Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Fonbet

Stelios
21 Οκτωβρίου, 2024
21 Προβολές
Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας, πρέμιερ λιγκ, πρόβλεψη, στοίχημα, προγνωστικά

Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας: Ένα πολύ αμφίρροπο ματς μας περιμένει στην τελευταία αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής της Premier League. Η Φόρεστ υποδέχεται στο Νότιγχαμ την Κρίσταλ Πάλας, με τις δύο ομάδες να έχουν διαφορά επτά βαθμών.

Το κλίμα στις δύο ομάδες δείχνει αρκετά διαφορετικό, με τους γηπεδούχους να έχουν καταφέρει κάποια καλά αποτελέσματα, που τους έχουν δώσει αυτοπεποίθηση. Αυτό δεν ισχύει σε καμία περίπτωση για τους Λονδρέζους, που παραμένουν χωρίς νίκη μετά από 7 ματς. Έχουν μόλις 3 βαθμούς έως τώρα, και βρίσκονται απλά πάνω από τις τραγικές Σαουθάμπτον και Γουλβς.

Για την πρώτη νίκη στην έδρα της η Νότιγχαμ

Η Φόρεστ έχει καταφέρει να αναδειχθεί σε μία από τις πιο σκληροτράχηλες ομάδες της Premier League. Αποδεικνύεται πολύ ανταγωνιστική απέναντι στους “μεγάλους” του πρωταθλήματος, με πρόσφατο θύμα την Τσέλσι (1-1 στο Στάνφορντ Μπριτζ), ενώ είχε προηγηθεί και το εντυπωσιακό διπλό στο Άνφιλντ με 0-1.

Ωστόσο, τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα σε ότι έχει να κάνει με κλειστές άμυνες, όταν θα κληθεί να πάρει πρωτοβουλία κινήσεων. Στην έδρα της η ομάδα του Βαγγέλη Μαρινάκη δεν έχει πανηγυρίσει ακόμα τη νίκη μετά από τρία ματς. Σίγουρα θα έπρεπε να πάρει κάποιο τρίποντο απέναντι σε Μπόρνμουθ, Γουλβς και Φούλαμ. Ακόμα κι αν συγκεντρώνει βαθμούς, δεν τους στερεί από τους ανταγωνιστές της στη μάχη για τον υποβιβασμό, κάτι που καταδικάζει τα καλά της αποτελέσματα απέναντι στις ομάδες που βρίσκονται κοντά στην κορυφή.

Η Φόρεστ βασίζεται στην άμυνά της, αφού βλέπουμε πολύ κλειστά ματς. Μόλις ένας από τους επτά φετινούς αγώνες της είχε πάνω από 2.5 γκολ, κάτι που είναι ενδεικτικό της φιλοσοφίας του Νούνο Εσπίριτο Σάντο. Πάντως, υπάρχουν απουσίες, αφού δεν θα δώσουν το “παρών” οι Ντανίλο, Σανκαρέ, Γκιμπς-Γουάιτ και Γουόρντ-Πράους. Αυτό ενδεχομένως να προκαλέσει δυσλειτουργίες.

Reset με καλό αποτέλεσμα ψάχνει η Κρίσταλ Πάλας

Η Κρίσταλ Πάλας κατάφερε να χάσει ακόμα και από την ασταθή Έβερτον, δείχνοντας ότι φέτος θα “βασανίσει” αρκετά τους φίλους της. Η νίκη αγνοείται, όμως οι άνθρωπο της ομάδας προσπαθούν να παραμείνουν αισιόδοξοι, δεδομένης και του προγράμματος. Η Πάλας είχε σχετικά δύσκολο πρόγραμμα στα πρώτα ματς, αφού αντιμετώπισε τις Τσέλσι, Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Και αν κατάφερε να πάρει δύο βαθμούς από αυτά τα τρία δύσκολα ματς, οι ήττες από Μπρέντφορντ, Έβερτον και Γουέστ Χαμ την έχουν φέρει σε δυσχερή κατάσταση.

Η ομάδα του Γκλάσνερ δεν έχει περιθώριο για άλλες απώλειες. Μία νίκη στο Νότιγχαμ θα επιτρέψει στους Λονδρέζους να πλησιάσουν τη μέση της βαθμολογίας. Θα πάρουν boost αυτοπεποίθησης, τώρα που είναι ακόμα νωρίς και τα πράγματα είναι ρευστά.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας στη Fonbet

Δεν μπορούμε να βασιστούμε σε κανένα σημείο νίκης στο Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας. Και οι δύο ομάδες θα τα δώσουν όλα για την επικράτηση και το ματς πιθανώς να γίνει ροντέο. Εξετάζοντας τις επιλογές της Fonbet, ξεχωρίζουμε το over 4.5 στις κάρτες. Και οι δύο ομάδες παίρνουν από 2-3 κάρτες ανά ματς, ενώ ο σημερινός αγώνας θα είναι σκληρός. Ο διαιτητής Τιμ Ρόμπινσον έχει μέσο όρο καρτών 4.6 στα ματς της Πρέμιερ Λιγκ. Έτσι, υπάρχει η απαιτούμενη αυστηρότητα για ένα τέτοιο ματς. Το 1.75 είναι μια αξιόλογη απόδοση στη Fonbet.Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας, πρέμιερ λιγκ, πρόβλεψη, στοίχημα, προγνωστικά

Ψάχνοντας για κάποιο fun bet, θα προσανατολιστούμε σε ένα ήρεμο πρώτο ημίχρονο, με τις ομάδες να μην παίρνουν ρίσκα. Επιλέγουμε το under 1 γκολ στο ημίχρονο (απόδοση 1 για το σημείο αν μπει ένα γκολ) και το under 4.5 στα κόρνερ ημιχρόνου. Προκύπτει συνολική απόδοση 3.89 από αυτό το bet builder.

Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας, πρέμιερ λιγκ, πρόβλεψη, στοίχημα, προγνωστικά

Προβλέψεις Fonbet για το Νότιγχαμ Φόρεστ-Κρίσταλ Πάλας

Over 4.5 κίτρινες κάρτες | 1.75✅

Fun Bet Builder: Under 1 γκολ ημίχρονο & under 4.5 κόρνερ στο ημίχρονο | 3.89✅

Δείτε όλα τα χαρακτηριστικά της Fonbet στο https://betgreek.gr/%CE%BA%CF%81%CE%B9%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE/fonbet/.

Συγγραφέας Stelios