Ουνιόν-Ντόρτμουντ: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Novibet

Stelios
5 Οκτωβρίου, 2024
190 Προβολές
ουνιόν-ντόρτμουντ, ποδόσφαιρο, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Ουνιόν-Ντόρτμουντ: Η 5η αγωνιστική της Bundesliga μας επιφυλάσσει ένα αρκετά αμφίρροπο ματς, με δύο ομάδες που έχουν πολύ διαφορετικά χαρακτηριστικά.

Αμυντικός προσανατολισμός για την Ουνιόν

Μετά από μια μέτρια χρονιά και έχοντας μείνει εκτός Ευρώπης, η Ουνιόν Βερολίνου προσπαθεί φέτος να ανακάμψει, ακολουθώντας τα βήματα της χρονιάς 2022-23, όπου εντυπωσίασε την Ευρώπη. Τα πρώτα δείγματα για τη χρονιά είναι ενθαρρυντικά, αφού ειδικά στην έδρα της η ομάδα του Σβένσον δείχνει μια ιδιαίτερη δυναμική. Είναι πολύ σκληρή στην άμυνα, σε ένα μοντέλο ομάδας που δεν συναντάμε συχνά στη Bundesliga. Προτεραιότητα δείχνει να είναι το “μηδέν” στην άμυνα, έχοντας καταφέρει να κρατήσει στο under 2.5 τα τέσσερα από τα πέντε ματς των πρώτων αγωνιστικών του φετινού πρωταθλήματος. Ωστόσο, έχει καταφέρει να έχει 2/2 στην έδρα της, απέναντι σε Χόφενχαϊμ και Σεντ Πάουλι.

Ενδιαφέρον παρουσίαζε το εκτός έδρας ματς με τη Λειψία. Η αμυντική πειθαρχία οδήγησε στο τελικό 0-0. Αυτό θα είναι πιθανότατα και σήμερα το πλάνο του Σβένσον, που δεν κρατάει μπάλα. Η φιλοσοφία του δείχνει να είναι να χτυπήσει με ταχύτητα στην αντεπίθεση.

Με… φόρα από την 7άρα η Ντόρτμουντ

Όπως… κάθε χρόνο, έτσι και φέτος η Ντόρτμουντ ρίχνεται στη μάχη του πρωταθλήματος αναζητώντας σταθερότητα και συνέπεια. Ήδη έχουν προκύψει γκέλες, εκτός έδρας 0-0 στη Βρέμη, αλλά και το βαρύ 5-1 στη Στουτγκάρδη. Ωστόσο, το εντυπωσιακό 7-1 της περασμένης Τρίτης αποδεικνύει για ακόμη μία φορά τι είναι ικανή να κάνει η επιθετική τετράδα των κιτρινόμαυρων. Πάντως, στο ματς με την Ουνιόν θα απουσιάζει ο πολύτιμος Αντεγέμι. Πιθανότατα δεν θα παίξει ούτε ο Μάλεν λόγω ενοχλήσεων.

Η κούραση με το ευρωπαϊκό ματς είναι ακόμη ένας παράγοντας, που δεν μπορούμε να παραλείψουμε.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Ουνιόν-Ντόρτμουντ στη Novibet

Η Ντόρτμουντ παρουσιάζεται ως το φαβορί στην επίσκεψή της στο Βερολίνο. Είναι απολύτως φυσιολογικό, αν αναλογιστούμε το ρόστερ των δύο ομάδων, αλλά και την αγωνιστική τους εικόνα. Το 2.10 στο διπλό δεν είναι κακή απόδοση. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι δεν μας έχουν δείξει με κανένα τρόπο πως είναι αξιόπιστοι σε σημεία νίκης, ειδικά εκτός έδρας.

Η Ντόρτμουντ δείχνει να δυσκολεύεται στα ματς μακριά από το Βεστφάλεν φέτος, κάτι που η Ουνιόν θα προσπαθήσει φυσικά να εκμεταλλευτεί. Η ομάδα του Βερολίνου φιλοδοξεί σε ένα “σβηστό” ματς. Επιδιώκει να χτυπήσει όταν αρχίσουν οι φιλοξενούμενοι να αγχώνονται και να πιέζουν περισσότερο. Αυτό δείχνει πια να είναι περισσότερο σχέδιο, παρά υποχώρηση κατωτερότητας, με την Ουνιόν να έχει πολύ χαμηλό ποσοστό κατοχής μπάλας στα ματς της. Το παρατηρούμε ακόμα και σε ματς με αντιπάλους ίσης δυναμικότητας στην έδρα τους.

Έτσι, μπορούμε να περιμένουμε έναν αγώνα, όπου η Ντόρτμουντ θα έχει την πρωτοβουλία κινήσεων. Η Ουνιόν θα προσπαθήσει να κλείσει τους διαδρόμους στο αμυντικό τρίτο του γηπέδου.

Με το ματς να είναι κλειστό και τον διαιτητή να έχει χαμηλό μέσο όρο καρτών, μπορούμε να κινηθούμε αρχικά στο under 4.5 των καρτών για το bet builder μας. Επιπλέον, με την Ουνιόν να εστιάζει στο αμυντικό πλάνο της και τη Ντόρτμουντ να μην έχει αυτοπεποίθηση εκτός έδρας, το under 1.5 δείχνει καλή επιλογή για το ημίχρονο. Σε ένα bet builder στη μπετ, οι δύο αυτές επιλογές μας δίνουν απόδοση 2.26 στη Novibet.ουνιόν-ντόρτμουντ, ποδόσφαιρο, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Ψάχνοντας κάποιο αξιόλογο fun bet σε μεγάλη απόδοση, μπορούμε να κινηθούμε σε ακόμα ένα bet builder με ρίσκο στο ημίχρονο, ποντάροντας σε 0-0 ακριβές σκορ. Λόγω… Γερμανίας, η απόδοση είναι αρκετά καλή στο 3. Μπορούμε να το συνδυάσουμε με την πίεση της Ντόρτμουντ από νωρίς και πιθανότατα τον αριθμό κόρνερ που θα συγκεντρώσει. Βρίσκουμε σε 7.5 απόδοση να έχει η Ντόρτμουντ δύο κόρνερ παραπάνω από τους γηπεδούχους (στο σύνολο του ματς) με 0-0 το σκορ ημιχρόνου.ουνιόν-ντόρτμουντ, ποδόσφαιρο, προβλέψεις, στοίχημα, προγνωστικά

Προβλέψεις Novibet για το Ουνιόν-Ντόρτμουντ

Bet builder: Under 1.5 γκολ ημιχρόνου & Under 4.5 κάρτες


Fan bet builder: 0-0 σκορ ημιχρόνου και -1 κόρνερ Ντόρτμουντ σε όλο το ματς

Συγγραφέας Stelios