Ολλανδία-Βοσνία Ερζεγοβίνη: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Fonbet

Stelios
7 Σεπτεμβρίου, 2024
84 Προβολές
ολλανδία-βοσνία ερζεγοβίνη, προγνωστικά, στοίχημα, προβλέψεις

Ολλανδία-Βοσνία Ερζεγοβίνη: Η Ολλανδία θέλει να συνεχίσει τις καλές πορείες των τελευταίων διοργανώσεων, αφού ακόμα και αν δεν σήκωσε κάποιο τρόπαιο, είχε εξαιρετικές ομάδες και ήταν πολύ ανταγωνιστική τόσο στο Μουντιάλ του Κατάρ, όσο και στο Euro της Γερμανίας. Από την άλλη, η Βοσνία Ερζεγοβίνη προσπαθεί να βρει την παλιά της ταυτότητα μετά από αρκετές απογοητευτικές εμφανίσεις.

Να “ξεμπερδέψουν” γρήγορα οι Ολλανδοί

Ο Ρόναλντ Κούμαν παραμένει στον πάγκο, με την ομάδα να παρατάσσεται με όλα της σχεδόν τα όπλα απέναντι στους Βόσνιους. Λείπει ο Μέμφις Ντεπάι, όμως το κενό τους στην επίθεση θα καλυφθεί επαρκώς από τον Κόντι Γκάκπο. Οι απουσίες των Φαν ντερ Βεν, Βέρμαν λόγω τραυματισμών δεν προκαλούν ανησυχία. Το ρόστερ των Ολλανδών δείχνει ικανό να καλύψει απουσία. Στην άμυνα δεσπόζουν οι Ακέ, Φαν Ντάικ, Ντε Λιχτ και Ντούμφρις, ενώ μπροστά οι Τσάβι Σίμονς, Ρέιντερς και Μάλεν αναμένεται να βάλουν δύσκολα στους Βόσνιους.

Πάντως, οι Ολλανδοί έχουν κρίσιμο ματς απέναντι στους Γερμανούς την Τρίτη. Έτσι, αν το σκορ ξεφύγει νωρίς, είναι πιθανό να δούμε αρκετές αλλαγές, με την Ολλανδία να ξεκουράζει κάποιους βασικούς και να αντιμετωπίζει πιο συνητηρικά τον αγώνα στο β’ ημίχρονο.

Αναζητά ελπίδα η Βοσνία

Η Βοσνία είναι μία ομάδα σε παρακμή, αφού δεν κατάφερε να περάσει ούτε στα τελικά του Euro 2024, με την ομάδα να αποκλείεται χάνοντας στα playoffs 2-1 από την Ουκρανία. Πολύ απογοητευτικές ήταν οι επιδόσεις της ομάδας και στα ματς του ομίλου, αφού οι Βόσνιοι έχασαν μέσα-έξω από το ανερχόμενο Λουξεμβούργο, στο εκτός έδρας ματς με 4-1. Είχε μόλις δύο νίκες στα προκριματικά του Euro απέναντι στην Ισλανδία και τη Λιχτενστάιν.

Η “χρυσή γενιά” που έστειλε τη Βοσνία στο Μουντιάλ του 2014 σιγά σιγά αποσύρεται, με τους Τζέκο και Κολάσινατς να είναι οι μόνοι που κρατούν ακόμα τη σημαία εκείνης της περιόδου. Πιο πρόσφατη αποχώρηση εκείνη του Πιάνιτς, που αποσύρθηκε εντελώς από το ποδόσφαιρο. Ωστόσο, ακόμα και ο Κολάσινατς είναι αμφίβολος για το ματς στην Ολλανδία. Ο Τζέκο έχει πατήσει τα 38 και δεν είναι ο παίκτης που εντυπωσίαζε την Ευρώπη στη Μάντσεστερ Σίτι, τη Ρόμα και την Ίντερ.

