ΑΕΚ-Παναθηναϊκός: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Novibet

Stelios
29 Σεπτεμβρίου, 2024
322 Προβολές
αεκ-παναθηναϊκός, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Ήρθε η ώρα για το Αθηναϊκό ντέρμπι, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στην OPAP Arena. Αν και βρισκόμαστε νωρίς στη σεζόν, ήδη υπάρχει μία σχετική δυσφορία και στις δύο ομάδες, με το αποτέλεσμα στο ματς της Κυριακής να επηρεάζει σημαντικά τη συνέχεια στα επόμενα ματς.

Να δείξει τη δυναμική της η ΑΕΚ

Η σεζόν είναι αρκετά ιδιαίτερη για την ομάδα της ΑΕΚ από το καλοκαίρι κι έπειτα. Η μεταβίβαση της πλειοψηφίας των μετοχών της ΠΑΕ στον Μάριο Ηλιόπουλο δημιούργησε απορία σε πολλούς, αγωνία, αλλά και ενθουσιασμό για το βήμα παραπάνω στους φίλους της ομάδας. Ο νέος πρόεδρος δείχνει να έχει μπει με όρεξη, εξασφαλίζοντας ακριβά συμβόλαια σε μεγάλα ονόματα, όπως οι Μαρσιάλ και Λαμέλα. Ωστόσο, πιθανότατα κανένας από τους δύο δεν θα παίξει απέναντι στον Παναθηναϊκό, με λίγες πιθανότητες για τον Αργεντίνο. Παράλληλα, η απουσία του Γκαρσία σε ένα ακόμη κρίσιμο ματς είναι πρόβλημα, ενώ θα λείψουν και οι Μουκουντί, Γκατσίνοβιτς και Οντουμπάτζο.

Ερωτηματικό παραμένει η ενδεκάδα που θα επιλέξει ο Αλμέιδα, με τον Πιερό να είναι δεδομένα το βαρύ πυροβολικό στην επίθεση. Το θέμα είναι κατά πόσον θα μπορεί να ανταποκριθεί στο πλάνο πίεσης του προπονητή, που ταιριάζει ιδανικά στον Λιβάι, όχι όμως σε έναν τόσο βαρύ επιθετικό.

Η ΑΕΚ θα προσπαθήσει για ακόμα μια φορά να “πνίξει” τον Παναθηναϊκό στην έδρα της, όπως έκανε και πέρσι με το επιβλητικό 3-0. Πρόκειται για ένα γήπεδο ενθουσιώδες, που σίγουρα μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη ενός ντέρμπι. Η ΑΕΚ μπορεί να δώσει το 100% στο ματς, αφού είναι εκτός Ευρώπης σε αντίθεση με τον Παναθηναϊκό, που έχει ματς απέναντι στην Μπόρατς για το Conference League την Πέμπτη.

Να αλλάξει το κλίμα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός προβληματίζει πολύ στο πρωτάθλημα, έχοντας μέτρια απόδοση, αλλά και κακά αποτελέσματα. Η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης στη Λεωφόρο, αλλά και η ισοπαλία απέναντι στην Καλλιθέα έχουν φέρει πολλή γκρίνια και για τον προπονητή, που δεν παρουσιάζει ασφάλεια ούτε αμυντικά, ούτε και επιθετικά.

Ωστόσο, πρόκειται για μια ομάδα με ισχυρά “όπλα” μεσοεπιθετικά. Οι Ιωαννίδης, Τετέ και Πελίστρι δείχνουν να δένουν όλο και περισσότερο παιχνίδι με το παιχνίδι, κάτι που θα είναι σίγουρα πρόκληση για την άμυνα της ΑΕΚ. Μπορεί οι κιτρινόμαυροι να έχουν δεχτεί μόλις ένα γκολ στο πρωτάθλημα, όμως είχαν ματς απέναντι σε σχετικά αδύναμες ομάδες και για πρώτη φορά θα αντιμετωπίσουν μια τόσο ποιοτική επιθετική γραμμή.

Παράλληλα, η προσθήκη του Ουνάι φέρνει περισσότερη εμπιστοσύνη στο κέντρο των πράσινων, σε αντίθεση με τον Βιλένα, που ήταν το αδύναμο σημείο των πράσινων σε αρκετά ματς.

Ο ίδιος ο Αλόνσο δήλωσε πως γνωρίζει καλά την ΑΕΚ, αλλά και τι πρέπει να κάνει για να περάσει με το διπλό από την OPAP Arena.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός στη Novibet

Όπως είναι λογικό, η ΑΕΚ αποτελεί φαβορί για το ντέρμπι, αφού ο Παναθηναϊκός δεν έχει καταφέρει ποτέ να κερδίσει στο νεόδμητο γήπεδό της. Ωστόσο, η παράδοση και ο ενθουσιασμός που επιφέρει το γήπεδο δεν αρκούν για να προτιμήσουμε τη νίκη της ΑΕΚ στο 1.96 στη Novibet, αφού η ομάδα δεν δείχνει σταθερότητα ακόμα για φέτος.

Αυτό που γνωρίζουμε είναι ο τρόπος παιχνιδιού του Αλμέιδα, που καλώς ή κακώς έχει αλλάξει ελάχιστα από τον ερχομό του στην Ελλάδα. Η ΑΕΚ παίζει με πολλά τρεξίματα και πιέζει με πάθος για τις δεύτερες μπάλες. Η άμυνα παραμένει ψηλά και πιθανότατα ο Αλόνσο θα προσπαθήσει να το εκμεταλλευτεί με τον ταχύτατο Τετέ, αλλά και τους Ιωαννίδη και Πελίστρι με μπαλιές στον χώρο.

Έτσι, βρίσκουμε σε καλή απόδοση τα 2+ οφσάιντ για τον Παναθηναϊκό, που θα κυνηγήσει τις γρήγορες αντεπιθέσεις απέναντι στο αργό κέντρο άμυνας της ΑΕΚ με τον 35χρονο Βίντα. Η Novibet δίνει 1.8.αεκ-παναθηναϊκός, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Το σίγουρο είναι πως είτε η ΑΕΚ, είτε ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά στο σκορ, το γήπεδο θα γείρει προς την εστία του Ντραγκόφσκι. Το αν η ΑΕΚ θα καταφέρει να μετουσιώσει αυτή την πίεση σε γκολ είναι άλλη υπόθεση. Ψάχνοντας το fun bet μας, βρήκαμε σε καλή απόδοση του σουτ του Λάζαρου Ρότα, που πάντα είναι δραστήριος στα ντέρμπι και σίγουρα θα ανεβαίνει περισσότερο από ότι ο Πήλιος στην άλλη πλευρά. Ο Ρότα δεν διστάζει να σουτάρει όποτε βρεθεί σε θέση βολής, με το 1.91 να ανταποκρίνεται στη σκέψη μας.

Συμπληρώνουμε ένα bet builder με την ΑΕΚ να έχει περισσότερα κόρνερ από τον Παναθηναϊκό, ως αποτέλεσμα της πίεσης και της πρωτοβουλίας κινήσεων που θα έχει, σε συνολική απόδοση 2.70.αεκ-παναθηναϊκός, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Προβλέψεις Novibet για το ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

2+ Οφσάιντ Παναθηναϊκός | 1.83✅


Fun Bet Bet Builder: 1+ τελική προσπάθεια Λ. Ρότα & Περισσότερα κόρνερ ΑΕΚ στο ματς | 2.7✅

 

Δείτε όλες τις επιλογές της Novibet και τα βασικά χαρακτηριστικά της στοιχηματικής εταιρείας!

Συγγραφέας Stelios