Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Fonbet

Stelios
6 Οκτωβρίου, 2024
191 Προβολές
παναθηναϊκός-ολυμπιακός, ποδόσφαιρο, ντέρμπι, στοίχημα, προβλέψεις

Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός: Ήρθε η ώρα για το ελληνικό classico, με τον Παναθηναϊκό να υποδέχεται τον Ολυμπιακό σε ένα ΟΑΚΑ, που αναμένεται κατάμεστο. Υπάρχει γενικό κάλεσμα προς τους φίλους των πράσινων. Μάλιστα, υπάρχει σχετική “προσφορά” στα εισιτήρια, ώστε οι φίλαθλοι που θα πάνε με τον Ολυμπιακό, να έχουν δικαίωμα εισόδου και στο επερχόμενο ματς του Conference απέναντι στην Τσέλσι!

Με την πλάτη στον τοίχο ο Παναθηναϊκός

Αν και η χρονιά ξεκίνησε ελπιδοφόρα με τον Παναθηναϊκό, που κόντεψε να αποκλείσει τον Άγιαξ στα προκριματικά του Europa League, τα πράγματα πια δεν πάνε καλά. Έχουν γίνει αξιόλογες μεταγραφές με Τετέ, Πελίστρι, Ουναχί και όχι μόνο, όμως η ομάδα μόνο δεμμένη δεν είναι. Δεν υπάρχει ματς πρωταθλήματος, που ο Παναθηναϊκός να ήταν καλός και πειστικός, είτε γκέλαρε, είτε κέρδισε. Η πιο “επιτυχημένη” αποστολή ήταν η ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως στο έτερο ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ, οι πράσινοι έχασαν με… κάτω τα χέρια.

Ωστόσο, όλα μπορούν να αλλάξουν με μια νίκη απέναντι στον Ολυμπιακό σήμερα. Πρώτα απ’ όλα η ψυχολογία, μετά και από την ισοπαλία με τη Μπόρατς για το Κόνφερενς, που έφερε ακόμα περισσότερη γκρίνια για τον Αλόνσο. Κερδίζοντας, ο ΠΑΟ θα βρεθεί κοντά σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό, έχοντας περάσει τρία ντέρμπι και έχοντας κακή απόδοση. Παραδόξως, και οι υπόλοιποι διεκδικητές (και ο ΠΑΟΚ) έχουν φέρει αρκετά άσχημα αποτελέσματα.

Να ξορκίσει την κακή παράδοση ο Ολυμπιακός

Στο ξεκίνημα της σεζόν ο Ολυμπιακός δεν θύμιζε την περσινή ομάδα, που πήρε το Conference. Ωστόσο, στο ματς απέναντι στη Μπράγκα είδαμε όλα τα στοιχεία, που οδήγησαν την ομάδα του Μεντιλίμπαρ στην επιτυχία, οπότε η… γκρίνια ξαφνικά εξαφανίστηκε στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο. Πλέον, υπάρχει αυτοπεποίθηση κι εμπιστοσύνη στις δυνάμεις της ομάδας. Αποτελεί στοιχείο ψυχολογίας βασικό για τα ντέρμπι αυτού του είδους.

Ωστόσο, ο Μεντιλίμπαρ δεν έχει δείξει ακόμα να μπορεί να ανταποκριθεί πλήρως στα ελληνικά ντέρμπι και τις ιδιαιτερότητές τους. Πέρσι έγραψε δύο ήττες από ΠΑΟ και ΠΑΟΚ σε πολύ κρίσιμα ματς, κερδίζοντας μόνο την ΑΕΚ, στερώντας της ουσιαστικά το πρωτάθλημα. Γενικότερα, αναμένουμε μία προσέγγιση παρόμοια με εκείνη απέναντι στη Μπράγκα, με τον Μεντιλίμπαρ, πάντως, να δείχνει πως δεν διστάζει να πειραματίζεται ακόμα και με τη διάταξη. Κάτι τέτοιο είδαμε στη Λυών, χωρίς όμως αποτυχία.

