PameStoixima Ανάληψη

Stelios
6 Σεπτεμβρίου, 2024
33 Προβολές
pamestoixima ανάληψη, συναλλαγές, απόσυρση, κατάθεση

Κάποια στιγμή έρχεται η πολυπόθητη ώρα για τη PameStoixima ανάληψη, τη διαδικασία πίστωσης χρημάτων στον λογαριασμό σας. Πρόκειται για μία εύκολη ενέργεια, η οποία όμως πρέπει να συνοδεύεται και από προσοχή, σχετικά με την τήρηση κάποιων διαδικασιών της στοιχηματικής εταιρείας.

Για προσφέρονται οι περισσότερες μέθοδοι πληρωμής στη PameStoixima. Συγκεκριμένα, μπορείτε να κάνετε απόσυρση χρημάτων με:

  • Τραπεζικό Έμβασμα
  • Χρεωστική Κάρτα
  • Skrill
  • PayPal
  • Paysafecard

Βεβαίως, η PameStoixima ανάληψη είναι δωρεάν, οποιονδήποτε τρόπο κι αν επιλέξετε. Δεν υπάρχουν κρυφές χρεώσειw ή προμήθειες. Παράλληλα, η εταιρεία αναφέρει πως δεν υπάρχουν μέγιστα όρια για τις αναλήψεις, ωστόσο αν δοκιμάσετε να κάνετε απόσυρση σε κάποιο πολύ μεγάλο ποσό, ίσως να υπάρχει επιπλέον καθυστέρηση. Αυτό αφορά τις μεθόδους εκτός από PayPal και Paysafecard, που τα μέγιστα όρια είναι 15.000€ και 5.000€ αντίστοιχα.

Χρόνοι ανάληψης από το PameStoixima

Κάθε μέθοδος ανάληψης έχει και το δικό της χρονικό διάστημα για πίστωση των χρημάτων στους λογαριασμούς των παικτών. Πάντως, οι συναλλαγές με το PameStoixima δείχνουν να κινούνται αρκετά γρήγορα. Θα χρειαστούν από 1 έως και 3 ημέρες για να εμφανιστούν τα χρήματα σε κάθε μία από τις μεθόδους πληρωμής.

Διαδικασία για PameStoixima ανάληψη

pamestoixima ανάληψη, συναλλαγές, απόσυρση, κατάθεσηΑφού έχετε αναλήψιμα χρήματα στον λογαριασμό σας, μπορείτε με μια εύκολη διαδικασία να τα αποσύρετε. Προχωρήστε στην παρακάτω διαδικασία:

  1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και πατήστε στο κουμπί του προφίλ σας.
  2. Πατήστε στο κουμπί “Λογαριασμός”.
  3. Επιλέξτε “Ανάληψη”.
  4. Διαλέξτε έναν από τους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγής.
  5. Συμπληρώστε το ποσό ανάληψης και επιβεβαιώστε τη συναλλαγή, συμπληρώνοντας τις σχετικές πληροφορίες ανάλογα με τον τρόπο πληρωμής.

Προϋποθέσεις πριν από τη PameStoixima ανάληψη

Πριν προχωρήσετε σε μία ανάληψη από τον λογαριασμό σας στο PameStoixima, πρέπει να είστε σίγουροι, ότι τα χρήματά σας είναι αναλήψιμα. Η ιστοσελίδα έχει προωθήσεις, που μπορεί να σας δώσουν επιπλέον χρήματα. Ωστόσο, αν υπάρχουν απαιτήσεις τζίρου στα λεφτά αυτά, δεν θα μπορέσετε να κάνετε ανάληψη. Αντιθέτως, θα πρέπει να καλύψετε τον σχετικό τζίρο, ώστε τα χρήματα να απελευθερωθούν και να είναι αναλήψιμα. Δοκιμάζοντας να κάνετε ανάληψη αυτών των ποσών, θα χαθούν τα χρήματα, αλλά και το δικαίωμα στην προώθηση. Βεβαίως, η ανάληψη δεν θα προχωρήσει.

Μπορείτε να δείτε αν και πόσα από τα χρήματα του λογαριασμού σας είναι αναλήψιμα από το προφίλ σας. Παράλληλα, μπορείτε να δείτε και πόσος τζίρος απαιτείται, ώστε να μπορέσετε να προχωρήσετε σε ανάληψη.

Πέρα από το τζιράρισμα, βασικό στοιχείο για να κάνετε ανάληψη είναι και η ταυτοποίηση του λογαριασμού σας, όπως θα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω.

Μπορείτε να βρείτε ότι θέλετε να μάθετε για το PameStoixima στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/pamestoixima/.

Ταυτοποίηση πριν τη PameStoixima ανάληψη

Πρέπει να είστε ενήμεροι για τις βασικές προϋποθέσεις των στοιχηματικών εταιρειών. Μία από τις πιο βασικές, που αφορά φυσικά και το PameStoixima, είναι η ταυτοποίηση. Η ταυτοποίηση των στοιχείων σας είναι απαραίτητη, προκειμένου να σας επιτραπεί ανάληψη από τον λογαριασμό σας. Με το που επιβεβαιώσετε τα στοιχεία σας, θα μπορέσετε να έχετε πρόσβαση στα χρήματά σας για απόσυρση.

Η διαδικασία για τη PameStoixima ταυτοποίηση απαιτεί να προσκομίσετε προσωπικά έγγραφα. Θα χρειαστεί να επιβεβαιώσετε την ταυτοπροσωπία σας με αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης.

Επιπλέον, είναι απαραίτητο να επιβεβαιώσετε και τη διεύθυνση κατοικίας σας. Απαιτείται κάποιο επίσημο έγγραφο, όπως λογαριασμοί ΔΕΚΟ, τιμολόγια ή φορολογικά και τραπεζικά έγγραφα. Σε κάποιες περιπτώσεις γίνονται δεκτά και έγγραφα από τα ΚΕΠ ή και υπεύθυνες δηλώσεις. Γνωρίζοντας πως δεν μένουν όλοι σε ιδιόκτητες κατοικίες, υπάρχει σημαντική ευελιξία για τα συγκεκριμένα έγγραφα.

Μετά την βασική ταυτοποίηση, ενδέχεται να χρειαστεί να ταυτοποιήσετε και τον τρόπο πληρωμή σας. Ο τρόπος για την κατάθεση και ανάληψη πρέπει να ανήκει αυστηρά στον ιδιοκτήτη του λογαριασμού. Διαφορετικά, είναι πιθανό να έχετε πρόβλημα με τις αναλήψεις σας.

Συγγραφέας Stelios