Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανάλυση και Πρόβλεψη στο PameStoixima

Stelios
18 Οκτωβρίου, 2024
41 Προβολές
Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Η Λεβερκούζεν υποδέχεται την Άιντραχτ Φρανκφούρτης για την 7η αγωνιστική της Bundesliga.

Οι δύο ομάδες δείχνουν αρκετά διαφορετική εικόνα σε σχέση με την περσινή σεζόν, με τους φιλοξενούμενους να είναι δύο βαθμούς πάνω από τους πρωταθλητές, που βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας.

Για το reset η Λεβερκούζεν

Θα ήταν σχεδόν… ουτοπικό να συνεχίσει η Λεβερκούζεν στον ίδιο ρυθμό με την εντυπωσιακή χρονιά πέρσι. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος έστειλε το Λεβερκούζεν στα ουράνια, όμως η σκληρή πραγματικότητα έρχεται όταν καταλαγιάσουν οι πανηγυρισμοί. Η ομάδα του Αλόνσο καλείται να αποδείξει ότι δεν ήταν “πυροτέχνημα” και να είναι ανταγωνιστική και για τον φετινό τίτλο. Μετά τη γκέλα στην έδρα της απέναντι στο Κίελο, η Λεβερκούζεν ψάχνει ευκαιρία για ένα reset, αυτή τη φορά κόντρα σε μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα με επιθετικές αρετές.

Οι γηπεδούχοι δεν έχουν πρόβλημα στο γκολ, αφού έχουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος μετά τη Μπάγερν. Ωστόσο, έχει προκύψει σημαντική ανασφάλεια στην άμυνα με 12 γκολ παθητικό σε 6 ματς. Αναμένουμε τριάδα στην άμυνα για ακόμη μία φορά, με τον παίκτη-κλειδί Βιρτς να είναι ο μόνος αμφίβολος για το σημαντικό ματς.

Να συνεχίσει με σοβαρότητα η Άιντραχτ

Ο σύλλογος της Φρανκφούρτης έχει δείξει να είναι αρκετά σοβαρός κατά τις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, φιλοδοξώντας να πάρει μία από τις θέσεις που οδηγούν στο επόμενο Champions League. Μάλιστα, βρίσκεται στη δεύτερη θέση ακόμα και μετά τον ένα βαθμό στα δύσκολα ματς με Ντόρτμουντ και Μπάγερν, καταφέρνοντας να “καθαρίσει” όλα τα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικότητας.

Η εικόνα της Άιντραχτ στα ντέρμπι, ωστόσο, δεν είναι πολύ θετική, δείχνοντας μια δυσκολία στην άμυνα, αφού δέχθηκε συνολικά πέντε τέρματα στις αναμετρήσεις με Μπάγερν και Ντόρτμουντ.

Απών από την αναμέτρηση του Σαββάτου θα είναι ο Χόιλουντ, ενώ αμφίβολος είναι και ο Μαχμούντ Νταχούντ. Η λειτουργία της ομάδα βασίζεται στην δημιουργία του επιθετικού διδύμου, με τον Εκιτικέ, που ήρθε από την Παρί Σεν Ζερμέν, να έχει δέσει ιδανικά με τον Μαρμούς. Ειδικά ο Αιγύπτιος δείχνει σε εξαιρετική φόρμα, έχοντας δύο γκολ και μια ασίστ στην ισοπαλία με τη Μπάγερν.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης στο PameStoixima

Περιμένουμε μια συναρπαστική αναμέτρηση, αφού θα δούμε δύο ομάδες με εντυπωσιακές επιθετικές αρετές. Η δημιουργία είναι το δυνατό τους σημείο, ενώ καμία από τις δύο άμυνες δεν μπορεί να θεωρηθεί αξιόπιστη. Το goal/goal είναι το πιο προφανές σημείο, με την απόδοση του 1.47 στο PameStoixima να είναι, ωστόσο, αρκετά χαμηλή. Μπορούμε να συνδυάσουμε την επιλογή σε ένα Bet Builder με το over 26.5 στα συνολικά σουτ και για τις δύο ομάδες. Η απόδοση φτάνει το 2.2 στο PameStoixima.Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Γενικότερα, αναμένουμε τη Λεβερκούζεν να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς. Έτσι, αν θέλετε μπορείτε να δοκιμάσετε να ποντάρετε και σε χάντικαπ υπέρ των γηπεδούχων σε τελικές φάσεις στον στόχο ή συνολικά.

Αναζητώντας κάποια υψηλότερη απόδοση σε fun bet, μπορούμε να κινηθούμε στο μοτίβο των περισσότερων ντέρμπι, στα οποία έχουμε δει τις δύο ομάδες. Παίζοντας με ένταση από νωρίς, Λεβερκούζεν και Άιντραχτ μπορούν να μας δώσουν 3 γκολ πριν τη λήξη του ημιχρόνου. Το over 2.5 στο ημίχρονο δίνει απόδοση 4 στη στοιχηματική εταιρεία του PameStoixima.Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Προβλέψεις PameStoixima για το Λεβερκούζεν-Άιντραχτ Φρανκφούρτης

Bet Builder: Goal/goal & over 26.5 τελικές για τις δύο ομάδες | 2.2

Fun Bet: Over 2.5 ημίχρονο | 4

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά της στοιχηματικής εταιρείας του PameStoixima στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/pamestoixima/.

Συγγραφέας Stelios