Παναθηναϊκός-Λανς: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Stoiximan

Stelios
28 Αυγούστου, 2024
169 Προβολές
παναθηναϊκός-λανς, στοίχημα, πρόβλεψη, στοιχηματική

Παναθηναϊκός-Λανς: Οι δύο ομάδες παίζουν το τελευταίο τους χαρτί για τη φετινή τους σεζόν στην Ευρώπη. Ο αποκλεισμός θα σημαίνει μια ξεκάθαρη επιτυχία και για τις δύο. Ο Παναθηναϊκός δεν θα καταφέρει να περάσει ούτε στο Conference, ξεκινώντας από τα προκριματικά του Europa League, ενώ η Λανς έχει σημαντικό προβάδισμα, παίζοντας με 10 παίκτες για μεγάλο μέρος του ματς και καταφέρνοντας να πάρει τη νίκη με 2-1 στη Γαλλία.

Στο πρώτο ματς δεν πέσαμε μέσα στις προβλέψεις μας, χάνοντας για ένα γκολ το under 2.5, με το ματς να γίνεται “ροντέο” μετά την απρόσμενη αποβολή του Μεδίνα μόλις στο 22’.

Νίκη-πρόκριση για να γυρίσει το κλίμα ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν είναι στα καλύτερά του, κάτι που προκύπτει τόσο από την απόδοσή του στο πρώτο ματς στη Γαλλία, όσο και από τα πρώτα του ματς στην ελληνική Super League. Παίζοντας απέναντι σε δύο αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικής, ηττήθηκε στην πρεμιέρα με τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ κατάφερε να πάρει τη νίκη με την ψυχή στο στόμα απέναντι στον Λεβαδειακό, αφού ο Σπόραρ έκανε το 1-0 στο 96’.

Η ομάδα του Αλόνσο δεν πείθει, με τη ρεβάνς απέναντι στη Λανς να είναι μια ιδανική ευκαιρία για αναπτέρωση του ηθικού. Η πρόκριση στην τελική φάση του Conference θα δώσει χρόνο στον προπονητή να εντάξει τις νέες προσθήκες, απαλλάσσοντάς τον από το άγχος και την πίεση της αποτυχίας. Ο Τετέ είναι ήδη πρωταγωνιστής για τους πράσινους, ενώ και ο Πελίστρι δείχνει πως μπορεί να βοηθήσει. Μένει να δούμε πόσο γρήγορα θα αποκτήσουν χημεία με την ομάδα και αν αυτό θα φανεί στο ματς του ΟΑΚΑ.

Με αυτοπεποίθηση ως… καλύτερη ομάδα η Λανς

Η Λανς έδειξε πως είναι η ισχυρή ομάδα του ζευγαριού απέναντι στον Παναθηναϊκό από την παρουσία της στο πρώτο ματς. Προηγήθηκε νωρίς και συνέχιζε να δημιουργεί φάσεις ακόμα και μετά τη χαζή αποβολή του Μεδίνα πολύ νωρίς στο ματς. Ακόμα και με 10 παίκτες έδειξε να ελέγχει το ματς, καταφέρνοντας να σκοράρει και να είναι πάντα απειλητική στις αντεπιθέσεις.
Οι αντεπιθέσεις αναμένεται να είναι το όπλο της και στο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, με τους γρήγορους εξτρέμ να θέλουν ελάχιστο χώρο για να δημιουργήσουν μεγάλο πρόβλημα στην άμυνα του τριφυλλιού. Η ομάδα δεν δυσκολεύτηκε στη δεύτερη αγωνιστική της Ligue 1, κερδίζοντας με 2-0 τη Μπρεστ. Το σκορ διαμορφώθηκε ήδη από το πρώτο ημίχρονο, δίνοντας στον Στιλ τη δυνατότητα να ξεκουράσει παίκτες ενόψει της ρεβάνς.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Παναθηναϊκός-Λανς στη Stoiximan

Το ματς σημαίνει πολλά για τον Παναθηναϊκό. Δεν είναι τυχαίο πως η διοίκηση αποφάσισε να ορίσει γενική είσοδο μόλις στα 10€, προσπαθώντας να γεμίσει το αχανές ΟΑΚΑ. Η ατμόσφαιρα αναμένεται να είναι αρκετά εχθρική προς τη Λανς, ενισχύοντας με πάθος τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Βλέποντας τα δυνατά στοιχεία των δύο ομάδων, το χέρι μας θα πάει προς τις κάρτες του Παναθηναϊκού. Βρίσκουμε σε απόδοση 1.78 το over 2.5 στις κάρτες των πράσινων. Τρεις κάρτες είχαν στο πρώτο ματς. Οι κάρτες είναι πολύ πιθανό να προκύψουν σε προσπάθεια για αναχαίτιση των ταχύτατων εξτρέμ της Λανς στην αντεπίθεση. Όποιος και αν προτιμηθεί από τους Κότσιρα, Βαγιαννίδη ή Μλαντένοβιτς θα έχει αρκετά δύσκολο έργο. Παράλληλα, αν ο Παναθηναϊκός χάνει την πρόκριση θα υπάρχει αρκετή ένταση, ενώ αν κερδίζει θα γίνουν σίγουρα προσπάθειες για καθυστέρηση. Όλα δείχνουν κάρτες για το τριφύλλι!παναθηναϊκός-λανς, στοίχημα, πρόβλεψη, στοιχηματική

Ψάχνοντας κάποιο fun bet σε υψηλή απόδοση και πιστεύοντας ότι ο Παναθηναϊκός θα έχει την κατοχή στο ξεκίνημα του ματς, μπορούμε να ρισκάρουμε με κόρνερ, που θα αποτυπώσουν τη διάθεση των πράσινων. Βρίσκουμε στο 5.80 στη Stoiximan το over 1.5 κόρνερ του Παναθηναϊκού στα πρώτα 10΄του ματς.

παναθηναϊκός-λανς, στοίχημα, πρόβλεψη, στοιχηματική

Προβλέψεις Stoiximan

Παναθηναϊκός Over 2.5 Κάρτες | 1.78


Fun Bet: Παναθηναϊκός Over 1.5 Κόρνερ (00:00-09-59) | 5.80

Ποντάρετε στο ματς του Παναθηναϊκού στη Stoiximan!

Συγγραφέας Stelios