ΟΦΗ-Ατρόμητος: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Bet365

Stelios
23 Αυγούστου, 2024
138 Προβολές
ΟΦΗ-Ατρόμητος, ποδοσφαιρο, στοιχημα, προβλεψεις

ΟΦΗ-Ατρόμητος: Ο ΟΦΗ υποδέχεται τον Ατρόμητο στο Ηράκλειο για τη δεύτερη αγωνιστική της Super League. Πρόκεται για ένα αρκετά ενδιαφέρον ζευγάρι δύο ομάδων που πέρσι μονομάχησαν στη φάση των playout του πρωταθλήματος.

Φέτος τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά, με τον Ατρόμητο να ενισχύεται περισσότερο στο μεταγραφικό παζάρι, χωρίς όμως οι ποιοτικές ενισχύσεις να έχουν δώσει δείγματα μιας πολύ ανταγωνιστικής ομάδας στο γήπεδο.

Μάλιστα, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν και σε φιλικό πριν από περίπου δύο εβδομάδες. Εκεί ο ΟΦΗ ήταν η ομάδα που έφυγε με τη νίκη 1-0, χάρη σε ένα εύστοχο πέναλτι από τον Νέιρα. Ωστόσο, δεν είναι ένα ματς που μπορεί να μας δώσει πλήρη εικόνα για τις ομάδες που ούτε πλήρεις ήταν, ούτε έχουν το βαθμολογικό κίνητρο που έχουν τώρα.

Αισιοδοξία στον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος είναι από τις πιο ανανεωμένες ομάδες του πρωταθλήματος, προκαλώντας αίσθηση με κάποιες από τις μεταγραφικές κινήσεις. Φαν Βέερτ, Καρλίτος και Κίνι είναι μερικά μόνο από τα όπλα στη φαρέτρα του Γκαρσία, με το πρώτο τεστ της ομάδας να κρίνεται επιτυχημένο.

Η ισοπαλία με τον Άρη έδειξε πως ο Ατρόμητος έχει μέλλον, αφού ο ομάδα έδειξε δυναμική απέναντι σε έναν ισχυρό αντίπαλο με πολλή περισσότερη ομοιογένεια.

Να ανακάμψει ο ΟΦΗ

Οι Κρητικοί “πλήρωσαν” το ξέσπασμα της ΑΕΚ, που αναζητούσε μια πειστική εμφάνιση μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από τη Νόα για το Conference League. Δεν κατάφεραν να είναι καθόλου ανταγωνιστικοί στην OPAP Arena, αφού το γρήγορο γκολ που δέχθηκαν τους έβαλε από νωρίς σε πολύ μειονεκτική θέση μέχρι και το τελικό 3-0. Ωστόσο, θέλουν πλέον να αφήσουν πίσω αυτό το στενάχωρο ματς, αρχίζοντας να μαζεύουν βαθμούς για τη σκληρή μάχη της παραμονής.

Ο βασικός κορμός έχει αλλάξει από πέρσι, οπότε και πρέπει να δούμε πως θα ανταποκριθεί η ομάδα απέναντι σε έναν πιο βατό αντίπαλο, αφού το ματς με την ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι κριτήριο. Σε κάθε περίπτωση, αναμένουμε ο Δέλλας να προσεγγίσει το ματς συντηρητικά, γνωρίζοντας ότι τα επιθετικά όπλα του Ατρόμητου μπορούν να κάνουν την άμυνα άνω κάτω ανά πάσα στιγμή.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το ΟΦΗ-Ατρόμητος στη Bet365

Δεν αναμένουμε να δούμε ένα συναρπαστικό ματς το απόγευμα της Τετάρτης στο Γεντί Κουλέ. Περιμένουμε ένα διστακτικό παιχνίδι, που ενδεχομένως να κριθεί στο γκολ. Ο ΟΦΗ δείχνει να αντιμετωπίζει πρόβλημα με το σκοράρισμά του, αφού στα 6 ματς (5 φιλικά κι 1 επίσημο) που έχει δώσει η ομάδα για τη νέα σεζόν, έχει σκοράρει μόλις 4 φορές.

Κοιτώντας την παράδοση με τον Ατρόμητο διαπιστώνουμε πως και τα τρία μεταξύ τους ματς ήταν under 2.5, ενώ μάλιστα όλα ήταν ισοπαλίες.

Προβλέποντας ένα νωθρό ξεκίνημα στο ματς, όπου και οι δύο ομάδες θα ξεκινήσουν προσεκτικά, βρίσκουμε στο 1.80 τον ΟΦΗ να τελειώνει το πρώτο ημίχρονο χωρίς γκολ. Ο Δέλλας δεν θα ρισκάρει από το ξεκίνημα, με τον Ατρόμητο να δείχνει στο γήπεδο φαβορί παρά τις αποδόσεις που θέλουν τον ΟΦΗ να είναι πιο κοντά στη νίκη.οφη_ατρομητος, ποδοσφαιρο, στοιχημα, προβλεψεις

Ψάχνοντας κάποιο fun bet με υψηλότερη απόδοση, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε το over 1.5 σουτ του Αμρ Ουάρντα στο τέρμα. Βρίσκουμε τη συγκεκριμένη αγορά στο 7 στη Bet365, μία πολύ καλή απόδοση αν αναλογιστούμε το προφίλ του Αιγύπτιου μεσοεπιθετικού. Μπορεί ο Ουάρντα να έχει τα ελαττώματά του σε ότι έχει να κάνει με τη συμπεριφορά, όμως ανέκαθεν αποτελεί έναν από τους πιο απειλητικούς παίκτες στις ομάδες που αγωνίζεται.

Παίρνει πρωτοβουλίες και θα έχει αυτοπεποίθηση μετά το γκολ-πέναλτι στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη. Αναμένουμε να προσπαθήσει να διασπάσει την άμυνα του ΟΦΗ με ατομικές προσπάθειες και ελπίζουμε τα σουτ του να πάνε προς την εστία. Εξάλλου, ο Ουάρντα είχε 3 σουτ στο στόχο στην πρεμιέρα απέναντι στον Άρη.οφη_ατρομητος, ποδοσφαιρο, στοιχημα, προβλεψεις

Προβλέψεις Bet365

ΟΦΗ Under 0.5 στο Πρώτο Ημίχρονο | 1.80

Fun Bet: Ουάρντα Over 1.5 Σουτ στον Στόχο | 7

Μπορείτε να ποντάρετε στο ΟΦΗ-Ατρόμητος στη Bet365. Το ματς ξεκινάει στις 19.30 το Σάββατο 24/8!

Συγγραφέας Stelios