Λυών-Ολυμπιακός: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Novibet

Stelios
26 Σεπτεμβρίου, 2024
166 Προβολές
ολυμπιακός-λυών, στοίχημα, προβλέψεις, προγνωστικά

Λυών-Ολυμπιακός: Συνεχίζουμε τις προβλέψεις μας με δύο ομάδες, που μας πήγαν ταμείο το περασμένο Σαββατοκύριακο. Το ξεκίνημα του Europa League επιφυλάσσει συναρπαστικές αναμετρήσεις με μεγάλο ελληνικό ενδιαφέρον. Ανάμεσα στα ματς της εβδομάδας ξεχωρίζουμε την επίσκεψη του Ολυμπιακού στη Γαλλία, όπου θα αντιμετωπίσει τη Λιόν.

Πρόκειται για ένα ζευγάρι που φέρνει πολλές αναμνήσεις στους Έλληνες και τους Γάλλους φιλάθλους από τις μάχες κατά τη δεκαετία του 2000΄. Ωστόσο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και για τους δύο συλλόγους από τότε. Η Λιόν έχει απολέσει εδώ και χρόνια την κυριαρχία της στο γαλλικό πρωτάθλημα, ενώ και ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται τα τελευταία χρόνια στις εγχώριες διοργανώσεις. Διαφορετικό είναι και το ευρωπαϊκό προφίλ των δύο ομάδων, με των Ολυμπιακό να πηγαίνει στη Γαλλία ως κατακτητής του Conference, την ώρα που η Λιόν δεν έχει ευρωπαϊκή προσωπικότητα τα τελευταία χρόνια.

Μουδιασμένο ξεκίνημα και φέτος η Λυών

Η περσινή χρονιά ουσιαστικά σώθηκε για τους Λιονέ, αφού μετά το πολύ κακό ξεκίνημα η ομάδα κατάφερε να προκριθεί στο Europa League της επόμενης περιόδου. Ωστόσο, η ομάδα δεν δείχνει να έχει ρυθμό ούτε στο φετινό ξεκίνημα. Το αποκορύφωμα ήταν την περασμένη αγωνιστική απέναντι στη Μαρσέιγ, αφού “κατάφεραν” να χάσουν εντός έδρας κι ας αγωνίζοντας με παίκτη παραπάνω από το 5΄!

Έτσι, η Λιόν είναι σίγουρα μια ομάδα, που δεν μπορούμε να εμπιστευτούμε για κάποιο σημείο. Έχει σημαντικές προσωπικότητες στο ρόστερ της, όπως οι Λακαζέτ, Τολισό, Μάτιτς και Ταλιαφίκο. Μένει να δούμε αν το ευρωπαϊκό κίνητρο θα δώσει περισσότερη ομοιογένεια στην ομάδα, που αμυντικά είναι πολύ ανασφαλής και δέχεται εύκολα γκολ.

Ψάχνει το περσινό του πρόσωπο ο Ολυμπιακός

Η αισιοδοξία λείπει από το στρατόπεδο του Ολυμπιακού, αφού η περσινή επιτυχημένη ομάδα παρουσιάζει σημαντικές απώλειες και αυτό φαίνεται στο γήπεδο. Οι αποχωρήσεις των Φορτούνη, Ποντένσε και Όρτα δεν δείχνουν να έχουν καλυφθεί επαρκώς, αφού οι αντικαταστάτες τους δεν έχουν προσαρμοστεί πλήρως στην ομάδα. Τα επακόλουθα της ανομοιογένειας ήταν η ισοπαλία 0-0 με τον Παναιτωλικό στο Γ. Καραϊσκάκης, αλλά και η ήττα με μέτρια εμφάνιση απέναντι στον Άρη στη Θεσσαλονίκη με 2-1.

Ωστόσο, με τον Μεντιλιμπαρ στον πάγκο ο Ολυμπιακός έχει δείξει ένα εντυπωσιακό πρόσωπο στην Ευρώπη, οπότε το μεγάλο ερωτηματικό είναι αν θα καταφέρει να το κάνει και σήμερα. Μια νίκη στη Γαλλία απέναντι σε μια Λιόν που δεν είναι φόβητρο, μπορεί να αλλάξει το μομέντουμ των Πειραιωτών.

Η απουσία των Ζέλσον Μάρτινς και Μασούρα είναι σημαντικά πλήγματα, με τη δημιουργία να αποτελεί ερωτηματικό για τους ερυθρόλευκους.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Λυών-Ολυμπιακός στη Novibet

Στο ματς αυτό καλούμαστε να αποφύγουμε κάποιο σημείο ως βασικό ποντάρισμα. Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει σταθερή απόδοση φέτος και ο παράγοντας της Ευρώπης μπορεί να αλλάξει τα πράγματα προς κάθε κατεύθυνση. Δεν γνωρίζουμε τι πρόσωπο θα παρουσιάσει το κάθε σύνολο. Ο βασικός προβληματισμός μας είναι η επιθετική λειτουργία του Ολυμπιακού, αφού ο Τσικίνιο παίζει στη θέση του Φορτούνη, όμως δεν είναι σε καμία περίπτωση ισάξιος του Έλληνα παίκτη στη δημιουργία. Έτσι, το βάρος πέφτει κυρίως στον Βέλντε, αλλά και στον Ρόντινεϊ που θα τρέχει όλη την πλευρά στα δεξιά.

Έχοντας δει τα πρώτα ματς του Βέλντε στην ελληνική Super League, διαπιστώνουμε πως πρόκειται για έναν παίκτη που παίρνει πρωτοβουλίες και αναζητά το σουτ. Θα το κάνει όποτε βρει χώρους στην άμυνα της Λυών, με την απόδοση σε δύο τελικές προσπάθειες του Νορβηγού να πληρώνει 2 στη Novibet.ολυμπιακός-λυών, στοίχημα, προβλέψεις, προγνωστικά

Παράλληλα, μπορούμε να χτίσουμε και ένα bet builder ως fun bet, ποντάροντας σε ένα ματς που η Λυών θα προσπαθήσει να διατηρήσει την κατοχή, πιέζοντας κάπως “επιπόλαια” τον Ολυμπιακό. Περιμένουμε ένταση, με τις τέσσερις κάρτες να βγαίνουν εύκολα από τον Μολδαβό διαιτητή Βίσερ. Έτσι, ενισχύεται ακόμα περισσότερο η απόδοση της ισοπαλίας, ένα αποτέλεσμα που κάνει στον Ολυμπιακό και θα το κυνηγήσει αν δεν βρεθεί πίσω στο σκορ νωρίς.

Αναζητώντας τη σταθερότητα στην ομάδα, ο Μεντιλίμπαρ θα… δεχθεί την ισοπαλία, χωρίς όμως να είναι ένα σημείο που θα είναι το βασικό μας. Η ισοπαλία με over 3.5 κάρτες ως bet builder δίνει απόδοση 5.4 στη Novibet.

Πρόβλεψη Novibet για το Λυών-Ολυμπιακός

2+ Προσπάθειες στον Στόχο Κ. Βέλντε | 2 🔄(Δεν ξεκίνησε βασικός)


Fun Bet Bet Builder: Ισοπαλία και over 3.5 κάρτες | 5.4ολυμπιακός-λυών, στοίχημα, προβλέψεις, προγνωστικά

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά της Novibet πριν κάνετε εγγραφή στη σελίδα.

Συγγραφέας Stelios