Από τη Βοσνία λείπει η δημιουργικότητα, αφού η ομάδα των Πιάνιτς και Ιμπίσεβιτς αποτελεί παρελθόν, με τους Ταχίροβιτς και Κρούνιτς να μην αποδίδουν στην εθνική όπως σε Άγιαξ και Φενέρμπαχτες αντίστοιχα.

Μετά από έξι συνεχόμενες ήττες, η Βοσνία θα προσπαθήσει να “κλέψει” τον βαθμό στο Αϊντχόβεν, προσπαθώντας να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για να προχωρήσει στον όμιλο. Θα αντιμετωπίσει τη Γερμανία και την Ουγγαρία πέρα από τους Ολλανδούς.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Ολλανδία-Βοσνία Ερζεγοβίνη στη Fonbet

Η νίκη της Ολλανδίας φαντάζει δεδομένη αν αναλογιστούμε την εικόνα των δύο ομάδων όχι μόνο πρόσφατα, αλλά και συνολικά την τελευταία διετία. Ωστόσο, η απόδοση του 1.2 είναι αδιάφορη. Γενικότερα, αναμένουμε μια κυριαρχία της Ολλανδίας με κατοχή της μπάλας και γρήγορες ανακτήσεις. Έτσι, αναμένουμε αρκετή πίεση από τους Ολλανδούς στο πρώτο ημίχρονο. Θα εστιάσουμε στο ξεκίνημα του ματς, αφού είναι πολύ πιθανό οι Ολλανδοί να ξεκουράσουν παίκτες εν όψει το ματς με τους Γερμανούς, όπως αναφέραμε και παραπάνω.

Έτσι, θα ποντάρουμε στο -1.5 σουτ στο τέρμα υπέρ της Ολλανδίας, που το βρίσκουμε στο 1.82 στη Fonbet. Η ομάδα του Κούμαν δεν διστάζει να εκτελέσει όταν βρει χώρο. Αναμένουμε αρκετές τελικές, ακόμα και χωρίς ιδανικές προϋποθέσεις.ολλανδία-βοσνία ερζεγοβίνη, προγνωστικά, στοίχημα, προβλέψεις

Με τον Μπέγκοβιτς να λείπει από την εθνική, στο τέρμα της Βοσνίας θα κάτσει ο Κενάν Πίριτς. Στα 30 του δεν έχει κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, ενώ τον θυμόμαστε από το πέρασμά του από τον Ατρόμητο το 2021. Πλέον αγωνίζεται για την Αντάλιασπορ και δεν έχει ξεκινήσει καλά. Έχει δεχτεί 11 γκολ σε 4 ματς! Δεν τον εμπιστευόμαστε, οπότε δεν αναμένουμε να κάνει τη διαφορά για τους Βόσνιους αύριο.

Για fun bet επιλέγουμε το χάντικαπ -2 γκολ των Ολλανδών στο πρώτο ημίχρονο στην απόδοση του 5.9. Αν θέλετε κάτι πιο safe, μπορείτε να πάρετε το -1 στο 2.10 ή το -1.5 στο 3.05 στη Fonbet. Με διαφορά 2 γκολ υπέρ των Ολλανδών στο πρώτο ημίχρονο παίρνουμε τα λεφτά μας πίσω, ενώ με διαφορά 3 γκολ πληρωνόμαστε.

ολλανδία-βοσνία ερζεγοβίνη, προγνωστικά, στοίχημα, προβλέψεις

Προβλέψεις Fonbet για το Ολλανδία-Βοσνία Ερζεγοβίνη

Ολλανδία -1.5 σουτ στο τέρμα στο α’ ημίχρονο | 1.82


Fun Bet: Ολλανδία -2 γκολ στο α’ ημίχρονο | 5.9

Μπορείτε να ποντάρετε στο ματς και ζωντανά στη Fonbet!

Συγγραφέας Stelios