Μπεσίκτας-Λουγκάνο: Ανάλυση και Πρόβλεψη στη Novibet

Stelios
28 Αυγούστου, 2024
175 Προβολές
μπεσίκτας-λουγκάνο, στοίχημα, προβλέψεις

Μπεσίκτας-Λουγκάνο: Η Μπεσίκτας υποδέχεται τη Λουγκάνο για τα playoffs του Europa League. Πρόκειται για το τελευταίο ματς των προκριματικών της διοργάνωσης. Ο νικητής του ζευγαριού θα συνεχίζει στην τελική φάση, ενώ ο χαμένος θα μεταφερθεί στην κατώτερη διοργάνωση του Conference.

Ομολογουμένως, το πρώτο ματς ήταν από τα πιο συναρπαστικά των ευρωπαϊκών ματς της προηγούμενης εβδομάδας. Η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων έληξε στο 3-3, με όμορφα γκολ που προέκυψαν από την ποιοτική επίθεση των δύο ομάδων. Παράλληλα, οι αμυντικές γραμμές δεν είναι πολύ δυνατές, κάτι που προκύπτει και από τις επιδόσεις τους στα πρωταθλήματα της Τουρκίας και της Ελβετίας. Τα περισσότερα γκολ στο 3-3 προέκυψαν από κάθετο ποδόσφαιρο, οπότε αναμένουμε ένα ακόμα συναρπαστικό ματς με όμορφες φάσεις.

Πρόκριση για να γλιτώσει τη… γκρίνια

Ως γηπεδούχος και ως θεωρητικά ισχυρή του ζευγαριού, η Μπεσίκτας σίγουρα θα αντιμετωπίσει πολύ γκρίνια αν δεν καταφέρει να εξασφαλίσει την πρόκριση. Ήδη υπάρχει μια κάποια απογοήτευση από την εξέλιξη του προηγούμενου ματς, αφού το προβάδισμα του 1-3 εξανεμίστηκε μέσα σε λίγα λεπτά λόγω της ανεπάρκειας της άμυνας.

Δεν αναμένεται με αγωνία η ενδεκάδα του Βαν Μπρόνχορστ, αφού δύσκολα αλλάζει το βασικό σχήμα και δεν υπάρχουν απουσίες. Οι Αλ Μουσράτι, Φερνάντες και Ράφα-Ιμόμπιλε αναμένεται να αποτελέσουν στηρίγματα στην προσπάθεια να οδηγήσουν την ομάδα σε μία νίκη-πρόκριση. Πρόκληση θα είναι σίγουρα το κομμάτι της άμυνας, αφού η Μπεσίκτας θα πιέσει και πιθανόν οι αντεπιθέσεις της Λουγκάνο να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις.

Ξεκούραστη στη ρεβάνς η Λουγκάνο

Η Λουγκάνο θα ταξιδέψει ξεκούραστη στην Τουρκία, αφού η προγραμματισμένη για το περασμένο Σάββατο αναμέτρηση απέναντι στη Λωζάννη αναβλήθηκε. Έτσι, η ομάδα θα παραταχθεί φρέσκια απέναντι στη Μπεσίκτας.

Δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές σε σχέση με τη σύνθεση της προηγούμενης εβδομάδας, με σημαντική αναβάθμιση την παρουσία του Χαϊντάρι. Ο κεντρικός αμυντικός απουσίαζε από το πρώτο ματς λόγω της κόκκινης κάρτας που πήρε στον προηγούμενο προκριματικό γύρο απέναντι στην Παρτιζάν. Μένει να δούμε αν θα υπάρχουν λιγότερα κενά από το προηγούμενο ματς, όπου οι Ιμόμπιλε και Ράφα Σίλβα ήταν πολύ απειλητικοί και είχαν αρκετές ευκαιρίες.

Η πρόβλεψη του Betgreek για το Μπεσίκτας-Λουγκάνο στη Novibet

Η Μπεσίκτας είναι το μεγάλο φαβορί στον επαναληπτικό απέναντι στη Λουγκάνο, με τη Novibet να εμφανίζει την επικράτησή της στα 90’ μόλις στο 1.44. Αν και είναι μία ικανή ομάδα που πετάει “φωτιές” στην επίθεση, η αμυντικές της επιδόσεις δεν μας συναρπάζουν, ειδικά απέναντι σε μία ομάδα σαφώς πιο δεμένη και ομοιογενής. Άλλωστε, η Λουγκάνο κατάφερε να δυσκολέψει αρκετά και τη Φενέρμπαχτσε για τα προκριματικά του Champions League. Ωστόσο, η διαφορά είναι πως πλέον η πίεση θα είναι στην πλευρά της Μπεσίκτας, η οποία θα θέλει ένα γκολ νωρίς, ώστε να λυθούν τα πόδια των ποδοσφαιριστών της.

Όσο ο χρόνος περνάει, τόσο περισσότερο το άγχος και η πίεση στην Κωνσταντινούπολη, άρα και μεγαλύτερο το περιθώριο για λάθη. Έτσι, θα επιλέξουμε να ποντάρουμε στην πίεση των γηπεδούχων στο ξεκίνημα. Ακόμα και αν δεν καταφέρουν να σκοράρουν, πιστεύω πως θα πιέσουν αρκετά για να έχουν δύο κόρνερ περισσότερα από τους φιλοξενούμενους, που θα μπουν στο ματς πιο παθητικά.μπεσίκτας-λουγκάνο, στοίχημα, προβλέψεις

Εξάλλου, και στο πρώτο ματς τόσο η κατοχή, όσο και τα κόρνερ ήταν υπέρ της Μπεσίκτας. Βρίσκουμε το -1 χάντικαπ κόρνερ στο ημίχρονο για τη Μπεσίκτας στο 1.98 στη Novibet.
Αναζητώντας κάποιο fun bet, μπορούμε να στραφούμε στο γεγονός πως οι δύο ομάδες παίζουν γρήγορα και πατούν αρκετά περιοχή. Έτσι, το πέναλτι δείχνει αρκετά πιθανό ενδεχόμενο, με το 3.45 για γκολ με πέναλτι να είναι αξιόλογη απόδοση.μπεσίκτας-λουγκάνο, στοίχημα, προβλέψεις

Προβλέψεις Novibet

Μπεσίκτας -1 Κόρνερ στο 1ο ημίχρονο| 1.98


Fun Bet: Γκολ με Πέναλτι | 3.45

Μπορείτε να δείτε το ματς σε live streaming και να ποντάρετε στη Novibet!

Συγγραφέας Stelios