Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Stoiximan

Stelios
27 Σεπτεμβρίου, 2024
313 Προβολές
Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν: Το μεγάλο ματς του Σαββάτου στα ευρωπαϊκά γήπεδα δεν είναι άλλο από την αναμέτρηση της Μπάγερν του Μονάχου απέναντι στη Μπάγερ από το Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι υποδέχονται την ομάδα του Αλόνσο για πρώτη φορά μετά την εντυπωσιακή σεζόν της Λεβερκούζεν, που τους στέρησε μετά από αρκετά χρόνια το πρωτάθλημα.

Πετάει… φωτιές επιθετικά η Μπάγερν

Οι επιθετικές επιδόσεις της Μπάγερν φέτος είναι ομολογουμένως εντυπωσιακές. Η ομάδα του Κομπανί έχει δέσει επιθετικά, προσφέροντας όμορφο ποδόσφαιρο και μεγάλα σκορ στους φιλάθλους της. Συγκεκριμένα, σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος μετράει ήδη 16 γκολ ενεργητικό, ενώ δεν μπορούμε να αγνοήσουμε και την εντυπωσιακή επίδοση στο Champions League με το 9-2 απέναντι στη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Αμυντικά, ωστόσο, πρόκειται για το πρώτο δύσκολο τεστ για τους Βαυαρούς, οι οποίοι δεν δοκιμάστηκαν ακόμα απέναντι σε κάποιον δύσκολο αντίπαλό. Ανταπεξήλθαν όπως θα ήθελαν στα πρώτα “βατά” παιχνίδια, δείχνοντας οτι έχουν επιστρέψει δριμύτεροι για το πρωτάθλημα. Μένει να το αποδείξουν απέναντι στον βασικό διεκδικητή, την ομάδα που κατάφερε να πάρει το αήττητο πρωτάθλημα πέρσι.

Δεν υπάρχουν σοβαρές απουσίες για τη Μπάγερν, η οποία πιθανότατα θα παραταχθεί με τους Γκνάμπρι, Μουσιάλα, Ολίσε και Κέιν στην επιθετική τετράδα.

Να “βουλώσει” στόματα η Λεβερκούζεν

Μετά την… παραμυθένια περσινή χρονιά, κατά την οποία έκανε μόλις μία ήττα σε όλη τη σεζόν, χάνοντας στον τελικό του Europa League, η Μπάγερ Λεβερκούζεν καλείται να αποδείξει πως δεν ήταν “πυροτέχνημα”. Η ομάδα δείχνει να έχει ακόμα την περσινή της αύρα, ειδικά μετά την πύρρειο νίκη με ανατροπή και γκολ στο 93’ απέναντι στη Βόλφσμπουργκ.

Ωστόσο, το σύνολο του Αλόνσο δεν πείθει αμυντικά, έχοντας δεχθεί εννέα τέρματα στα πρώτα τέσσερα ματς του πρωταθλήματος. Βρίσκεται τρεις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου λόγω της ήττας σοκ στην έδρα της από τη Λειψία και ενώ είχε προηγηθεί με 2-0. Επιθετικά οι Βιρτς και Μπόνιφεϊς συνεχίζουν στους περσινούς τους ρυθμούς, με την ομάδα να μην έχει αποδυναμωθεί κατά την μεταγραφική περίοδο, όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Το στοίχημα φέτος είναι να είναι ανταγωνιστική όπως και πέρσι, ώστε να διεκδικήσει τον τίτλο μέχρι τέλους απέναντι σε μια πιο σοβαρή Μπάγερν, αλλά και μια Ντόρτμουντ που είναι πάντα υπολογίσιμη δύναμη.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν στη Stoiximan

Θα αποφύγουμε να κυνηγήσουμε κάποιο σημείο νίκης στο συγκεκριμένο ματς. Η Μπάγερν δείχνει φαβορί μετά τις επιβλητικές της εμφανίσεις και την αστάθεια στην άμυνα της Λεβερκούζεν, όμως ο Αλόνσο μας έχει ήδη κάνει να εκπλαγούμε πολλές φορές. Ωστόσο, θα επιμείνουμε στην πίεση και την πρωτοβουλία κινήσεων για τους γηπεδούχους, οι οποίοι είτε βρεθούν πίσω στο σκορ, είτε κερδίζουν με 5-0, δεν θα σταματήσουν να επιτίθενται μαζικά με γρήγορες επιθέσεις.

Έτσι, μπορούμε να κυνηγήσουμε το over 15.5 τελικών προσπαθειών για τη Μπάγερν, αριθμό που πέτυχε σε όλα της τα ματς φέτος, εκτός από εκείνο με τη Freiburg. Το βρίσκουμε στο 1.80 στη Stoiximan. Πιστεύουμε πως ο ενθουσιασμός και η αύρα του κόσμου στο Allianz Arena θα δώσουν σημαντική ώθηση στους Βαυαρούς.Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Αναζητώντας κάποια υψηλότερη απόδοση για ένα fun bet, μπορούμε να δοκιμάσουμε τα στατιστικά των καρτών, αλλά και τα οφσάιντ. Ο διαιτητής Φέλιξ Σβάιερ έχει δείξει 4 κάρτες και πάνω στα έξι τελευταία ματς που διαιτήτευσε, χωρίς κανένα από αυτά να είναι ένα ντέρμπι με τόση ένταση και πάθος, όπως το Μπάγερν-Λεβερκούζεν.

Μπορούμε να ταιριάξουμε το over 3.5 στις κάρτες με το over 3.5 στα οφσάιντ, αφού αναμένουμε αρκετό τεχνητό οφσάιντ, τόσο από τη Μπάγερν που αναμένεται να έχει την άμυνά της ψηλά, όσο και από τη Λεβερκούζεν που θα επιδιώξει να “εκθέσει” τον Κέιν εκτός παιχνιδιού στις μπαλιές των μεσοεπιθετικών. Σε ένα bet builder στη Stoiximan, η συγκεκριμένη αγορά μας δίνει απόδοση 3.2.Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν, στοίχημα, προγνωστικά, προβλέψεις

Προβλέψεις Stoiximan για το Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν

Over 15.5 προσπάθειες για γκολ Μπάγερν Μονάχου | 1.8✅


Fun Bet: Over 3.5 κάρτες✅ & Over 3.5 οφσάιντ | 3.2

Δείτε και άλλες επιλογές στοιχηματισμού στο Μπάγερν Μονάχου-Λεβερκούζεν στη Stoiximan!

Συγγραφέας Stelios