Μπορούσια Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Fonbet

Stelios
23 Αυγούστου, 2024
194 Προβολές
ντόρτμουντ-άιντραχτ φρανκφούρτης, στοίχημα, μπουντεσλίγκα

Μπορούσια Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης: Ξεκίνησε και η Μπουντεσλίγκα, με τη Μπορούσια Ντόρτμουντ να υποδέχεται την πάντα αξιόμαχη Άιντραχτ Φρανκφούρτης το βράδυ της Κυριακής. Πρόκειται για το πιο δυνατό ζευγάρι της αγωνιστικής, με τις δύο ομάδες να μην έχουν δώσει ακόμα κάποιο επίσημο ματς.

Η Μπουντεσλίγκα είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά πρωταθλήματα στην Ευρώπη, ειδικά την περσινή χρονιά, που η Μπάγερν Μονάχουν έχασε την πρωτιά. Με τη Λεβερκούζεν να δείχνει ότι οι Βαυαροί είναι τρωτοί, πολλές ομάδες φιλοδοξούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα. Αυτό ισχύει ακόμα περισσότερο για τη Ντόρτμουντ, που έχει πλησιάσει τόσες φορές χωρίς επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Με το ίδιο πλάνο η Ντόρτμουντ

Το τέλος μιας ιδιαίτερης σεζόν, με την ήττα στον τελικό του Champions League να αφήνει μια πικρή γεύση στους φίλους της Ντόρτμουντ, σημαδεύτηκε και από μερικές σημαντικές αποχωρήσεις. Ο θρύλος της ομάδας, Μάρκο Ρόις, είπε αντίο στο Βεστφάλεν, ενώ και ο πολύτιμος Ματς Χούμελς αποχώρησε επίσης. Παράλληλα, ο εντυπωσιακός πέρσι Φούλγκιρκ πουλήθηκε στη Γουέστ Χαμ, με τη Ντόρτμουντ να αποκομίζει 27 εκατομμύρια για τον 31χρονο. Γενικότερα, η ομάδα παραμένει δεμένη χωρίς μεγάλες απώλειες, με τον κύριο κορμό να ενισχύεται με τον ταλαντούχο Μπέιερ, ο οποίος μόλις στα 21 του πήρε μεταγραφή 28.5 εκατομμυρίων ευρώ από τη Χόφενχαϊμ.

Έτσι, γενικότερα περιμένουμε τη Ντόρτμουντ να μπει αρκετά δυναμικά στο ματς, έχοντας και την υποστήριξη του κόσμου στο πλευρό της.

Φιλοδοξία στη Φρανκφούρτη

Η μεταγραφική περίοδος σημαδεύτηκε από μία σημαντική αποχώρηση από την άμυνα για την ομάδα της Φρανκφούρτης. Ο Πάτσο, που είχε μια εντυπωσιακή ομολογουμένως σεζόν, αποχώρησε για την Παρί Σεν Ζερμέν έναντι του ποσού των 40 εκατομμυρίων ευρώ. Με το ποσό αυτό στην άκρη, είναι πολύ πιθανό ο σύλλογος να αναζητήσει κάποιο “μπαμ” τις τελευταίες ημέρες του καλοκαιριού. Μέχρι τώρα ξεχωρίζει το αντίστροφο δρομολόγιο από τον Εκιτικέ, ο οποίος άφησε το Παρίσι για να παίξει στη Γερμανία έναντι 16.5 εκατομμυρίων ευρώ.

Η Άιντραχτ φέτος θα επιδιώξει να φτάσει ακόμα πιο ψηλά. Στόχος κάποια θέση στο Champions League για την επόμενη χρονιά. Η διάκριση στο Europa League είναι πάντα ζητούμενο μετά την κατάκτηση το 2022. Η ομάδα δένει περισσότερο χρόνο με το χρόνο και κοιτάζει όλο και υψηλότερα.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Μπορούσια Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη Fonbet

Η παράδοση είναι σαφώς υπέρ των Βεστφαλών σε αυτή την αναμέτρηση, αφού η Ντόρτμουντ έχει κερδίσει χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία την Άιντραχτ στα τελευταία τρία ματς, παρά την αγωνιστική άνοδο των φιλοξενούμενων την τελευταία τριετία. Κοιτώντας τους δύο αντιπάλους και τα μεταξύ τους παιχνίδια, δεν μπορούμε να μην ξεχωρίσουμε το προφανές όβερ που “φωνάζει” το ματς. Θα πρέπει να γυρίσουμε στο 2020 για να βρούμε αναμέτρηση στην οποία μπήκαν κάτω από δύο γκολ σε οποιαδήποτε από τις δύο έδρες. Ωστόσο, η απόδοση του 1.55 στη Fonbet δεν είναι ιδιαίτερα θελκτική.

Αντιθέτως, ο άσσος δείχνει ένα αρκετά ρεαλιστικό σενάριο, με την απόδοση που βρίσκουμε στη Fonbet να δείχνει ρεαλιστική στο 1.72. Η Ντόρτμουντ θέλει να ξεκινήσει δυναμικά, ενώ η ομάδα θα παραταχθεί με ομοιογένεια και χωρίς σημαντικές απώλειες.

Αναζητώντας κάποια υψηλότερη απόδοση, μπορούμε να επιμείνουμε στη νίκη της Ντόρτμουντ. Θα την υποστηρίξουμε με πάνω από 5.5 κόρνερ. Θα μας δώσει πολλαπλασιαστή 3.15 στη στοιχηματική εταιρεία της Fonbet.Πρόκειταιγιαμιαέτοιμηαγορά.ντόρτμουντ-άιντραχτ φρανκφούρτης, στοίχημα, μπουντεσλίγκα

Προβλέψεις Fonbet

Νίκη Ντόρτμουντ | 1.72✅️

Fun Bet: Νίκη Ντόρτμουντ και Over 5.5 Κόρνερ Ντόρτμουντ | 3.15✅️

Μπορείτε να ποντάρετε στο Μπορούσια Ντόρτμουντ-Άιντραχτ Φρανκφούρτης στη στοιχηματική εταιρεία της Fonbet.

 

Συγγραφέας Stelios