Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Stoiximan

Stelios
1 Οκτωβρίου, 2024
284 Προβολές
άρσεναλ-παρί σεν ζερμέν, προγνωστικά, προβλέψεις, στοίχημα

Άρσεναλ-Παρί Σεν Ζερμέν: Η Άρσεναλ υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν για τη 2η αγωνιστική του Champions League 2024/25, το οποίο διεξάγεται για πρώτη φορά με το νέο φορμάτ του και τις 8 αγωνιστικές στη φάση των ομίλων.

Ζορίστηκε η Παρί, απώλεια για Άρσεναλ

Για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, η Παρί χρειάστηκε ένα γκολ στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης για να κάμψει την αντίσταση της αξιόμαχης πρωτοεμφανιζόμενης Χιρόνα και να μην ξεκινήσει την πορεία της με ισοπαλία και μάλιστα στην έδρα της. Η Άρσεναλ από την άλλη περιορίστηκε σε “λευκή” ισοπαλία με την Αταλάντα και έχει ένα μεγαλύτερο κίνητρο για τη νίκη, πόσο μάλλον μπροστά στο κοινό της.

Εν τω μεταξύ, η πρωταθλήτρια Γαλλίας παραμένει αήττητη στην κορυφή του γαλλικού πρωταθλήματος μαζί με τη Μονακό, και το σαββατοκύριακο που μας πέρασε κέρδισε εύκολα τη Ρεν με 3-1. Από νίκη απέναντι στη Λέστερ προέρχεται και η Άρσεναλ, η οποία ισοβαθμεί με τη Σίτι στη δεύτερη θέση του αγγλικού πρωταθλήματος, έναν μόλις πόντο πίσω από την πρωτοπόρο Λίβερπουλ.

Με πολλές απουσίες και οι δύο ομάδες

Και οι δύο ομάδες έχουν μάθει να πορεύονται με σημαντικές απουσίες από την αρχή της χρονιάς και τραυματίες και οι τιμωρημένοι συμπληρώνουν από κοινού σχεδόν μια δυνατή ενδεκάδα. Χωρίς Όντεγκάρντ, Ζιντσένκο, Μερίνο, Τομιγιάσου, Τίρνεϊ θα παραταχθεί η Άρσεναλ, ενώ χωρίς Κιμπεπέ, Ερνάντεζ, Ράμος και τον τιμωρημένο για πειθαρχικό παράπτωμα Ντεμπελέ η Παρί. Αμφίβολοι παραμένουν ο Γουάιτ από τη μία και οι Ντοναρούμα, Ασένσιο, Βιτίνια από την άλλη.

Έτσι, οι πιθανές συνθέσεις είναι οι εξής:

Άρσεναλ: Ράγια – Τίμπερ, Σαλίμπα, Γκάμπριελ, Καλαφιόρι – Ράις, Πάρτεϊ – Σάκα, Τροσάρ, Μαρτινέλι – Χάβερτς

Παρί Σεν Ζερμέν: Σαφόνοφ – Χακίμι, Μαρκίνιος, Πάτσο, Μπεράλντο – Ρουίζ, Νέβες, Ζαΐρ-Εμερί – Λι, Κόλο Μουανί, Μπαρκολά

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν στη Stoiximan

Ο Ποτσετίνο άφησε πίσω στο Παρίσι τον αστέρα της ομάδας του, Ουσμάν Ντεμπελέ, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως πρόκειται για τιμωρία μετά από σημαντικό πειθαρχικό παράπτωμα του παίκτη. Μιλώντας για έναν παίκτη, ο οποίος “κουβαλάει” συχνά την επίθεση της Παρί, παίρνοντας πολλές προσπάθειες, μπορούμε να πούμε πως η απουσία του δίνει χώρο στους υπόλοιπους μεσοεπιθετικούς της ομάδας. Γι’ αυτό το λόγο θα πάμε με τις 2+ τελικές προσπάθειες του νεαρού Μπαρκολά στο 1.98.

Θα προτείνουμε επίσης, να συνδυαστεί αυτή η απόδοση με το under 5.5 κάρτες στην αναμέτρηση, καθώς ο Σλοβένος διαιτητής Σλάβκο Βίνστιτς αρέσκεται στο να τις κρατάει στο τσεπάκι του, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τον αγώνα μεταξύ ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκού στο ελληνικό πρωτάθλημα. Εκεί, όπου έβγαλε μόλις τρεις κίτρινες, παρά τη σημασία και τη δυναμική του ντέρμπι. Το under 5.5 κάρτες το συναντάμε στο 1.44 και συνδυαστικά με τις τελικές προσπάθειες του Μπαρκολά, έχουμε μια απόδοση 2.85.άρσεναλ-παρί σεν ζερμέν, προγνωστικά, προβλέψεις, στοίχημα

Προβλέπεται επίσης να είναι ένα ανοιχτό παιχνίδι με την Άρσεναλ να πιέζει για τη νίκη και την Παρί να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς της για να σκοράρει στα κενά της γηπεδούχου. Επιπλέον, η Άρσεναλ έχει σκοράρει σε όλα τα επίσημα φετινά παιχνίδια της, εκτός από αυτό με την Αταλάντα, και προέρχεται από 3 συνεχόμενα G/G και μάλιστα με πολλά τέρματα το καθένα. Η Παρί έχει σκοράρει και στα 7 επίσημα παιχνίδια της, αλλά η άμυνά της δεν εμπνέει τη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Πρόκειται επίσης για δύο αρκετά ισοδύναμες ομάδες με πολύ καλούς και σύγχρονους προπονητές, που δύσκολα θα αφήσουν το παιχνίδι να ξεφύγει εντελώς από τον έλεγχο τους. Η άποψή μας είναι ότι, εύκολα ή δύσκολα, και οι δύο ομάδες θα βρουν το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά και ότι θα μείνουν κοντά στο σκορ η μία στην άλλη με ένα αποτέλεσμα 1-1 ή 2-2 να είναι πιο κοντά σε αυτό που πιστεύουμε. Το G/G και ισοπαλία το συναντάμε στην πολύ καλή απόδοση του 4.90 στη Stoiximan με δεδομένο προφανώς το ρίσκο της επιλογής μας.άρσεναλ-παρί σεν ζερμέν, προγνωστικά, προβλέψεις, στοίχημα

Προβλέψεις Stoiximan για Άρσεναλ – Παρί Σεν Ζερμέν

Bet Builder: Μπαρκολά over 1.5 προσπάθειες και under 5.5 κάρτες στον αγώνα | 2.85


Fun Bet Builder: Ισοπαλία στον αγώνα και G/G | 4.90

Συγγραφέας Stelios