Ρεάλ Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Novibet

Stelios
13 Σεπτεμβρίου, 2024
44 Προβολές
σοσιεδάδ-ρεάλ μαδρίτης, πρόβλεψη, στοίχημα

Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης: Τόσο η Σοσιεδάδ, όσο και η Ρεάλ Μαδρίτης έχουν αρχίσει μουδιασμένα στη La Liga, με απροσδόκητες απώλειες και για τις δύο. Το ματς του Σαββάτου θα δώσει δικαίωμα σε κάποιον από τους δύο να χαμογελάσει ξανά, με τους φιλοξενούμενους να είναι βεβαίως το μεγάλο φαβορί.

Αποδυναμωμένη φέτος η Σοσιεδάδ

Η Ρεάλ Σοσιεδάδ δείχνει να είναι μακριά από το καλό φετινό της πρόσωπο. Είναι κοινή ομολογία πως η περσινή επιτυχημένη ομάδα αποδυναμώθηκε σημαντικά. Οι πωλήσεις των Μερίνο στην Άρσεναλ και Λε Νορμάντ στην Ατλέτικο έφεραν μεν χρήματα στα ταμεία του συλλόγου, όμως οι προσθήκες των Όσκαρσον και Σούσιτς δεν δείχνουν προς το παρόν να μπορούν να τους αναπληρώσουν.
Γενικότερα, η ομάδα άλλαξε σημαντικά, με 15 συνολικά αποχωρήσεις και 19 προσθήκες στο ρόστερ.

Είναι λογικό να χρειάζεται χρόνος, κάτι που προκύπτει τόσο από το ποδόσφαιρο που αποδίδει η ομάδα στο γήπεδο, όσο και από τα αποτελέσματα. Έχει μόλις τέσσερις βαθμούς στα τέσσερα πρώτα ματς, έχοντας δύο εντός έδρας ήττες από Αλαβές και Βαγιεκάνο. Το κλίμα είναι αρκετά βαρύ στην ομάδα και η Ρεάλ δεν είναι και ο πιο ιδανικός αντίπαλος για ένα εύκολο αποτέλεσμα.

Ψάχνει (επιτέλους) διπλό η Ρεάλ

Η Ρεάλ των “δεύτερων Galacticos” ακόμα δεν παρουσιάζει το πρόσωπο που περίμεναν τόσο οι οπαδοί της, όσο και οι αντιπάλοι της φέτος. Το σύνολο του Αντσελότι δεν έπεισε κατά τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της La Liga, φέρνοντας δύο ισοπαλίες με κάποιες από τις θεωρητικά υποδεέστερες ομάδες του πρωταθλήματος, τη Μαγιόρκα και την Λας Πάλμας. Οι Μαδριλένοι δεν έχουν περιθώριο για άλλες απώλειες και επιδιώκουν να κάνουν ένα reset στη Σοσιεδάδ.

Θα υπάρχουν ξανά σημαντικές απουσίες, αφού θα απουσιάσουν οι Τσουαμενί, Καμαβιγκά και Αλάμπα λόγω τραυματισμών, ενώ ακόμα και οι Μεντί, Μιλιτάο και Μπέλιγχαμ είναι αμφίβολοι. Ωστόσο, η Ρεάλ καλείται να δείξει ότι έχει προσωπικότητα. Η νίκη επί της Μπέτις με 2-0 στο Μπερναμπέου πριν τη διακοπή ηρέμησε τα πνεύματα και έδωσε χρόνο στον Αντσελότι να δουλέψει για το ματς. Τα δύο γκολ του Εμπαπέ ενίσχυσαν ακόμα περισσότερο το φρόνημα των Μαδριλένων, αφού περιμένουν πολλά από το νέο τους απόκτημα.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης στη Novibet

Αν και οι νίκες των φαβορί είναι σε πολλές περιπτώσεις παγίδα για τους παίκτες του στοιχήματος, σε αυτή την περίπτωση είναι μεγάλος πειρασμός. Ειδικά από τη στιγμή που είδαμε την απόδοση του διπλού για τη Ρεάλ Μαδρίτης στο 1.79 στη Novibet. Πρόκειται για σημείο που προσφέρεται χωρίς γκανιότα, με την απόδοση να είναι αρκετά καλή με βάση την κατάσταση των δύο ομάδων. Αν κάποια από τις δύο είναι ικανή να ορθώσει το ανάστημά της και να βρει γκολ από τις προσωπικότητες, αυτή είναι χωρίς αμφιβολία η ομάδα του Αντσελότι.σοσιεδάδ-ρεάλ μαδρίτης, πρόβλεψη, στοίχημα

Γενικότερα, παρατηρούμε πως η Σοσιεδάδ δυσκολέυεται αρκετά στο γκολ, έχοντας σημειώσει μόλις δύο γκολ στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές. Έτσι, με τον Αντσελότι να θωρακίζει τα μετόπισθεν, αναμένουμε η Ρεάλ να καταφέρει να πάρει το ματς ακόμα και χωρίς να δεχτεί κάποιο τέρμα. Ωστόσο, η απόδοση του 1.90 για το No Goal στη Novibet δεν δείχνει ιδιαίτερα θελκτική.

Αντιθέτως, ψάχνοντας μια πιο υψηλή απόδοση για κάποιο fun bet, μπορούμε να εστιάσουμε στον ρυθμό του ματς. Και οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν ήρεμα, προσπαθώντας η μεν Ρεάλ να διατηρήσει την κατοχή, ενώ η Σοσιεδάδ θα κυνηγήσει αντεπιθέσεις με την ποιοτική ανάπτυξη (εκείνη που είχε τουλάχιστον πέρυσι). Έτσι, δεν αναμένουμε πολλή δράση στο ξεκίνημα. Άλλωστε, τα τρία από τα τέσσερα φετινά ματς της Σοσιεδάδ ήταν χωρίς γκολ στο ημίχρονο.

Με πολλούς διεθνείς στο ρόστερ της, είναι πιθανό η Ρεάλ Μαδρίτης να ξεκινήσει πιο μουδιασμένα, οπότε και να δούμε ένα κάπως “νεκρό” εικοσάλεπτο, ίσως και ημίχρονο. Η απόδοση του 2.88 στη Novibet για το under 0.5 στο ημίχρονο δεν είναι κακή.σοσιεδάδ-ρεάλ μαδρίτης, πρόβλεψη, στοίχημα

Προβλέψεις Novibet για το Σοσιεδάδ – Ρεάλ Μαδρίτης

Νίκη Ρεάλ | 1.78✅

Fun Bet: Under 0.5 γκολ ημιχρόνου | 2.88✅

Περιηγηθείτε στη Novibet για να ποντάρετε στο ματς!

Συγγραφέας Stelios