πίσω από την πρωτοπόρο Νάπολι και έναν πίσω από την Ίντερ.

Πάντως, δεν περιμένουμε να δούμε ένα πολύ συναρπαστικό ματς στο Allianz του Τορίνο. Η Γιουβέντους έχει σαφώς αμυντικούς προσανατολισμούς ως ομάδα. Η Λάτσιο πιθανότατα θα παίξει για την ισοπαλία και για να κλέψει τη νίκη σε κάποια ευκαιρία.

Με όπλο την άμυνα η Γιουβέντους

Η Γιουβέντους έχει εντυπωσιάσει φέτος με τις αμυντικές της επιδόσεις. Έχει καταφέρει να δεχτεί μόλις ένα γκολ στα πρώτα 7 ματς του πρωταθλήματος. Έτσι, διατηρεί ένα από τα καλύτερα αμυντικά ρεκόρ μέχρι τώρα στην Ευρώπη. Ωστόσο, η ομάδα του Μότα πολλές φορές τα βρίσκει “σκούρα” επιθετικά, με αποτέλεσμα να έχει μείνει τρεις φορές στο 0-0.

Με το βλέμμα σήμερα στο ματς με την αρκετά ανταγωνιστική Λάτσιο, η προσέγγιση αναμένεται να είναι ξανά σφιχτή. Χαρακτηριστικό είναι πως και οι αναμετρήσεις με τη Νάπολι και τη Ρόμα έμειναν στη λευκή ισοπαλία.

Η λίστα των απόντων για τους γηπεδούχους είναι αρκετά μεγάλη. Δεν θα δώσουν το “παρών” οι Κονσεϊσάο, Κοπμάινερς, Γκονζάλες, Μακένι και Φαγκιόλι, μεταξύ άλλων. Αναμένουμε ο Μότα να προσπαθήσει να καλύψει τα κενά στο κέντρο και να στηριχτεί στο ταλέντο των Βλάχοβιτς, Γιλντίζ και Ντάγκλας Λουίζ για κάποιες τελικές προσπάθειες.

Για την έκπληξη η Λάτσιο

Η Λάτσιο βλέπει με αρκετή αισιοδοξία τη φετινή χρονιά. Η ομάδα δείχνει σταθερότητα τόσο στο ιταλικό πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρώπη, έχοντας 2/2 στο Europa League.

Οι Ρωμαίοι δεν δυσκολεύονται να καθαρίσουν τα ματς απέναντι στους θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους, όμως τα βρίσκουν πιο δύσκολα απέναντι στους ισχυρούς. Αμυντικά δεν είναι ιδιαίτερα αξιόπιστοι. Αυτό θα προσπαθήσει να διορθώσει στο ματς του Σαββάτου ο Μπαρόνι, γνωρίζοντας πως αν η Γιουβέντους προηγηθεί στο σκορ, πολύ δύσκολα θα καταφέρει να διασπάσει την άμυνά της.

Δεν περιμένουμε η Λάτσιο να πάρει μεγάλα ρίσκα. Θα στηριχτεί στην φορμαρισμένη επιθετική τριπλέτα των Καστεγιάνος, Ντία και Ζακάνι για να απειλήσει επιθετικά.

Ο Γεντουζί είναι αμφίβολος για το ματς, ενώ θα απουσιάζει σίγουρα ο Λαζάρι λόγω τραυματισμού.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Γιουβέντους-Λάτσιο στη Stoiximan

Κοιτώντας την παράδοση στα ματς μεταξύ των δύο ομάδων, συμπεραίνουμε ότι… δεν μπορούμε να βασιστούμε καθόλου σε αυτήν. Υπάρχουν πρόσφατα εντυπωσιακά ματς σε over 3.5, αλλά και ματς “σούπα” στο 1-0. Έτσι, θα εστιάσουμε στη φετινή εικόνα των δύο αντιπάλων.

Σε κάθε περίπτωση, η Γιουβέντους θεωρείται δικαίως το φαβορί για το ματς, αφού έχει ισχυρότερες προσωπικότητες στο γήπεδο, ενώ η Λάτσιο εκτός έδρας δεν έχει δείξει ακόμα καλό πρόσωπο. Έχει δύο ήττες σε τρία ματς, χάνοντας με 2-1 από Ουντινέζε και Φιορεντίνα.

Περιμένοντας ένα “σβηστό” ματς, προβλέπουμε χαμηλό αριθμό φάσεων, ακόμα και αν προκύψουν γκολ. Από τη στιγμή που σε ένα μόλις ματς της Γιουβέντους φέτος στη Serie A υπήρξαν πάνω από 23 συνολικές προσπάθειες για γκολ, δείχνει καλή η απόδοση στο under 24.5 τελικών προσπαθειών στο 1.82 στη Stoiximan.γιουβέντους-λάτσιο, ποδόσφαιρο, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Από τη στιγμή που αναμένουμε ένα ματς χωρίς πολλές φάσεις, δεν αξίζει να ποντάρουμε σε ειδικά στοιχήματα παικτών για το fun bet μας. Αντιθέτως, μπορούμε να κινηθούμε στις κάρτες, βγάζοντας μια αξιόλογη απόδοση σε bet builder από τα φετινά στατιστικά των ομάδων. Ο Ροβέλα δίνει ένταση στο κέντρο σε σχέση με τον πιο soft Γεντουζί (που πιθανότατα θα παίξει αν και όχι 100% έτοιμος). Έχει ήδη 3 κίτρινες στα πρώτα 6 ματς του πρωταθλήματος και η απόδοση στο 3.25 για σήμερα δεν είναι κακή.

Μπορούμε να το συνδυάσουμε με το under 0.5 των καρτών της Γιουβέντους για το πρώτο ημίχρονο. Οι γηπεδούχοι έχουν μόλις 1.7 κάρτες ανά ματς στα παιχνίδια της Serie A, ακόμα και αν δύο από αυτά ήταν απέναντι σε ανταγωνιστικές ομάδες. Η απόδοση του 2.05 είναι αρκετά καλή για ένα συνολικό 7.1 στο bet builder της Stoiximan.γιουβέντους-λάτσιο, ποδόσφαιρο, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Προβλέψεις Stoiximan για το Γιουβέντους-Λάτσιο

Under 24.5 προσπάθειες για γκολ | 1.82

Fun Bet Builder: Κίτρινη Κάρτα Ροβέλα & Under 0.5 κάρτες Γιουβέντους στο α’ ημίχρονο | 7.1

Συγγραφέας Stelios