Άρσεναλ-Λέστερ: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Fonbet

Stelios
27 Σεπτεμβρίου, 2024
295 Προβολές
άρσεναλ-λέστερ, στοίχημα, ποδόσφαιρο, προβλέψεις, προγνωστικά

Άρσεναλ-Λέστερ: Μετά το επεισοδιακό ματς απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι, η Άρσεναλ υποδέχεται στην έδρα της τη Λέστερ. Πρόκειται για δύο ομάδες με πολύ διαφορετική ψυχολογία, αλλά και στόχους στο πρωτάθλημα της Premier League, που θα αναμετρηθούν στις 17:00 το απόγευμα του Σαββάτου στο Emirates.

Να μην αγχωθεί η Άρσεναλ

Για τους κανονιέρηδες το ματς με τη Λέστερ είναι ένα “διάλειμμα” στο πλαίσιο δύο πολύ απαιτητικών αγώνων. Το προηγούμενο Σαββατοκύριακο υπήρχε η δοκιμασία στο Etihad, όπου η Άρσεναλ έμεινε στο 2-2 απέναντι στη Σίτυ σε ένα ματς “ροντέο”. Αν και με 10 παίκτες από το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, η Άρσεναλ κατάφερε να προηγηθεί και να κρατήσει το υπέρ της σκορ μέχρι και την τελευταία φάση του ματς, όπου ήρθε η ισοφάριση από του Πολίτες.

Όσο και αν πληγωσε το αποτέλεσμα την ομάδα του Αρτέτα, η αλήθεια είναι πως εντυπωσίασε την ποδοσφαιρική Ευρώπη με το πείσμα της και την προσπάθεια για το “διπλό”. Την Τρίτη υπάρχει ακόμα ένα δύσκολο ματς, με την Παρί Σεν Ζερμέν να ταξιδεύει στο Λονδίνο.

Έτσι, το ματς απέναντι στη Λέστερ πιθανώς να έχει κάποιες αλλαγές για τους γηπεδούχους, με τον Αρτέτα να επιδιώκει να “τελειώσει” το ματς από νωρίς, ώστε να έχει ένα ήρεμο δεύτερη ημίχρονο και να ξεκουράσει παίκτες εν όψει του αγώνα για το Champions League την Τρίτη. Μόνος αμφίβολος είναι ο τερματοφύλακας, Ράγια, που ξεχώρισε με τις επεμβάσεις και τη σταθερότητά του στο ντέρμπι στο Μάντσεστερ.

Πρώτο δύσκολο ματς για τη Λέστερ

Η Λέστερ ψάχνει ακόμα να βρει τα πατήματά της στη σεζόν, χωρίς όμως να είναι ικανοποιημένη από την έως τώρα πορεία της. Χωρίς να έχει κάποιο ματς με τους “μεγάλους” της Premier League, βρίσκεται μόλις στην 15η θέση έχοντας δύο ισοπαλίες και μία ήττα στην έδρα της, ενώ έχασε στη Φούλαμ. Η ομάδα του Κούπερ καταφέρνει μεν να σκοράρει σε κάθε ματς, όμως δυσκολεύεται αρκετά αμυντικά, ενώ στο ματς με την Άρσεναλ θα απουσιάζει και ο βασικό σέντερ μπακ, Γιανίκ Βέστεργκαρντ. Η ισοπαλία σίγουρα θα θεωρηθεί επιτυχές αποτέλεσμα για τις “αλεπούδες”, που ακόμα αγνοούν τη νίκη στο πρωτάθλημα έπειτα από πέντε αγωνιστικές.

Ο Τζέιμι Βάρντυ παραμένει στη κορυφή της Λέστερ και έχει βοηθήσει με δύο γκολ, ωστόσο δύσκολα θα καταφέρει να ανταποκριθεί απέναντι στο δεμένο αμυντικό δίδυμο των Σαλιμπά και Μεγκαλάες, που έχει χτίσει ο Αρτέτα.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Άρσεναλ-Λέστερ στη Fonbet

Αν και το αποτέλεσμα δεν ήταν το επιθυμητό, η εμφάνιση της Άρσεναλ απέναντι στη Σίτυ έχει γεμίσει πείσμα και αισιοδοξία τους φιλάθλους για το φετινό πρωτάθλημα. Έτσι, αναμένουμε να δούμε μια ομάδα σοβαρή, που θα αποφύγει τη γκέλα απέναντι στη Λέστερ. Βεβαίως, δεν μπορούμε να στηριχτούμε στον άσσο, αφού δίνει μόλις 1.19 στη στοιχηματική εταιρεία της Fonbet. Ωστόσο, από τη στιγμή που η Άρσεναλ δεν έχει σκοπό να παίξει στα “κόκκινα”, μπορούμε να συνδυάσουμε τη νίκη της με το under 3.5, που μας δίνει απόδοση 2 στη Fonbet.άρσεναλ-λέστερ, στοίχημα, ποδόσφαιρο, προβλέψεις, προγνωστικά

Αναζητώντας κάποιο fun bet, μπορούμε να ποντάρουμε στο ακριβές σκορ του 3-0, με την απόδοση του 6.50 στη Fonbet. Αν η Άρσεναλ θέλει να δείξει πως είναι σοβαρός διεκδικητής του πρωταθλήματος, θα πρέπει να μπορεί να καθαρίσει με ευκολία τέτοια παιχνίδια χωρίς να αγχωθεί.άρσεναλ-λέστερ, στοίχημα, ποδόσφαιρο, προβλέψεις, προγνωστικά

Πρόβλεψη Fonbet για το Άρσεναλ-Λέστερ

Νίκη Άρσεναλ✅ και Under 3.5 | 2

Fun Bet: Ακριβές σκορ 3-0 | 6.5

Δείτε αναλυτικά τις στοιχηματικές επιλογές της Fonbet στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/fonbet/.

Συγγραφέας Stelios