Η παράδοση δεν παίζει ρόλο σε τέτοια ματς, όμως οι φίλοι του Ολυμπιακού θέλουν να σπάσει το αρνητικό σερί της ομάδας τους απέναντι στον ΠΑΟ. Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός δεν έχει κερδίσει σε αιώνιο ντέρμπι εδώ και 6 ματς, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού εκτός έδρας πρέπει να γυρίσουμε πίσω στο 2021!

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός στη Fonbet

Το αιώνιο ντέρμπι θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό από την προσέγγιση του Ολυμπιακού στο ματς. Τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με τη Μπόρατς, η ομάδα του Αλόνσο έδειξε πως δυσκολεύεται όταν ο αντίπαλός πιέζει. Αυτό μοιάζει “βούτυρο στο ψωμί” του Μεντιλίμπαρ, όμως δεν σημαίνει πως ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν το έχει καταλάβει. Έτσι, για τους φίλους της τακτικής το ματς αναμένεται να έχει πολύ ενδιαφέρον. Μη γνωρίζοντας ούτε στο 60% τις ενδεχόμενες συνθέσεις, είναι πολύ δύσκολο να κάνουμε πολύ στοχευμένες προβλέψεις, ούτε για το αποτέλεσμα, ούτε για την εξέλιξη του ματς.

Πάντως, πιστεύουμε ότι θα υπάρξουν γκολ στο ματς, αφού καμία από τις δύο άμυνες δεν εμπνέει ιδιαίτερη εμπιστοσύνη. Και οι δύο έχουν δεχτεί γκολ σε ματς, στα οποία ήταν το φαβορί και είχαν τον έλεγχο. Οι επιθετικές γραμμές των δύο ομάδων δεν συγχωρούν λάθη (εκτός ίσως αν είναι ο Σπόραρ εκεί), οπότε μπορούμε να κινηθούμε στο Goal Goal, που βρίσκουμε στο 1.7 στη Fonbet.παναθηναϊκός-ολυμπιακός, ποδόσφαιρο, ντέρμπι, στοίχημα, προβλέψεις

Έτσι, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε την έντονη φύση του αγώνα, σε ένα ματς που και οι δύο θα δώσουν τα πάντα για τη νίκη. Εξετάζουμε το προφίλ του Γερμανού διαιτητή Ντάνιελ Ζίμπερ, ο οποίος έχει κληθεί για δύο ντέρμπι στην Ελλάδα, με μέσο όρο καρτών τις 9! Δείχνει πως θέλει να διατηρήσει τον έλεγχο στα ματς και δεν θα διστάσει να βγάλει πολλές φορές την κίτρινη από την τσέπη. Το over καρτών είναι αρκετά υψηλό, οπότε το over 6.5 στο 1.65 δεν μας ενθουσιάζει, αλλά είναι ένα δίκαιο σημείο για να επιλέξουμε. Μπορούμε να το συμπληρώσουμε για το fun bet μας σε bet builder της Fonbet, συνδυάζοντας με δύο VAR, που μόνο του έχει 7.5 απόδοση.

Με αρκετή ένταση στο ματς και το… παρασκήνιο, οι διαιτητές δεν θα αφήσουν τίποτα στην τύχη του. Το Var στη Fonbet μετράει τόσο αν ο διαιτητής πάει στην οθόνη για να δει ένα replay, όσο και όταν ακυρωθεί απευθείας κάποιο γκολ από το VAR. Μπορεί να είναι οφσάιντ, επιθετικό φάουλ ή οτιδήποτε. Η συνολική απόδοση του bet builder στη Fonbet είναι στο 12.38.παναθηναϊκός-ολυμπιακός, ποδόσφαιρο, ντέρμπι, στοίχημα, προβλέψεις

Προβλέψεις Fonbet για το Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

Goal/Goal | 1.7


Fun Bet Builder: Over 6.5 κάρτες & Over 1.5 Var | 12.38

Μπορείτε να ποντάρετε σε πολλά αξιόλογα ειδικά στοιχήματα στο ντέρμπι στη Fonbet!

Συγγραφέας Stelios