Ρεάλ Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Stoiximan

Stelios
24 Αυγούστου, 2024
186 Προβολές
ρεάλ μαδρίτης-βαγιαδολίδ, πρόβλεψη, στοίχημα

Ρεάλ Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ: Η Ρεάλ Μαδρίτης υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ για τη δεύτερη αγωνιστική της La Liga. Η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν ξεκίνησε καλά τη σεζόν, αφού ήρθε ισόπαλη στη Μαγιόρκα. Έτσι, έχει πολλά να αποδείξει απέναντι στην αξιόμαχη Βαγιαδολίδ, η οποία κατάφερε να κερδίσει την Εσπανιόλ στην πρεμιέρα.

Πρόκειται για το πρώτο ματς της Ρεάλ στην έδρα της, με τα βλέμματα να είναι στο νέο αστέρι, το Κιλιάν Εμπαπέ. Ωστόσο, η Βαγιαδολίδ δεν θέλει να είναι απλά κομπάρσος στην… παράσταση.

Η ώρα των Galacticos

Όλο το καλοκαίρι μιλούσαμε για τη Ρεάλ των νέων Galacticos. Οι Μαδριλένοι ενισχύθηκαν με τον Μπαπέ, συμπληρώνοντας μια ομάδα έτοιμη να πάρει ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ. Ωστόσο, αυτή η ομάδα δεν κατέβηκε στο γήπεδο απέναντι στη Μαγιόρκα. Οι φιλοξενούμενοι κινήθηκαν σε ρηχά νερά, ενώ ήταν εμφανής η έλλειψη ομοιογένειας. Ωστόσο, ούτε οι ισχυρές προσωπικότητες και το ταλέντο ήταν αρκετά για να εξασφαλίσουν μια νίκη.

Με την πρώτη επίσημη εμφάνιση της Ρεάλ για φέτος στο Μπερναμπέου, αναμένουμε να δούμε μια πολύ πιο ενθουσιώδη εμφάνιση. Ο αντίπαλος είναι ιδανικός για μία καλή απόδοση από την ομάδα του Αντσελότι, ώστε να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να επιστρέψει η πίστη στην ομάδα. Πάντως, σημαντική είναι η απουσία των Μπέλιγχαμ και Καμαβιγκά. Επίσης, θα λείψει και ο Μεντί λόγω της κόκκινης που πήρε στη Μαγιόρκα.

Για αποδείξεις στο Μπερναμπέου η Βαγιαδολίδ

Η σεζόν ξεκίνησε πολύ καλά για τη Βαγιαδολίδ, κερδίζοντας μία από τις ομάδες που θα είναι βασικός αντίπαλος για την παραμονή στη La Liga. Σε κάθε περίπτωση, το ματς απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης είναι πολύ διαφορετικό. Ο Πεζολάνο θα παρατάξει την ομάδα με πιο αμυντική φιλοσοφία, ποντάροντας ξανά στο σκληροτράχηλο κέντρο του, ώστε να ανακόψει την πίεση των Μαδριλένων.

Ο Ανουάρ είναι η μόνη απουσία, με τους Εντιαγέ και Μόρο να αποτελούν σημαντική απειλή στις αντεπιθέσεις. Το δεδομένο είναι πως η Βαγιαδολίδ θα μπει στο ματς για να το κλέψει στην κόντρα, αφού θα είναι πολύ δύσκολο να διατηρήσει την κατοχή. Αυτό άλλωστε είδαμε και απέναντι στην Εσπανιόλ, όπου η Βαγιαδολίδ είχε κατοχή στο 45%.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Ρεάλ Μαδρίτης-Βαγιαδολίδ στη Stoiximan

Η Ρεάλ λογικά θα κάμψει την αντίσταση της Βαγιαδολίδ, όμως οι αποδόσεις του 1.17 στον άσσο και του 1.50 στο -1 χάντικαπ είναι αδιάφορες. Θα ποντάρουμε στην πίεση της Ρεάλ, η οποία θα προσπαθήσει να σκοράρει από νωρίς. Ακόμα και αν καταφέρει να βρει κάποιο γκολ, δεν θα χαλαρώσει, προσπαθώντας να κάνει ένα… σόου στη Μαδρίτη.ρεάλ μαδρίτης-βαγιαδολίδ, πρόβλεψη, στοίχημα

Έτσι, με την πίεση να είναι διαρκώς έντονη, αξίζει να ποντάρουμε στα κόρνερ, με τη γραμμή να είναι στο 6.5. Βρίσκουμε σε απόδοση 2 το over 6.5 κόρνερ για τη Ρεάλ. Οι Μαδριλένοι είχαν 7 κόρνερ απέναντι στη Μαγιόρκα, η οποία έπαιξε αρκετά καλά και διατήρησε σε αρκετά σημεία τον έλεγχο της μπάλας. Δεν πιστεύουμε πως η Βαγιαδολίδ θα καταφέρει να ανταποκριθεί τόσο καλά.

Αναζητώντας κάποια καλύτερη απόδοση, βρίσκουμε στο 3.35 το χάντικαπ -1.5 για κίτρινες κάρτες της Βαγιαδολίδ. Οι φιλοξενούμενοι θα προσπαθήσουν με κάθε τρόπο να ανακόψουν τη Ρεάλ και δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την απόδοση της Stoiximan. Θέλουμε απλά η Βαγιαδολίδ να έχει δύο κάρτες περισσότερες από τη Ρεάλ.ρεάλ μαδρίτης-βαγιαδολίδ, πρόβλεψη, στοίχημα

Προβλέψεις Stoiximan

Ρεάλ Over 6.5 Κόρνερ | 2


Fun Bet: Βαγιαδολίδ -1.5 Κάρτες | 3.35

Μπορείτε να δείτε το ματς σε live streaming και να ποντάρετε στη Stoiximan!

Συγγραφέας Stelios