Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Bet365

Stelios
17 Αυγούστου, 2024
218 Προβολές
τσέλσι-μάντσεστερ σίτι, Premier league, προβλέψεις, στοίχημα

Το Τσέλσι – Μάντσεστερ Σίτι είναι με διαφορά το πιο συναρπαστικό ματς για τη νέα Premier League, που ξεκινάει αυτή την εβδομάδα. Η Μάντσεστερ Σίτι θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της, με το ταξίδι του φετινού πρωταθλήματος να ξεκινά σε μία δύσκολη έδρα. Η Τσέλσι, από την άλλη, επιδιώκει να κυνηγήσει διακρίσεις μετά από μία απογοητευτική χρονιά, που την έστειλε απλά στο Conference League.

Οι τελευταίες πινελιές στην Τσέλσι

Η αλήθεια είναι πως ο νέος ιδιοκτήτης της Τσέλσι, Τοντ Μπόλι, δεν τσιγκουνεύτηκε τα χρήματα από το ξεκίνημα της θητείας του. Ωστόσο, παρά τα μεγάλα έξοδα, ειδικά πέρσι με πολύ ακριβές -ίσως υπερκοστολογημένες- μεταγραφές, η ομάδα δεν έδεσε ποτέ και δεν εντυπωσίασε. Φέτος έγιναν μερικές ακόμη κινήσεις ενίσχυσης, με τον Έντσο Μαρέσκα, που αντιμετωπίζει τη μεγαλύτερη πρόκληση στην προπονητική του καριέρα, να προσπαθεί να εστιάσει στην ουσία.

Έτσι, αποκτήθηκαν παίκτες για ενίσχυση του αγγλικού κορμού της ομάδας, όπως ο Χολ από τη Λέστερ και ο Κέλιμαν από την Άστον Βίλα. Ακόμη, αναμένεται να κάνει τη διαφορά ο Πέδρο Νέτο, που ήρθε με 60 εκατομμύρια ευρώ από τη Γουλβς.

Με τον ίδιο κορμό η Μάντσεστερ Σίτι

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα επέλεξε να διατηρήσει το υπάρχον ρόστερ, οπότε και δεν παρατηρούμε μεγάλες αλλαγές στην ομάδα της Σίτυ, η οποία άλλωστε δεν έδειχνε να “πονάει” σε κάποια θέση. Αυτό που ξεχωρίζουμε είναι η αποχώρηση του Άλβαρεζ, για τον οποίο και η Ατλέτικο Μαδρίτης έβγαλε 75 εκατομμύρια ευρώ από το ταμείο της. Μόνη ουσιαστική προσθήκη ο 20χρονος Σαβίνιο, που αγοράστηκε με 25.000.000€ από τη γαλλικη Τρουά και αναμένεται να πάρει τις ευκαιρίες του σε πιο εύκολα ματς. Σε αυτό με την Τσέλσι θα δούμε την περσινή ομάδα της Σίτι, με την ομοιογένεια και τη σταθερότητα στο σύστημα του Γκουαρδιόλα να είναι το δυνατό της σημείο και να την καθιστά φαβορί στο ματς. Εξάλλου, η Bet365 δίνει το διπλό μόλις στο 1.65.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Τσέλσι-Μάντεστερ Σίτι στη Bet365

Δεν υπάρχει κάποια ιδιαίτερη παράδοση ανάμεσα στις δύο ομάδες, με τις αναμετρήσεις μεταξύ τους να εξελίσσονται αρκετά… αλλοπρόσαλλα. Χαρακτηριστικά, στα τελευταία τέσσερα ματς που βρέθηκαν αντιμέτωπες, τα τρία από αυτά βγήκαν στο under 2.5 γκολ, όμως υπήρξε κι εκείνο το εντυπωσιακό 4-4 του περσινό Νοέμβρη.

Έτσι, θα είναι καλύτερο να αποφύγουμε να ποντάρουμε στα γκολ, αφού σε ένα τέτοιο ντέρμπι τα πάντα μπορούν να συμβούν. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε οι ισχυρές προσωπικότητες των ομάδων να πάρουν πρωτοβουλίες. Έτσι, μπορούμε να δοκιμάσουμε μια τολμηρή δυάδα με σουτ στο τέρμα δύο επιδραστικών παικτών.

Ο Πάλμερ είναι σίγουρα εκείνος για την Τσέλσι, με τον Άγγλο μέσο να μη διστάζει να σουτάρει από απόσταση, ενώ αναλαμβάνει και τις εκτελέσεις πέναλτι για τους Λονδρέζους. Θα μπορούσαμε να τον συνδυάσουμε με τον Ντοκού, ο οποίος έχει το “ντου” στην περιοχή και πάντα αποτελεί κίνδυνο. Αν δεν ξεκινήσει βασικός, η απόδοσή του θα είναι άκυρη από τη Bet365, όμως μπορείτε να επιλέξετε να ισχύει η απόδοση ακόμα και αν μπει αλλαγή, αφού είναι το powersub της Μάντσεστερ Σίτι. Πέρσι βοήθησε σε πάρα πολλά παιχνίδια ερχόμενος από τον πάγκο. Με τον Πάλμερ να σουτάρει στο 1.61 και τον Ντοκού στο 1.72, το bet builder μας δίνει 2.70 απόδοση.

Αν αναζητάτε μια ακόμα υψηλότερη απόδοση ως fun bet, θα μπορούσαμε να ποντάρουμε στο over 3.5 αποκρούσεων του τερματοφύλακα της Σίτυ, Έντερσον. Η Τσέλσι αγωνίζεται στην έδρα της και σίγουρα θα επιδιώξει να απειλήσει, σουτάροντας από μακριά με τους Πάλμερ και Φερνάντες, ενώ και οι Στέρλινγκ και Τζάκσον θα είναι μόνιμη απειλή. Η απόδοση 3.50 δείχνει αρκετά δελεαστική για αυτό το σημείο στη Bet365.

τσέλσι-μάντσεστερ σίτι, Premier league, προβλέψεις, στοίχημα

Προβλέψεις Bet365

  • Bet Builder: Over 0.5 Σουτ στο Τέρμα Πάλμερ & Ντοκού | 2.70✅

  • Fun Bet: Over 3.5 Αποκρούσεις Έντερσον | 3.50
Συγγραφέας Stelios